Φως στο Τούνελ: Έκτακτη εκπομπή για τα Γλυκά Νερά

Θα προβληθεί αύριο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Φως στο Τούνελ: Έκτακτη εκπομπή για τα Γλυκά Νερά

Οι ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας της άτυχης Κάρολαϊν στα Γλυκά Νερά φαίνεται πως έχουν οδηγήσει την Αγγελική Νικολούλη στο να πραγματοποιήσει μία νέα έκτακτη εκπομπή ειδικά γι΄αυτή την υπόθεση.

Η εκπομπή, παρόλο που έχει ρίξει αυλαία για το καλοκαίρι, αναμένεται να επιστρέψει αύριο, Παρασκευή, κανονικά στην ώρα της.

Οι αποκαλύψεις του «Τούνελ» για τα Γλυκά Νερά

Στις 14 Μαΐου μεταδόθηκε το πρώτο «Φως στο Τούνελ» αμέσως μετά το φρικτό έγκλημα στα Γλυκά Νερά με θύμα την 20χρονη Κάρολαϊν. Εκεί, εντύπωση είχε προκαλέσει η στάση του εν αποστρατεία αστυνομικού διευθυντή Θανάση Κατερινόπουλου.

Ο κ. Κατερινόπουλος στην πρώτη εκπομπή της Νικολούλη μετά το έγκλημα, έλεγε ότι η υπόθεση έχει πολλά κενά και πως είναι πολύ περίεργο αυτό που (δεν) έκανε ο σύζυγος. Τόνιζε, συγκεκριμένα, ότι οι πιλότοι είναι εκπαιδευμένοι σε περίπτωση ανάγκης να μην καλούν στο 100, αλλά στο 112. Δεν μπορούσε, λοιπόν, -μεταξύ άλλων- να εξηγήσει γιατί ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος δεν έκανε τη συγκεκριμένη κίνηση στην οποία έπρεπε να προχωρήσει μηχανικά, λόγω της εκπαίδευσής του.

«Θέλω να πιστεύω ότι έχουν κάνει αναπαράσταση και με τα… τηλέφωνα και σε όλα. Στον τρόπο χειρισμού του τηλεφώνου. Αν δεν κάνανε να κάνουν! Πώς το κατάφερε;», είπε ρίχνοντας τα βέλη του και συνέχισε: «Είναι πολυδιάστατη υπόθεση αυτή. Οι Αρχές δεν πρέπει να αφήσουν τίποτα μα τίποτα χωρίς να το ερευνήσουν. Πάντα ξεκινάμε από το σημείο που έγινε το έγκλημα – υποθέτω ότι έγιναν οι αυτοψίες. Το παράθυρο οδηγεί στο υπόγειο. Άρα οι άνθρωποι ίσως γνώριζαν το εσωτερικό του σπιτιού.

Είναι μια υπόθεση που πρέπει να ερευνηθεί από παντού. Και από το προσωπικό και από το εργασιακό περιβάλλον του πιλότου. Τα πάντα. Πού μίλησε, με ποιους μίλησε, προβλήματα που είχε στο εργασιακό του περιβάλλον, προβλήματα που είχαν μεταξύ τους. Οι Αρχές έχουν πολλή δουλειά… Δεν είναι μια τυχαία δολοφονία, που μπήκαν να κλέψουν, πήραν τα λεφτά και έφυγαν».

«Θόλωσα και την έπνιξα»

Τον τραγικό επίλογο στην υπόθεση της δολοφονίας της 20χρονης Κάρολαϊν στα Γλυκά Νερά έγραψε ο 32χρονος σύζυγός της, ο οποίος μετά από πολύωρη ανάκριση στα γραφεία της ΓΑΔΑ ομολόγησε το έγκλημα του, αποκαλύπτοντας πώς τη σκότωσε.

Όπως εξήγησε, δεν είχε συνεργό. Τσακώθηκε με τη σύζυγό του και τη σκότωσε, ενώ προσπάθησε να καλύψει τα ίχνη του στη συνέχεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες περιγράφοντας τι έγινε το μοιραίο βράδυ της 11ης Μαίου είπε ότι:

«Τσακωθήκαμε πάλι για άλλη μια φορά. Με έδιωξε από το κρεβάτι και την είδα φεύγοντας να βάζει με βία το μωρό στην κούνια. Μου έλεγε να φύγω από το σπίτι και με χτυπούσε. Θόλωσα και ενώ συνέχιζε να φωνάζει, πήγα από πάνω της και της έκλεισα το στόμα με τα χέρια μου και στη συνέχεια με μια μπλούζα της έκλεισα το στόμα και τη μύτη. Όταν κατάλαβα ότι είναι νεκρή, έψαξα να δω πώς να το καλύψω γιατί υπάρχει και ένα μωρό 11 μηνών. Δεν είχα συνεργό, τα έκανα όλα μόνος μου και προσπάθησα όσο μπορούσα να τα κάνω έτσι, ώστε να γίνουν πιστευτά».