Μάριος Χεζόνια: Η απάντηση του όταν ρωτήθηκε για την Ιωάννα Μαλέσκου

Λέει πολλά ο τρόπος που αντέδρασε

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Μάριος Χεζόνια: Η απάντηση του όταν ρωτήθηκε για την Ιωάννα Μαλέσκου

Σε μια απίστευτη αντίδραση προχώρησε ο Μάριο Χεζόνια σε μια πρόσφατη συνέντευξη του, όταν ο ίδιος ρωτήθηκε για την Ιωάννα Μαλέσκου.

Ο γνωστός μπασκετμπολίστας του Παναθηναικού που φημολογείται ότι φλερτάρει με την όμορφη παρουσιάστρια ξεκίνησε να της πατάει like, κάτι που πυροδότησε φυσικά πολλές αντιδράσεις.

Ο ίδιος, μετά την συνέντευξη της Ιωάννας, μίλησε στο gazzetta.gr και μέσα σε όλα ο δημοσιογράφος τον ρώτησε «Ποια είναι η αγαπημένη σου Ελληνίδα τηλεπαρουσιάστρια;».

Ο Μάριος Χεζόνια φυσικά, ξέσπασε σε γέλια, μόλις άκουσε την συγκεκριμένη ερώτηση, με τον ίδιο να απαντά «Νομίζω πως ξέρεις!».

Στο μεταξύ, η Ιωάννα Μαλέσκου έκανε follow τον Μάριο Χεζόνια από το προφίλ της σκυλίτσας της

Η Ιωάννα Μαλέσκου ξέρει πολύ καλά με τις κινήσεις τις να προκαλεί πανικό και σχολιασμό, ειδικά όσον αφορά το «ειδύλλιο» με τον Μάριο Χεζόνια.

Η ίδια αναφέρθηκε πρόσφατα στον Μάριο Χεζόνια, δηλώνοντας χαρακτηριστικά πως μόλις έκανε αυτός μια κίνηση προκειμένου να της δείξει το ενδιαφέρον της, όλοι έπεσαν πάνω του.

Η Ιωάννα ωστόσο δεν τον ακολουθεί στο Instagram, αλλά όπως φαίνεται τον ακολουθεί.. η σκυλίτσα της! Η παρουσιάστρια έκανε follow τον Super Mario Χεζόνια από τον λογαριασμό της σκυλίτσας της, της «Μπαλού».

Ιωάννα Μαλέσκου follow σε Μάριο Χεζόνια