Μαζί στο γυμναστήριο Ιωάννα Τούνη - Δημήτρης Αλεξάνδρου

Κοινή προπόνηση για το ερωτευμένο ζευγάρι

Μπορεί να το παίζουν ότι τίποτα δεν τρέχει μεταξύ τους και να διαψεύδουν τις φήμες, ωστόσο είναι σίγουρο πως η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου είναι ζευγάρι.

Κοινές φωτογραφίες δεν έχουν ακόμα αναρτήσει στα social media, όμως πολλές είναι οι φορές που ο φωτογραφικός φακός τους έχει απαθανατίσει σε τρυφερά τετ α τετ.

Expand player

Το ζευγάρι μπορεί να μένει σε διαφορετικές πόλεις, αλλά το δρομολόγιο Αθήνα - Θεσσαλονίκη φαίνεται πως έχει μπει για τα καλά στην ζωή τους, με την Ιωάννα το βράδυ της Τετάρτης να παίρνει το αεροπλάνο και να φτάνει ξανά στην πρωτεύουσα.

Μάλιστα, δεν αποχωρίζονται ούτε λεπτό ο ένας τον άλλον, μιας και πηγαίνουν μαζί μέχρι και γυμναστήριο! Τόσο η Ιωάννα όσο και ο Δημήτρης δημοσίευσαν μερικά instastories κατά την διάρκεια της προπόνησης τους και όπως βλέπουμε βρίσκονται στον ίδιο χώρο!

Όσο λοιπόν κι αν απεφεύγουν να απαντήσουν για την μεταξύ τους, το κάνουν ολοφάνερα μέσα από τις αναρτήσεις τους.

Από κοινού προπόνηση για Ιωάννα Τούνη και Δημήτρη Αλεξάνδρου

«Οι μικροί γιατροί του Instagram αποφάνθηκαν ότι είμαι έγκυος»

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ιωάννα Τούνη θέλησε να «αδειάσει» ευγενικά, τους διαδικτυακούς της φίλους που της είπαν πως είναι έγκυος, λόγω της μικρής αδιαθεσίας που αισθάνθηκε.

Λίγες ώρες αφού ανέβηκε στο Youtube το βίντεο με το νέο της σπίτι, η γνωστή influencer εξήγησε πως δεν αισθανόταν πολύ καλά.

Για τον λόγο αυτό, αποφάσισε να κάνει ένα rapid test για να βεβαιωθεί πως δεν είναι θετική στον κορωνοϊό, ενώ οι «γνωμάτευση» που πήρε από τους followers της ήταν απλά απολαυστική.

«Οι μικροί γιατροί του Instagram αποφάνθηκαν ότι είμαι έγκυος, ότι είμαι ματιασμένη ή ότι έχω covid. Λοιπόν το καλό είναι ότι δεν έχω covid έκανα rapid τεστ μόλις, πήγα στο φαρμακείο για shopping therapy και αυτά συνεχίζουμε δυναμικά», δήλωσε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Τούνη.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Τα "έσπασαν" Τούνη - Σούλα Γκλάμορους - Η ανάρτηση "καρφί" στο instagram

Τούνη και Αλεξάνδρου μαζί στην Αθήνα - Δείτε φωτογραφίες