Ιωάννα Τούνη: Βίντεο μέσα από το νέο της σπίτι- Το γκρεμίζει και το χτίζει από την αρχή

Βρήκε αυτό που ήθελε μετά από 9 μετακομίσεις

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ιωάννα Τούνη: Βίντεο μέσα από το νέο της σπίτι- Το γκρεμίζει και το χτίζει από την αρχή

Η Ιωάννα Τούνη πέρα από την επαγγελματική της ζωή που όπως φαίνεται είναι στα καλύτερά της έχει και την προσωπική της. Ύστερα από ένα μεταβατικό διάστημα η ίδια πήρε μια σημαντική απόφαση καθώς με αρκετό κόπο η Influencer κατάφερε να αγοράσει το δικό της σπίτι.

Όπως έχει πει και η όμορφη influencer - επιχειρηματίας ύστερα από τον χωρισμό της με τον Χρήστο Τσεβρετζή με τον οποίο συγκατοικούσαν και μαζί, από τότε και για έναν ολόκληρο χρόνο άλλαζε μονίμως σπίτια για 9 ολόκληρους μήνες.

Η 28χρονη φαίνεται πως ήθελε να κάνει ένα «δυνατό» comeback και στο Youtube αφού ανέβασε και μας έδειξε για πρώτη φορά το σπίτι που αγόρασε. Μέχρι τώρα μπορεί να θυμίζει οικοδομή αλλά η Ιωάννα είναι αποφασισμένη να φτιάξει το σπίτι που πάντα είχε όνειρο.

«Αυτό το διάστημα στη ζωή μου, τον τελευταίο χρόνο βασικά – εντάξει στο τελευταίο βίντεο δεν ήμουν πολύ στα καλά μου – τώρα είμαι πολύ καλά! Τον τελευταίο χρόνο έχω μετακομίσει εννέα φορές. Έχω νοικιάσει άπειρα σπίτια γιατί περίμενα και έψαχνα να αγοράσω το δικό μου σπίτι, μιας και δέχτηκα έξωση… μετά τα τελευταία γεγονότα (τον χωρισμό της με τον Χρήστο Τσεβρετζή)» ακούγεται να λέει στην αρχή η Ιωάννα Τούνη.

Μάλιστα, η ίδια έχει ιδιαίτερες προτιμήσεις εφόσον στο βίντεο αποκάλυψε πως θέλει την διακόσμηση του σπιτιού της αρκετά minimal, να υπάρχει πολύ μάρμαρο, ξύλο αλλά και πολύ άσπρο.

Κάτι που δεν περιμέναμε ήταν το γεγονός πως κάποια στιγμή μπήκε σε ένα δωμάτιο το οποίο τόνισε πως προορίζεται για παιδικό δωμάτιο αν κάποια στιγμή γίνει το καλό.

Απολαύστε το παρακάτω βίντεο:

Η Ιωάννα Τούνη και η νέα της σχέση

Μπορεί κανείς από τους δύο να μην το έχει επιβεβαιώσει, ωστόσο ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Ιωάννα Τούνη φαίνεται πως είναι το νέο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ.

Η όμορφη Θεσσαλονικιά επιχειρηματίας κατεβαίνει συνεχώς στην Αθήνα επισκέπτοντας πολύ συχνά την κολλητή της, Δήμητρα Αλεξανδράκη. Ωστόσο τον τελευταίο καιρό έχει έναν ακόμη λόγο να επισκέπτεται την πρωτεύουσα, μιας και μένει εδώ ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Οι δυο τους ήταν πρόσφατα μαζί στην Νάξο, με τον φωτογραφικό φακό να τους απαθανατίζει σε πολύ τρυφερά στιγμιότυπα. Η Ιωάννα μάλιστα ήρθε ξανά στην Αθήνα και όπως φαίνεται βρέθηκε ξανά με τον αγαπημένο της, μιας και οι δυο έβγαλαν instastories μπροστά από το ίδιο παράθυρο! Τυχαίο; Δεν νομίζω!

Τούνη και Αλεξάνδρου μαζί στην Αθήνα φωτογραφίες 3

Τούνη και Αλεξάνδρου μαζί στην Αθήνα φωτογραφίες 2

Τούνη και Αλεξάνδρου μαζί στην Αθήνα φωτογραφίες

Τούνη και Αλεξάνδρου μαζί στην Αθήνα