Ιωάννα Μαλέσκου: Απαντά πρώτη φορά για τον Μάριο Χεζόνια

«Μόλις πήγε ο άνθρωπος να δείξει τη συμπάθεια του έπεσαν όλοι από πάνω του»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ιωάννα Μαλέσκου: Απαντά πρώτη φορά για τον Μάριο Χεζόνια

Η Ιωάννα Μαλέσκου βρέθηκε καλεσμένη σε βίντεο του Fipster στο κανάλι του στο YouTube και μεταξύ των άλλων απάντησε πρώτη φορά για την φημολογούμενη σχέση της με τον Μάριο Χεζόνια.

Η καλλονή παρουσιάστρια εξήγησε πως ακριβώς προέκυψαν όλα τα σχετικά δημοσιεύματα, ενώ την ίδια στιγμή έδειξε την επιθυμία της να παραμείνει ο Μάριος στον Παναθηναϊκό και μετά το καλοκαίρι.

Η Ιωάννα είπε χαρακτηριστικά: «Μου αρέσουν όλα τα αθλήματα και μου αρέσουν και οι άνθρωποι που αθλούνται είτε το κάνουν ερασιτεχνικά, σα χόμπι δηλαδή είτε επαγγελματικά. Αρέσει στον περισσότερο κόσμο το μπάσκετ. Μου αρέσει να βλέπω να παίζουν μπάσκετ και μου αρέσει γενικότερα να απολαμβάνω αγώνες. Στενές επαφές με ανθρώπους που παίζουν μπάσκετ δεν έχω. Ούτε πολύ στενές επαφές».

Ιωάννα Μαλέσκου για Μάριο Χεζόνια

Ο Φίλιππος Ιωάννου την ρώτησε αμέσως μετά: «Αυτή η πολιορκία από τον Χεζόνια έχει συμβεί;» με την Ιωάννα να απαντά: «Αφήστε τον άνθρωπο εκεί που είναι. Ήρθε ο άνθρωπος από τη χώρα του για να δεινοπαθήσει. Να ποιος περνάει δύσκολα στο lockdown. Κάνει μια προσπάθεια για τον Παναθηναϊκό, για την ομάδα για την οποία έχει έρθει και νομίζω τα πάει πάρα πολύ καλά. Βάζει πολλά γκολ και τρίποντα και είναι πολύ σημαντικό γιατί είναι πολύ αγαπητός από τον κόσμο και κάνουν τα πάντα πιστέψτε με για να μείνει ο άνθρωπος στην Ελλάδα.

Ειλικρινά ότι περνάει από το χέρι τους και όχι μόνο από το δικό τους από ότι φαίνεται. Εγώ δεν τον ξέρω τον άνθρωπο γιατί να κάνω; Είναι άλλος χώρος αυτός, εκείνος κάνει κάτι για να μείνω εγώ; Πάντως είναι εξαιρετικός παίκτης, παρακολούθησα και τις προηγούμενες ημέρες και τα ματς. Είναι πολύ καλός, πολύ δυνατός και ψηλός».

Όταν η Ιωάννα ρωτήθηκε αν δέχτηκε φλερτ από τον Μάριο Χεζόνια είπε: «Όχι! Δεν ξέρω τι ορίζεται ως φλερτ αλλά φλερτ είναι να έρθει ένας άνθρωπος κοντά. Εγώ δεν έρχομαι σε επαφή με κανέναν. Δεν θεωρώ φλερτ τα μηνύματα στο Instagram γιατί αν ήταν έτσι θα με φλέρταρε πολύς κόσμος. Μπορεί να είναι συμπάθεια, όχι απαραίτητα φλερτ για τα ορίζουμε όλα ερωτικού ενδιαφέροντος;

Μόλις πήγε ο άνθρωπος να δείξει τη συμπάθεια του έπεσαν όλοι από πάνω του, πριν καλά καλά το καταλάβω, φούντωσαν οι φωτιές που λέγαμε πριν με τα emoji και δόξα το θεό είναι μια ήρεμη πορεία από την πλευρά του ανθρώπου. Κατά τα άλλα σύσσωμος ο κόσμος του Παναθηναϊκού έχει κατακλείσει εδώ και λίγες ημέρες το προφίλ μου και πραγματικά προσπαθώντας να πιάσουν μια σανίδα σωτηρίας από τη δική μου πλευρά.

Εγώ θέλω να μείνει ο άνθρωπος, όπως θέλει όλος ο υπόλοιπος κόσμος. Άμα θες να μείνεις, άμα θες να κάτσεις κάτσε, άμα θες να φύγεις ε ξανά σκέψου το. Το καλοκαίρι θα κριθούν όλα αλλά θεωρώ ότι επειδή είναι πολύ καλός ότι θα μείνει. Στηρίζουμε Παναθηναϊκό, μας αρέσει».

Ο Μάριο Χεζόνια ξεκίνησε τα likes στο instagram της Ιωάννα Μαλέσκου

Ήταν το απόλυτο «μπαμ» της φετινής σεζόν στην Ευρωλίγκα- και να μας συμπαθά ο τεράστιος Πάου Γκασόλ, όμως πλέον βαδίζει στα 41 του χρόνια: ο… τρελαμένος με τον Παναθηναϊκό Μαρίο Χεζόνια πήρε απόφαση καρδιάς, καθώς άφησε πίσω του το λαμπερό ΝΒΑ για να έρθει στο Τριφύλλι, με λίγα- για την τεράστια αξία του- λεφτά.

Ο κόσμος των Πράσινων, όπως ήταν αναμενόμενο, έπαθε αμόκ στο άκουσμα της είδησης, μιας και πέραν του πρωτοφανούς (και προφανούς) δεσίματος κερκίδας-Χεζόνια, υπάρχουν και τα όσα θα προσφέρει εντός των 4 γραμμών του παρκέ ο πρώην σούπερ στσρ των Μπλέιζερς.

Ωστόσο, εκτός από το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό ο «Σούπερ Μάριο» φρόντισε από πάρα πολύ νωρίς να κάνει αισθητή την παρουσία του στην Ελλάδα, παίζοντας… μεγάλη μπάλα και εκτός ΟΑΚΑ.

Σε τι αναφερόμαστε; Στο πρώτο «ηχηρό» like του Χεζόνια σε Ελληνίδα θεά, η οποία βλέπει τις μετοχές της να ανεβαίνουν ολοένα και περισσότερο με κάθε μέρα που περνάει από τότε που ξεκίνησε εκπομπή στον ΣΚΑΪ.

Ο λόγος για την Ιωάννα Μαλέσκου. Η παρουσιάστρια του “Love it” μαγνητίζει συχνά το βλέμμα των αθλητών και πλέον στους θαυμαστές της είναι και ο Χεζόνια, ο οποίος της χάρισε την πρώτη… καρδούλα.

Μάριο Χεζόνια like instagram της Μαλέσκου