Οριστικό: Αυτοί θα είναι οι συνεργάτες της Ιωάννας Μαλέσκου στο Love it

Άλλαξε σχεδόν όλη η ομάδα

Από τη μέρα που του Love it, έριξε αυλαία πριν λίγο καιρό, άλλαξαν πολλά και έτσι η εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου επιστρέφει τη Δευτέρα 30 Αυγούστου στον ΣΚΑΪ εντελώς ανανεωμένη και με μία σχεδόν καινούργια ομάδα.

Αρκετοί ήταν αυτοί που αποχώρησαν από την εκπομπή, και ακόμα περισσότεροι αυτοί που ακούστηκαν πως θα συμφωνήσουν για να μπουν στην ομάδα της Ιωάννας Μαλέσκου ωστόσο πριν από λίγα λεπτά ήρθε η επίσημη ανακοίνωση του ΣΚΑΪ για τα πρόσωπα που θα βρίσκονται στο πλευρό της με τη νέα σεζόν.

Expand player

Η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ για το Love it και την Ιωάννα Μαλέσκου

Από τη Δευτέρα 30 Αυγούστου στις 12.00, το «Love it» έρχεται ανανεωμένο για δεύτερη σεζόν, στον ΣΚΑΪ.

Η Ιωάννα Μαλέσκου και μία νέα παρέα θα μας κρατούν συντροφιά με όλα όσα αγαπάμε!

Love it με αποκλειστικά ρεπορτάζ.

Love it με ξεχωριστούς καλεσμένους.

Love it με θέματα που θα συζητηθούν.

Love it με στήλες που θα βελτιώσουν την καθημερινότητά μας.

Στην παρέα της Ιωάννας, η Μάρτζυ Λαζάρου που έχει και τη δημοσιογραφική επιμέλεια της εκπομπής, η Σίσσυ Καλλίνη που θα μας ενημερώνει για γυναικεία αλλά και κοινωνικά θέματα, ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος με το αιχμηρό του σχόλιο αλλά και αποκλειστικές συνεντεύξεις και ο Κωνσταντίνος Αρτσίτας με όλο το "καυτό" τηλεοπτικό ρεπορτάζ. Στην αρχισυνταξία, ο Νίκος Σερεμετάκης.

Και αυτή τη χρονιά, λέμε LOVE IT. Δίπλα στα όμορφα της ζωής! Από τη Δευτέρα 30 Αυγούστου και καθημερινά στις 12.00, στον ΣΚΑΪ.

Εκτός Love it ο Σάκης Κατσούλης

Πριν από λίγο καιρό είχε κυκλοφορήσει η είδηση που ήθελε τον νικητή του Survivor 4, Σάκη Κατσούλη να εντάσσεται στην ομάδα του Love it, στο πλευρό της Ιωάννας Μαλέσκου. Και ενώ όλα έδειχναν να πηγαίνουν καλά, η συνεργασία αυτή δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ.

Συγκεκριμένα, η Σίσσυ Καλλίνη, η οποία επίσης μπήκε στην ομάδα του Love it, μίλησε το πρωί της Τετάρτης (25/8) στην εκπομπή Καλοκαίρι Not και εξήγησε πως η συμφωνία του καναλιού με τον Σάκη Κατσούλη δεν έγινε ποτέ και δεν γνωρίζει αν πρόκειται να γίνει κάποια στιγμή.

«Ξέρω ότι δοκιμάστηκε αρκετός κόσμος. Άκουσα και εγω ό,τι ακούσατε. Δεν ήταν μια ειλημμένη απόφαση (να είναι ο Σάκης Κατσούλης στην εκπομπή). Δεν γνωρίζω αν θα προκύψει και γιατί δεν προέκυψε (να είναι και ο Σάκης Κατσούλης) και πώς θα είναι η σύνθεση της εκπομπής. Αυτό το κάνουν τα κανάλια».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ποιος Μάριος Χεζόνια; Αυτός είναι ο νέος σύντροφος της Ιωάννας Μαλέσκου

«Το δυνατό χαρτί της Ιωάννας Μαλέσκου είναι το οριεντάλ! Τα προσόντα της είναι άλλα...»