Φως στο Τούνελ: Αποθέωση στο Twitter για την Αγγελική Νικολούλη

«Σε τσάκωσε το λαγωνικό»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Φως στο Τούνελ: Αποθέωση στο Twitter για την Αγγελική Νικολούλη

Η Αγγελική Νικολούλη επέστρεψε το βράδυ της Παρασκευής (18/6) με μία έκτακτη εκπομπή, παρόλο που την προηγούμενη εβδομάδα έκλεισε για καλοκαίρι, ειδικά αφιερωμένη στο ειδεχθές έγκλημα που έλαβε χώρα στα Γλυκά Νερά.

Όπως μπορείτε να φανταστείτε, οι χρήστες του Twitter «οργίασαν» με τα σχόλια που έκαναν τόσο υπέρ της παρουσιάστριας αλλά και υπέρ του Θανάση Κατερινόπουλου, ο οποίος μετά από... λαϊκή απαίτηση επέστρεψε στην εκπομπή και μίλησε για τον πιλότο.

Οι ατάκες του Twitter για το Φως στο Τούνελ και την Αγγελική Νικολούλη

Οι συνομιλίες της Αγγελικής Νικολούλη με τον πιλότο για τα Γλυκά Νερά

Η Αγγελική Νικολούλη τον πίεζε να βρεθούν για να μιλήσουν για την Κάρολαϊν και όχι για τους δράστες. Ο Μπάμπης επέμενε ότι δεν μπορεί να δώσει στοιχεία για το συμβάν καθώς δεν του το επιτρέπει η αστυνομία.

Από τη μεριά της, η Αγγελική Νικολούλη του εξηγούσε ξανά και ξανά πως δεν έχει σκοπό να τον κάνει να πει πράγματα για τη ληστεία και τη δολοφονία της συζύγου του ωστόσο ο πιλότος δεν ήθελε σε καμία περίπτωση να βρεθούν ή να μιλήσει μπροστά στις κάμερες.

Στη συνέχεια των συνομιλιών τους, η Αγγελική Νικολούλη αναφέρθηκε στα δημοσιεύματα που ήθελαν την Κάρολαϊν να έχει ασφάλεια ζωής, με τον πιλότο να το διαψεύδει. Μάλιστα, ο Μπάμπης αντέδρασε και για μία μαρτυρία που ακούστηκε πως υπήρξε στην εκπομπή από έναν ιερέα.

Όταν η Αγγελική Νικολούλη αναφέρθηκε στην ληστεία - καρμπόν που έγινε στο σπίτι του συναδέλφου του, ο Μπάμπης απλά ευχήθηκε να μην πάθει άλλος το κακό που τους συνέβη ενώ πριν την τελευταία εκπομπή της σεζόν, η Αγγελική Νικολούλη του ζήτησε να βρεθούν χωρίς κάμερες και εκείνος αρνήθηκε καθώς όπως είπε, η κόρη του ήταν άρρωστη.