Κυριακή, 05 Δεκεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Αποχωρεί από τον ALPHA η Αγγελική Νικολούλη;

Με αυτό το κανάλι βρίσκεται σε συζητήσεις

Αποχωρεί από τον ALPHA η Αγγελική Νικολούλη;
News 29.06.2021 17:20
Από Ελένη Ζουγανέλη

Η τηλεοπτική σεζόν ολοκληρώνεται και υπάρχει ένας μικρός χαμός για τα συμβόλαια ειδικά που ολοκληρώνονται. Ένα από αυτά είναι της Αγγελικής Νικολούλη, η οποία σύμφωνα με τα όσα λέγονται, έχει έρθει συζητήσεις με άλλο κανάλι και όχι με τον ALPHA.

Στην φωλιά των Κου-Κου, ο Στέφανος Κωνσταντινίδης έκανε μια αποκάλυψη για την παρουσιάστρια η οποία ωστόσο, δεν έχει επιβεβαιωθεί. Συγκεκριμένα, ανέφερε ότι συζητάει με το Mega.

Η αποκάλυψη για το τηλεοπτικό μέλλον της Αγγελικής Νικολούλη

«Υπήρξε ένα δημοσίευμα του Youfly που έλεγε ότι η κυρία Νικολούλη έχει δώσει τα χέρια με το Mega και του χρόνου θα φύγει από τον Alpha και έχει συμφωνήσει με τον μεγάλο κανάλι. Το ψάξαμε εμείς το θέμα και μιλήσαμε και με ανθρώπους από το περιβάλλον της και μας είπαν ότι πράγματι έχει ένα συμβόλαιο με τον Alpha που τελειώνει τέλη Ιουλίου.

Άνθρωποι από το περιβάλλον της μου είπαν ότι δεν είναι τελειωμένη η μεταγραφή στο Mega. Η κυρία Νικολούλη έχει μια καλή πρόταση και οικονομική πρόταση από το Mega. Έχει καλές διαπροσωπικές, φιλικές σχέσεις με τον διευθυντή προγράμματος του Mega τον κύριο Σούσουλα που την θέλει διακαώς. Από την άλλη όμως όλα αυτά τα χρόνια στον Alpha θεωρεί πως είχε μια καλή συνεργασία και θα κάνει μια κουβέντα με τον Alpha και παράλληλα θα τα ζυγίσει», είπε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης για την παρουσιάστρια που είδε την αποθέωσε στο twitter.

Η παρέμβαση της Αγγελικής Νικολούλη για τα Γλυκά Νερά

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALPHA μίλησε η Αγγελική Νικολούλη, η οποία αναφέρθηκε στη συγκλονιστική υπόθεση της δολοφονίας της Κάρολαϊν στα Γλυκά Νερά. Η δημοσιογράφος, μετά την έκτακτη εκπομπή που έκανε θέλησε να τονίσει κάτι ακόμα για την υπόθεση.

«Δεν νομίζω ότι στην κακιά ώρα, που επικαλείται ο 32χρονος πιλότος, μπορεί να σχεδιάσει μια ληστεία με τόσες λεπτομέρειες και στη σύντομη ώρα που είχε στη διάθεση του μέχρι να φτάσουν οι πρώτοι αστυνομικοί. Μην ξεχνάμε ότι πάντα η κακιά ώρα προκαλεί και ένα σοκ! Αυτό εδώ που παρουσίασε, η εικόνα δηλαδή που έδωσε της ψεύτικης επίθεσης, ήθελε μελέτη και σχεδιασμό για να μην πέσει σε αντιφάσεις και να μην υπάρξουν κενά. Να μπορέσει να πείσει τις Αρχές, κάτι που το κατάφερε. Μην ξεχνάμε ότι περιέγραψε από που μπήκαν οι ληστές και πως.

Εγώ όμως θέλω να μείνω και σε μια άλλη λεπτομέρεια. Μια λεπτομέρεια που έχει να κάνει με την περιγραφή που έδωσε για τον αρχηγό που υποτίθεται πως μπήκε στο σπίτι και σκότωσε τη γυναίκα του. Στρογγυλό πρόσωπο, κοντός λαιμός και μίλησε σε μια γλώσσα που δεν ήξερε. Άρα αλλοδαπός. Αυτή η εικόνα να μην ξεχνάμε ότι ταίριαζε στον αρχηγό που είχε ληστέψει τον εκπαιδευτή του στα Μέγαρα τρία χρόνια πριν. Και εδώ υπάρχει λεπτομέρεια.

Αγγελική Νικολούλη Γλυκά Νερά

Οι δύο άντρες δεν είχαν επαφή τότε. Δεν μιλούσαν, δεν βρίσκονταν συχνά. Και δεν νομίζω ότι εκείνη την κακιά την ώρα ανέσυρε την υπόθεση από κάποιο αρχείο για να αντιγράψει με λεπτομέρεια το τι είχε συμβεί τότε και ποια ήταν η περιγραφή του αρχηγού. Γιατί απλούστατα δεν είχε δοθεί στην δημοσιότητα καθώς υπήρχαν άλλα σοβαρά γεγονότα και δεν είχε κυκλοφορήσει η ληστεία στο σπίτι του εκπαιδευτή του στα Μέγαρα» είπε η δημοσιογράφος.

«Νομίζω, λοιπόν, ότι την ήξερε από πριν, την είχε μελετήσει, γνώριζε ότι θα τραβήξει το ενδιαφέρον των ερευνητών γιατί ήταν ο ίδιος χώρος, αεροδρόμιο μεγάλο και οι ίδιοι στόχοι».

Όσον αφορά στο τηλεφώνημα που δέχθηκε κατά τη διάρκεια της τελευταίας της εκπομπής και την τάραξε στον αέρα του ALPHA, η Αγγελική Νικολούλη τόνισε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων πως «είναι πολύ σοβαρή πηγή και δεν θα ήθελα να αναφερθώ σε αυτή τη μαρτυρία γιατί είναι ιδιαίτερα σοβαρή και χαίρομαι που η έρευνα θα συνεχιστεί στην τακτική ανάκριση γιατί πιστεύω ότι θα φωτίσει κάποια σημεία που παραμένουν σκοτεινά σε αυτή την υπόθεση».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Γλυκά Νερά: Τι έγραφε το χαρτί της Αγγελικής Νικολούλη με τις πληροφορίες για το έγκλημα

Insta Poll: Μεγαλώνει όμορφα η Αγγελική Νικολούλη;

Share