Άννυ Πανταζή: Ποζάρει με μπικίνι στον 4ο μήνα της εγκυμοσύνης της

Ζει τις απόλυτες στιγμές ευτυχίες

Τις απόλυτες στιγμές ευτυχίας ζει η Άννυ Πανταζή, η οποία βρίσκεται στον 4ο μήνα της εγκυμοσύνης. Μάλιστα, έγκυος την ίδια στιγμή είναι και η αδερφή της, Κλέλια!

Η ίδια απολαμβάνει περισσότερο από ποτέ την όμορφη αυτή περίοδο της ζωής της και πηγαίνει φυσικά να κάνει και τα μπάνια της.

Expand player

Μάλιστα, μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους αρκετά στιγμιότυπα κατά την εγκυμοσύνη της, ενώ νωρίτερα μας έδειξε και πόσο έχει φουσκώσει η κοιλίτσα της.

Συγκεκριμένα, η Άννυ δημοσίευσε ένα instastory στον προσωπικό της λογαριασμό, όπου αποκαλύπτει πως βρίσκεται στην θάλασσα, απολαμβάνοντας το μπάνιο της.

Η ανάρτηση της Άννυ Πανταζή στον 4ο μήνα της εγκυμοσύνης της

Η Άννυ και η Κλέλια ποζάρουν στον φακό με τις φουσκωμένες τους κοιλίτσες

Λίγα λόγια για την αδερφή της, Κλέλια Πανταζή

Η Κλέλια (Χαρίκλεια) Πανταζή (γενν. Μυτιλήνη, 18 Μαρτίου 1985) είναι Ελληνίδα πρωταθλήτρια και Ολυμπιονίκης της ρυθμικής γυμναστικής. Κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο με την εθνική ομάδα του ανσάμπλ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2000 στο Σίδνεϊ.

Γεννήθηκε το 1985 στη Μυτιλήνη και ξεκίνησε την ενασχόληση της με τη ρυθμική γυμναστική στο Γυμναστικό Σύλλογο Μοσχάτου. Οι πρώτες της μεγάλες διακρίσεις σε παγκόσμιο επίπεδο ήρθαν το 2002, στη Νέα Ορλεάνη, όταν κατέκτησε τρία μετάλλια στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα εκείνης της χρονιάς. Συγκεκριμένα, πρώτευσε στα τρία σχοινάκια – δύο μπάλες και κατέκτησε ένα χρυσό μετάλλιο, ενώ κέρδισε και από ένα χάλκινο μετάλλιο στις κορδέλες και στο σύνθετο ομαδικό, στην ίδια διοργάνωση.

Το 2000, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Σίδνεϊ, προκρίθηκε στον τελικό του ανσάμπλ, μαζί με τις υπόλοιπες αθλήτριες της εθνικής Ελλάδος. Το ανσάμπλ κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο στις 30 Σεπτεμβρίου και η Πανταζή έγινε η νεότερη σε ηλικία Ελληνίδα Ολυμπιονίκης όλων των εποχών, καθώς τη χρονιά εκείνη ήταν μόλις 15 ετών. Η ελληνική ομάδα αποτελούνταν επίσης από τις Ειρήνη Αϊνδηλή, Εύα Χριστοδούλου, Μαρία Γεωργάτου, Χαρά Καρυάμη, και Άννα Πολλάτου και έλαβαν 39.285 βαθμούς.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

"Περιμένουμε κοριτσάκι" - Επιτέλους αποκάλυψαν το φύλο του μωρού

Gal Gadot: Γέννησε η καλλονή Wonder Woman