Ιωάννα Μαλέσκου: Την πολιορκεί ο Μάριο Χεζόνια;

Λέτε να δούμε νέο ειδύλλιο στην showbiz;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ιωάννα Μαλέσκου: Την πολιορκεί ο Μάριο Χεζόνια;

Δεν πρόλαβε καλά καλά να έρθει στην Ελλάδα ο Μάριο Χεζόνια για λογαριασμό του Παναθηναϊκού και φαίνεται πως έχει ήδη αρχίσει να γνωρίζει την ελληνική showbiz. Το πρόσωπο που φαίνεται να τον έχει εντυπωσιάσει μάλιστα περισσότερο είναι η Ιωάννα Μαλέσκου.

Πριν από λίγες μέρες είδαμε πως ξεκίνησε με ένα απλό like σε μία φωτογραφία που ανέβασε η αγαπημένη παρουσιάστρια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ωστόσο φαίνεται πως ο Κροάτης δεν σταμάτησε εκεί και αποφάσισε να συνεχίσει την... πολιορκία του.

Μπορεί προς το παρόν να μην έχει επιβεβαιωθεί τίποτα, ωστόσο από τότε που έγινε αυτό το like, οι φήμες για τον μπασκετμπολίστα "οργιάζουν".

Ιωάννα Μαλέσκου Μάριο Χεζόνια

Συγκεκριμένα λέγεται πως στέλνει καθημερινά λουλούδια στην Ιωάννα Μαλέσκου προκειμένου να την εκφράσει τον θαυμασμό του. Η παρουσιάστρια από τη μεριά της δεν έχει προχωρήσει σε κάποια επίσημη δήλωση.

Ιωάννα Μαλέσκου: Η αινιγματική της ανάρτηση - «Μερικές φορές κάνω πως δε βλέπω, άλλες πως δεν ακούω»

Η Ιωάννα Μαλέσκου προχώρησε μια αρκετά αινιγματική ανάρτηση στο instagram κάνοντας τους διαδικτυακούς της φίλους να απορούν σε τι ακριβώς αναφέρεται.

Η καλλονή παρουσιάστρια του «Love It» είναι αρκετά ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και σχεδόν καθημερινά δημοσιεύει φωτογραφίες και βίντεο από την δουλειά και τις βόλτες της.

Αυτή την φορά ωστόσο η Ιωάννα θέλησε να προχωρήσει σε μια πολύ αινιγματική ανάρτηση καθώς η ίδια έγραψε στην λεζάντα: «Μερικές φορές κάνω πως δε βλέπω, άλλες πως δεν ακούω. Επίσης με μεγάλη επιτυχία κάνω και πως δε νιώθω..». Η ίδια πριν λίγο καιρό αναφέρθηκε και στις καταγγελίες περί σεξουαλικής παρενόχλησης!

Ιωάννα Μαλέσκου αινιγματική της ανάρτηση

«Συζητάω με τον ΣΚΑΙ για την επόμενη σεζόν»

Η κάμερα του Ευτυχείτε βρήκε την Ιωάννα Μαλέσκου και η παρουσιάστρια απάντησε σε όλα όσα αφορούν την επικαιρότητα αλλά αποκάλυψε πως είναι σε συζητήσεις με τον σταθμό ΣΚΑΙ για την επόμενη σεζόν.

Η παρουσιάστρια αφού δήλωσε πως βλέπει φανατικά Survivor 4 και πιστεύει πως οι παίκτες είναι αληθινοί απλώς ξεδιπλώνουν τον χαρακτήρα του πιο έντονα στις δύσκολες συνθήκες που βιώνουν.

Όσον αφορά την συνεργασία της με τον ΣΚΑΙ, η Ιωάννα Μαλέσκου δήλωσε: «Συζητάω με ανθρώπους, ακούω ανθρώπους και δέχομαι πολύ ωραία επικοινωνία. Τώρα όταν θα έρθει η στιγμή να ανακοινώσω κάτι εύχομαι αυτό που θα ακούσω, να το ακούσω για καλό.» Ενώ μπορείτε να μάθετε και τι νούμερα κάνει η εκπομπή της Love it.