Με άσπρο κιμονό και κοσμήματα στην παραλία η Αγγελική Νικολούλη

Σπάνια εμφάνιση από τις διακοπές της - Η φωτογραφία στα social media

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Με άσπρο κιμονό και κοσμήματα στην παραλία η Αγγελική Νικολούλη

Μιας και η εκπομπή της έχει τελειώσει για φέτος, η Αγγελική Νικολούλη θέλησε να εκμεταλλευτεί τον ελεύθερο χρόνο της και να χαλαρώσει στην παραλία.

Η γνωστή παρουσιάστρια, μετά την έκτακτη εκπομπή για τα Γλυκά Νερά, άφησε την Αθήνα και ξεκίνησε τις καλοκαιρινές της διακοπές.

Μάλιστα, αν και δεν είναι τόσο ενεργή στα social media αλλά κι ούτε δημοσιεύει συχνά δικά της στιγμιότυπα από την καθημερινότητα της, αποφάσισε να μοιραστεί μια καλοκαιρινή της φωτογραφία με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Συγκεκριμένα, η Αγγελική Νικολούλη ποζάρει ανέμελη, φορώντας τα γυαλιά ηλίου, ένα ασπρό κιμονό και πολλά κοσμήματα.

Η ανάρτηση της Αγγελικής Νικολούλη

«Επιτέλους!!!Ανέμελη...» έγραψε στην λεζάντα της φωτογραφίας της.

Με άσπρο κιμονό και κοσμήματα στην παραλία η Αγγελική Νικολούλη

Αποκλειστικές φωτογραφίες της Αγγελικής Νικολούλη

Είναι μια από τις γυναίκες που δεν θέλουν πάνω της τα φώτα της δημοσιότητας! Έχει κρατήσει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα, κάνει την δουλειά της και πηγαίνει σπίτι της. Με το έργο της η Αγγελική Νικολούλη έχει βοηθήσει πολύ κόσμο και η καθημερινότητά της είναι σκληρή. Έχει έρθει πολλές φορές κοντά στο θάνατο εξαιτίας της δουλειάς της.

Γι' αυτό, όταν το καλοκαίρι έρχεται γι' αυτήν οι επαγγελματικές υποχρεώσεις παγώνουν. Περνάει χρόνο με τον εαυτό της και με τους δικούς της ανθρώπους και δεν θέλει κάμερες πάνω από το κεφάλι της.

Ωστόσο, ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr πριν από λίγα χρόνια κατάφερε να την απαθανατίσει σε σπάνιες και μοναδικές στιγμές. Καθημερινά την βλέπουμε ντυμένη με κοστούμια. Την έχετε φανταστεί με μαγιό; Κι όμως σας πληροφορούμε πως έχει σωματάρα!

Αγγελική Νικολούλη μπικίνι

 Αγγελική Νικολούλη μαγιό

 Αγγελική Νικολούλη αρετουσάριστες φωτογραφίες

 Αγγελική Νικολούλη ALPHA

Τέλος από τον ALPHA

Ολοένα και πληθαίνουν οι φήμες που θέλουν την Αγγελική Νικολούλη να αλλάζει τηλεοπτική στέγη και να αποχωρεί οριστικά από τον ALPHA.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το συμβόλαιο της δημοσιογράφου με τον ALPHA ολοκληρώνεται στο τέλος Ιουλίου, ωστόσο έχει ήδη δώσει τα χέρια με το MEGA για τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Μπορεί η ίδια να βρίσκεται εδώ και 9 χρόνια στο συγκεκριμένο κανάλι, όμως ήρθε όπως φαίνεται η ώρα για αλλαγές, μιας και Αγγελική Νικολούλη φημολογείται πως η στάση της διοίκησης την έχει δυσαρεστήσει και πως θέλει πιο σταθερή σχέση με το τηλεοπτικό κοινό.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η συμφωνία με το ΜΕGΑ δεσμεύει για καλύτερη συνεργασία και δικαιολογημένα εκτιμάται ότι αμέσως μετά τη λήξη του συμβολαίου της με τον ΑLΡΗΑ θα ανακοινωθεί η μεταγραφή της παρουσιάστριας.