Ποιος Μάριος Χεζόνια; Αυτός είναι ο νέος σύντροφος της Ιωάννας Μαλέσκου

Ο εκπαιδευτής σκύλων που την έχει "μαγέψει"

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ποιος Μάριος Χεζόνια; Αυτός είναι ο νέος σύντροφος της Ιωάννας Μαλέσκου

Μπορεί δημοσιεύματα να την ήθελαν με τον πρώην πλέον μπασκετμπολίστα του Παναθηναϊκού, Μάριο Χεζόνια, χωρίς η ίδια να επιβεβαιώνει αλλά ούτε και να διαψεύδει κάτι, ωστόσο όπως φαίνεται η Ιωάννα Μαλέσκου προχώρησε στην προσωπική της ζωή και πλέον είναι με νέο αγαπημένο.

Όπως γράφει το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας ON Time η παρουσιάστρια που σε λίγες ημέρες κάνει πρεμιέρα στον ΣΚΑΙ, έχει βρει τον έρωτα στα μάτια άνδρα που είναι εκπαιδευτής σκύλων. Οι δυο τους έχουν πολλά κοινά με κύριο την αγάπη για τα ζώα.

Οι επισκέψεις της Ιωάννας Μαλέσκου στο σπίτι του

Όπως γράφει λοιπόν το ρεπορτάζ της εφημερίδας, οι δυο τους κάνουν πολύ καλή παρέα και περνούν πολλές ώρες μαζί. Κάποιοι κάνουν λόγο για μια τρυφερή φιλία, η οποία προχώρησε σε κάτι παραπάνω. Ενώ, κάποιοι λένε ότι η Ιωάννα Μαλέσκου συχνά, ακόμα και βραδινές ώρες, επισκέπτεται το κτήμα στην Παλλήνη, όπου είναι η έδρα του γοητευτικού εκπαιδευτή. Δεν είναι λίγοι αυτοί που την έχουν δει με το αυτοκίνητό της στην περιοχή.

Κι άλλος συνεργάτης της Μαλέσκου εκτός Love it

Δεν έχουν τέλος οι απώλειες από την εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου, Love it, μιας και πριν από λίγο με μία ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, και ο Μάνος Μαγιάτης ανακοίνωσε πως δεν βρίσκεται στην εκπομπή του ΣΚΑΪ από τη νέα σεζόν.

Μετά την αποχώρηση του Παναγιώτη Χατζηδάκη, ο Μάνος Μαγιάτης εξήγησε πως δεν θα συνεχίσει στην εκπομπή ενώ τόνισε πως σύντομα θα έχει νέα για το επόμενο τηλεοπτικό του βήμα. Στην ανάρτησή του μάλιστα άφησε και μερικές αιχμές για κάποιους που προσπάθησαν να τον περιορίσουν.

«Τhrowback στα story μου λοιπόν και «σαν σήμερα», ένα χρόνο πριν έκανα μια νέα αρχή!

Με αφορμή τις ευχές σας, απο χθες, για «καλή αρχή» και «καλή σεζόν», θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι την φετινή τηλεοπτική σεζόν δεν θα συμμετέχω στην εκπομπή @loveitskaitv.gr στον @skaitv.gr , στην εκπομπή που έδωσα, όσο κ εαν προσπάθησαν για το αντίθετο…

Γιατί εγώ έδωσα, δεν κρύφτηκα!

Προχωραμε … και μετατρέπουμε κάθε τέλος σε μία νέα αρχή.

Το κεφάλι ψηλά και κλείνω την πόρτα με χαμόγελο.

Γιατί σίγουρα μας περιμένουν άλλα, καλύτερα, που μόνο όταν κλείσουμε έναν κύκλο, τα συναντάμε!

Θα σας έχω νεακια μου, σύντομα!!!», έγραψε χαρακτηριστικά ο Μάνος Μαγιάτης στη λεζάντα της ανάρτησής του.