"Περιμένουμε κοριτσάκι" - Επιτέλους αποκάλυψαν το φύλο του μωρού

Λίγο πριν γεννήσει, δεν άντεξε και το είπε

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

“Γεννάμε στα τέλη Ιουλίου και περιμένουμε κοριτσάκι” λέει ενθουσιασμένη η Θάλεια Γιαννακοπούλου στην Real Life και στη Νίκη Κώτσου.

“Προς το παρόν περιμένω στο σπίτι μας να έρθει αυτή η όμορφη στιγμή. Έχουν αγοραστεί τα πάντα για το παιδικό δωμάτιο και μένει να στηθούν. Θα είναι μια δημιουργική ασχολία. Το όνομα που θα δώσουμε στην μικρή, δεν το έχουμε ακόμα σκεφτεί”, αποκαλύπτει λίγες ημέρες πριν μπει στο μαιευτήριο.

Ο ντράμερ των Onirama, Δημήτρης Κοκκονίδης και η δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ, Θάλεια Γιαννακοπούλου περιμένουν σύντομα το πρώτο τους παιδάκι το οποίο και θα είναι κοριτσάκι.

Θάλεια Γιαννακοπούλου

Να υπενθυμίσουμε πως από μήνα σε μήνα θα φέρει και η Σάσα Μπάστα στην ζωή το δεύτερο παιδάκι της.

Λίγα λόγια για το ζευγάρι

Ο λόγο για την Θάλεια Γιαννακοπούλου και τον ∆ηµήτρη Κοκονίδη, οι οποίοι γνωρίστηκαν το 2015 στη μουσική σκηνή που εμφανίζονταν οι Onirama και εδώ και τρία χρόνια ζουν κάτω από την ίδια στέγη σε ένα υπέροχο σπίτι με θέα την Ακρόπολη.

Μιλώντα για όλα όσα την γοητεύουν στον σύντροφό της, η Θάλεια Γιαννακοπούλου λέει: «Μου αρέσει πολύ ως άντρας. Είναι ακριβώς ο τύπος µου. Είναι ένας big man που χάνεσαι στην αγκαλιά του, µε πολύ όµορφα µάτια και τέλειο χαµόγελο. Εχει απίστευτο χιούµορ. Είναι πολύ ωραίο να µπορείς να γελάς µε τον σύντροφό σου και να νιώθεις πολύ άνετα...».