Φως στο τούνελ: Το νέο τρέιλερ του της εκπομπής του Mega

Μετά από 9 χρόνια ήρθε η ώρα για μεγάλες αλλαγές

Η Αγγελική Νικολούλη έκανε το επόμενο επαγγελματικό της βήμα για τα καλά καθώς την επόμενη τηλεοπτική σεζόν αναμένεται να την δούμε μέσα από την συχνότητα του Mega με την εκπομπή «Φως στο τούνελ».

Μάλιστα, αυτή ήταν και η ανακοίνωση του σταθμού για την Αγγελική Νικολούλη: "Το MEGA υποδέχεται, με ιδιαίτερη χαρά, την Αγγελική Νικολούλη στο δυναμικό του. Η Αγγελική Νικολούλη είναι μια ξεχωριστή περίπτωση δημοσιογράφου. Είναι αυτή που πάντα ψάχνει και πάντα βρίσκει. Είναι τόσο έγκυρη, όσο και αποτελεσματική. Είναι ο επαγγελματίας που δεν ησυχάζει ποτέ, δεν επαναπαύεται ποτέ, δεν κουράζεται ποτέ. Είναι ένα βήμα μπροστά από τα γεγονότα, επηρεάζει τις εξελίξεις των σημαντικών υποθέσεων που αναλαμβάνει. Δεν είναι μόνο η γνώση και η εργατικότητά της. Είναι το κύρος και το ένστικτό της. Είναι η αποδοχή όλου του κόσμου και η μεγάλη αγάπη προς το πρόσωπό της. Όλα τα χρόνια της τηλεοπτικής της πορείας έχει εισπράξει μόνο θαυμασμό, εκτίμηση και διεθνή αναγνώριση. Στο νέο πρόγραμμα του MEGA θα κάνει αυτό που γνωρίζει πολύ καλά: έρευνα με αποτέλεσμα. Το MEGA την καλωσορίζει και της εύχεται μόνο επιτυχίες."

Expand player

Η Αγγελική Νικολούλη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε το τρέιλερ της εκπομπής της.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση της Αγγελικής Νικολούλη

Στον αέρα το πρώτο τρέιλερ της εκπομπής της στο MEGA - Τότε θα κάνει πρεμιέρα

Στα γραφεία του MEGA βρέθηκε η Αγγελική Νικολούλη, μετά την μεταγραφή της στο συγκεκριμένο κανάλι. Παράλληλα, η ίδια μοιράστηκε και το πρώτο τρέιλερ της εκπομπής της.

Η ίδια μάλιστα, μετά την εξόρμηση της στην παραλία, επέστρεψε στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, πηγαίνοντας στα γραφεία του MEGA και φωτογραφήθηκε για την νέα σεζόν.

Την ίδια στιγμή, η Αγγελική Νικολούλη μοιράστηκε και το πρώτο τρέιλερ της εκπομπής της, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Το πρώτο τρέιλερ της εκπομπής της Αγγελικής Νικολούλης και η φωτογράφιση για την νέα σεζόν

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Γλυκά Νερά: Τι έγραφε το χαρτί της Αγγελικής Νικολούλη με τις πληροφορίες για το έγκλημα

Φως στο Τούνελ: Αποθέωση στο Twitter για την Αγγελική Νικολούλη