Έγκυος για δεύτερη φορά η Σάσα Μπάστα

Οι φωτογραφίες με την φουσκωμένη κοιλίτσα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έγκυος για δεύτερη φορά η Σάσα Μπάστα

Έγκυος για δεύτερη φορά φαίνεται πως είναι η Σάσα Μπάστα, η οποία μπορεί να μην έχει αναφέρει κάτι περί εγκυμοσύνης, ωστόσο οι νέες φωτογραφίες δείχνουν κάτι άλλο.

Η τραγουδίστρια που πριν λίγο καιρό είχε αποκαλύψει ένα περιστατικό σεξουαλικής κακοποίησης, εμφανίστηκε πρόσφατα στην Μύκονο για τις καλοκαιρινές της διακοπές και οι φωτογραφικός φακός του Youweekly ήταν εκεί για να την απαθανατίσει σε τρυφερές στιγμές.

Στις φωτογραφίες φαίνεται ξεκάθαρα η φουσκωμένη της κοιλίτσα, μιας και έχει επιλέξει για την βραδινή της έξοδο ένα κολλητό μαυρό φόρεμα.

Να υπενθυμίσουμε πως η Σάσα Μπάστα και ο σύζυγός της Δημήτρης Κουσαθανάς έχουν αποκτήσει μαζί μια κόρη, την Ειρήνη-Αλεξάνδρα που γεννήθηκε το 2019.

Οι φωτογραφίες της Σάσας Μπάστα με την φουσκωμένη της κοιλίτσα

 Έγκυος για δεύτερη φορά η Σάσα Μπάστα φωτογραφίες

 Έγκυος για δεύτερη φορά η Σάσα Μπάστα

«Ζήσαμε ένα θαύμα! Ο Άγιος Εφραίμ έσωσε τον αδερφό μου, δεν είχε ελπίδες να ζήσει»

Η Σάσα Μπάστα μίλησε με δάκρυα στα μάτια στο Happy Day για τον αδερφό της και την περιπέτεια υγείας του, όπως αποκάλυψε είχε μόνο 1% πιθανότητα να ζήσει αλλά έγινε το «θαύμα» από τον Άγιο Εφραίμ και είναι τώρα μαζί τους.

«Ο αδερφός μου έχει σοβαρό πρόβλημα υγείας. Τον Αύγουστο είχε μπει στη ΜΕΘ και οι γιατροί μας είπαν πως έχε λιγότερο από 1% πιθανότητα να ζήσει, ότι το θέμα είναι… διαδικαστικό, δεν θα προλάβετε, απλά εμείς θα σας ενημερώσουμε για τα χαρτιά. Πήγα στον Άγιο Εφραίμ και άκουγα στα αυτιά μου τον ήχο της εντατικής», είπε αρχικά η Σάσα Μπάστα.

«Η μητέρα μου μού είπε ότι ο Άγιος Εφραίμ με αυτόν τον ήχο σου παρουσιάζεται και σου δείχνει ότι είναι κοντά σου. Κοιμόμουν για πολλές εβδομάδες έξω από τη ΜΕΘ. Την επόμενη μέρα έβγαλαν τον αδερφό μου από την καταστολή. Ο αδερφός μου ξύπνησε 14 Σεπτεμβρίου που είναι και τα γενέθλια του Αγίου Εφραίμ. Δεν ήταν τυχαίο όλο αυτό. Αυτό που έζησα εγώ και η οικογένειά μου ήταν θαύμα», πρόσθεσε στη συνέχεια η Σάσα Μπάστα.

σάσα μπάστα αδερφός