Δευτέρα, 27 Σεπτεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Τέλος από τον ALPHA η Αγγελική Νικολούλη

Μετά από 9 χρόνια, το Φως στο Τούνελ αλλάζει τηλεοπτική στέγη

Τέλος από τον ALPHA η Αγγελική Νικολούλη
News 13.07.2021 09:28
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Ολοένα και πληθαίνουν οι φήμες που θέλουν την Αγγελική Νικολούλη να αλλάζει τηλεοπτική στέγη και να αποχωρεί οριστικά από τον ALPHA.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το συμβόλαιο της δημοσιογράφου με τον ALPHA ολοκληρώνεται στο τέλος Ιουλίου, ωστόσο έχει ήδη δώσει τα χέρια με το MEGA για τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Μπορεί η ίδια να βρίσκεται εδώ και 9 χρόνια στο συγκεκριμένο κανάλι, όμως ήρθε όπως φαίνεται η ώρα για αλλαγές, μιας και Αγγελική Νικολούλη φημολογείται πως η στάση της διοίκησης την έχει δυσαρεστήσει και πως θέλει πιο σταθερή σχέση με το τηλεοπτικό κοινό.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η συμφωνία με το ΜΕGΑ δεσμεύει για καλύτερη συνεργασία και δικαιολογημένα εκτιμάται ότι αμέσως μετά τη λήξη του συμβολαίου της με τον ΑLΡΗΑ θα ανακοινωθεί η μεταγραφή της παρουσιάστριας.

Τέλος από τον ALPHA η Αγγελική Νικολούλη

Η παρέμβαση της Αγγελικής Νικολούλη για τα Γλυκά Νερά

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALPHA μίλησε η Αγγελική Νικολούλη, η οποία αναφέρθηκε στη συγκλονιστική υπόθεση της δολοφονίας της Κάρολαϊν στα Γλυκά Νερά. Η δημοσιογράφος, μετά την έκτακτη εκπομπή που έκανε θέλησε να τονίσει κάτι ακόμα για την υπόθεση.

«Δεν νομίζω ότι στην κακιά ώρα, που επικαλείται ο 32χρονος πιλότος, μπορεί να σχεδιάσει μια ληστεία με τόσες λεπτομέρειες και στη σύντομη ώρα που είχε στη διάθεση του μέχρι να φτάσουν οι πρώτοι αστυνομικοί. Μην ξεχνάμε ότι πάντα η κακιά ώρα προκαλεί και ένα σοκ! Αυτό εδώ που παρουσίασε, η εικόνα δηλαδή που έδωσε της ψεύτικης επίθεσης, ήθελε μελέτη και σχεδιασμό για να μην πέσει σε αντιφάσεις και να μην υπάρξουν κενά. Να μπορέσει να πείσει τις Αρχές, κάτι που το κατάφερε. Μην ξεχνάμε ότι περιέγραψε από που μπήκαν οι ληστές και πως.

Εγώ όμως θέλω να μείνω και σε μια άλλη λεπτομέρεια. Μια λεπτομέρεια που έχει να κάνει με την περιγραφή που έδωσε για τον αρχηγό που υποτίθεται πως μπήκε στο σπίτι και σκότωσε τη γυναίκα του. Στρογγυλό πρόσωπο, κοντός λαιμός και μίλησε σε μια γλώσσα που δεν ήξερε. Άρα αλλοδαπός. Αυτή η εικόνα να μην ξεχνάμε ότι ταίριαζε στον αρχηγό που είχε ληστέψει τον εκπαιδευτή του στα Μέγαρα τρία χρόνια πριν. Και εδώ υπάρχει λεπτομέρεια.

Αγγελική Νικολούλη Γλυκά Νερά

Οι δύο άντρες δεν είχαν επαφή τότε. Δεν μιλούσαν, δεν βρίσκονταν συχνά. Και δεν νομίζω ότι εκείνη την κακιά την ώρα ανέσυρε την υπόθεση από κάποιο αρχείο για να αντιγράψει με λεπτομέρεια το τι είχε συμβεί τότε και ποια ήταν η περιγραφή του αρχηγού. Γιατί απλούστατα δεν είχε δοθεί στην δημοσιότητα καθώς υπήρχαν άλλα σοβαρά γεγονότα και δεν είχε κυκλοφορήσει η ληστεία στο σπίτι του εκπαιδευτή του στα Μέγαρα» είπε η δημοσιογράφος.

«Νομίζω, λοιπόν, ότι την ήξερε από πριν, την είχε μελετήσει, γνώριζε ότι θα τραβήξει το ενδιαφέρον των ερευνητών γιατί ήταν ο ίδιος χώρος, αεροδρόμιο μεγάλο και οι ίδιοι στόχοι».

Όσον αφορά στο τηλεφώνημα που δέχθηκε κατά τη διάρκεια της τελευταίας της εκπομπής και την τάραξε στον αέρα του ALPHA, η Αγγελική Νικολούλη τόνισε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων πως «είναι πολύ σοβαρή πηγή και δεν θα ήθελα να αναφερθώ σε αυτή τη μαρτυρία γιατί είναι ιδιαίτερα σοβαρή και χαίρομαι που η έρευνα θα συνεχιστεί στην τακτική ανάκριση γιατί πιστεύω ότι θα φωτίσει κάποια σημεία που παραμένουν σκοτεινά σε αυτή την υπόθεση».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Γλυκά Νερά: Τι έγραφε το χαρτί της Αγγελικής Νικολούλη με τις πληροφορίες για το έγκλημα

Φως στο Τούνελ: Αποθέωση στο Twitter για την Αγγελική Νικολούλη

Share