Τηλεθέαση (29/1): Ξυπνάει επιτέλους η Ιωάννα Μαλέσκου

«Αναζωογονήθηκε» στο τέλος της εβδομάδας

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Τηλεθέαση (29/1): Ξυπνάει επιτέλους η Ιωάννα Μαλέσκου

Τα χθεσινά νούμερα τηλεθέασης (29/1) έφτασαν πριν από λίγη ώρα και όπως όλα δείχνουν, η Ιωάννα Μαλέσκου και η εκπομπή της, Love it, έχουν αρχίσει σιγά σιγά να ξυπνάνε και να σημειώνουν όλο και πιο υψηλά ποσοστά στην μεσημεριανή ζώνη.

Η παρουσιάστρια ήταν το «φρέσκο» χαρτί του σταθμού για φέτος ωστόσο στην αρχή η πορεία της δεν ήταν και τόσο θετική.

Κάτι η εδραίωσή της στο πρόγραμμα, κάτι το Survivor που έχει τονώσει για τα καλά το κανάλι του Φαλήρου - δείτε εδώ το trailer της Κυριακής - και η Ιωάννα Μαλέσκου κατάφερε να ανατρέψει την κατάσταση και να αυξήσει τα νούμερά της.

Ιωάννα Μαλέσκου Love it

Μετά το «μπαμ» που έκανε με την Άννα Μαρία Ψυχαράκη, έχει παρουσιάσει ενδείξεις ανόδου και έτσι χθες σημείωσε 11,7% στο δυναμικό κοινό, ποσοστό που σίγουρα αναμένεται να ανέβει, όσο "τρέχουν" οι εξελίξεις με το Survivor.

Συνεχίζει και του χρόνου στον ΣΚΑΙ η Ιωάννα Μαλέσκου

Η παρουσιάστρια από την Κρήτη, Ιωάννα Μαλέσκου, που πλέον μας κρατάει συντροφιά μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ με την εκπομπή Love it, φαίνεται πως παραμένει στο κανάλι και του χρόνου.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Real News, έχει ικανοποιήσει το σταθμό και θα συνεχίσει και την επόμενη τηλεοπτική χρονιά στο κανάλι του Φαλήρου, καθώς έχει πάρει θετικές εισηγήσεις.

Η εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου, με τη βοήθεια του Survivor - αφού φιλοξενεί σχεδόν όλους τους παίκτες - σημειώνει άνοδο στους πίνακες τηλεθέασης, ενώ παράλληλα θεωρείται από οικονομικής άποψης μια συμφέρουσα λύση για το καθημερινό πρόγραμμα του καναλιού.

Ιωάννα Μαλέσκου: «Είναι πολύ κολακευτικός ο τίτλος “η Ελένη Μενεγάκη της Κρήτης”»

Πρώτη καλεσμένη στην εκπομπή After Dark, ήταν η Ιωάννα Μαλέσκου, η οποία μίλησε για όλους και για όλα. Μεταξύ άλλων, η παρουσιάστρια του Love it αναφέρθηκε στη σύγκριση που της κάνουν πολλοί με την Ελένη Μενεγάκη.

Όπως σχολίασε, ο τίτλος "Ελένη Μενεγάκη της Κρήτης" είναι πολύ κολακευτικός, ωστόσο είναι άδικο για έναν άνθρωπο να τον συγκρίνουν με έναν άλλο.

«Το ακούσαμε πολλές και το διαβάσαμε πολύ συχνά και έπεσε σε εμένα μου σαν τίτλος χωρίς να το γνωρίζω. Είναι πολύ κολακευτικός ο τίτλος “η Ελένη Μενεγάκη της Κρήτης”. Είναι ένας τίτλος με ένα brand name προσωπικότητας, που είναι μία και μοναδική, όπως καθένας από εμάς. Κάθε ένας από εμάς είναι μοναδικός και ανεπανάληπτος. Είναι άδικο για έναν άνθρωπο να τον συγκρίνουν με έναν άλλο άνθρωπο.

Ιωάννα Μαλέσκου Ελένη Μενεγάκη

Η σύγκριση είναι κακό πράγμα και τοξικό κάποιες φορές. Ασφαλώς όταν άκουσα “η Ελένη Μενεγάκη της Κρήτης” την πρώτη φορά, αισθάνθηκα συστολή και έλεγα: “Παναγία μου, να το βλέπει τώρα η γυναίκα και να νομίζει ότι η Μαλέσκου θέλει να φτάσει εδώ που είμαι εγώ”. Μπορεί η γυναίκα να μην το σκέφτηκε ποτέ και το εύχομαι. Δεν είναι ωραίο. Ξαφνικά έρχεσαι και πρέπει να δώσεις τα διαπιστευτήρια σου, σε προδικάζουν και είναι προκατειλημμένοι ότι εσύ προσπαθείς να αντιγράψεις κάτι και αυτό δεν ισχύει. Θέλει χρόνο για να το δείξεις. Βλέποντας την εκπομπή, καταλαβαίνει κάποιος ότι αυτή η κοπέλα έχει κατι διαφορετικό», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Μαλέσκου, ενώ πέταξε "καρφιά" και σε Παπαγεωργίου - Ουγγαρέζο.