Έκανε unfollow τον Μάριο Χεζόνια η Ιωάννα Μαλέσκου

Εκείνος πήρε πίσω τα likes!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Έκανε unfollow τον Μάριο Χεζόνια η Ιωάννα Μαλέσκου

Και πάνω που οι φήμες για τη σχέση της Ιωάννας Μαλέσκου και του Μάριο Χεζόνια φούντωναν, μία κίνηση της παρουσιάστρια ήρθε για να «κόψει» τα φτερά όσων νόμιζαν πως οι δυο τους είναι τελικά ζευγάρι.

Όπως θα θυμάστε, η Ιωάννα Μαλέσκου είχε κάνει follow τον παίκτη του Παναθηναϊκού μέσα από το λογαριασμό της σκυλίτσας της, ενώ στη συνέντευξη που είχε δώσει στο The 2night Show, δεν διέψευσε τις φήμες που τους θέλουν μαζί.

«Είναι ο σούπερ Μάριο, είναι ο Χεζόνια, ένας εξαιρετικός αθλητής. Σούπερ μεταγραφή για τον Παναθηναϊκό, είναι φοβερό απόκτημα. Εξακολουθούν να μου στέλνουν μηνύματα οι οπαδοί του Παναθηναϊκού για το Χεζόνια. Θεωρούν ότι εγώ είμαι η μόνη λύση για να ανανεώσει ο Χεζόνια. Είναι εξαιρετικό, πολύ καλό και σεμνό παιδί. Δεν θα σου επιβεβαιώσω ούτε θα σου διαψεύσω κάτι. Αντικειμενικά είναι πολύ ωραίο παιδί», είχε πει χαρακτηριστικά.

Το unfollow της Ιωάννας Μαλέσκου στον Μάριο Χεζόνια

Κάπου εκεί φαίνεται όμως πως... χάλασε το πράγμα αφού η Ιωάννα Μαλέσκου πήρε την απόφαση να κάνει unfollow τον Μάριο Χεζόνια. Πιο πολύ απ' όλους βέβαια έχουν στεναχωρηθεί οι οπαδοί του Παναθηναϊκού που θεωρούσαν πως η παρουσιάστρια ήταν η ευκαιρία που έχουν για να κρατήσουν τον αστέρα στο «τριφύλλι».

Μάλιστα, κάτω από τις νέες φωτογραφίες που ανεβάζει στα social media, την παρακαλούν να τον κάνει ξανά follow, αλλά το γυαλί έχει ήδη ραγίσει!

Ιωάννα Μαλέσκου Μάριο Χεζόνια

Η αντίδραση της Ιωάννας Μαλέσκου στην συνέντευξη του Μάριο Χεζόνια

Την συνέντευξη που παραχώρησε ο Μάριο Χεζόνια σχολίασε το μεσημέρι της Τετάρτης η Ιωάννα Μαλέσκου στον αέρα της εκπομπής Love It.

Πολλές είναι οι φήμες που θέλουν τον Κροάτη μπασκετμπολίστα να πολιορκεί την όμορφη παρουσιάστρια, με την ίδια βέβαια να τις διαψεύδει.

Ο Μάριο όταν ρωτήθηκε «ποια είναι η αγαπημένη του παρουσιάστρια» αντέδρασε γελώντας και δήλωσε στον δημοσιογράφο: «Νομίζω ότι ξέρεις»!

Το απόσπασμα αυτό της συνέντευξης έπαιξε στην εκπομπή, με την Ιωάννα να έρχεται σε έντονη αμηχανία και να λέει: «Τα φιλιά μας να στείλουμε... Θα με κάνετε να αποσυντονιστώ».