Ο Μάριο Χεζόνια ξεκίνησε τα likes στο instagram της Ιωάννα Μαλέσκου

Παίζει μπαλίτσα κι εκτός ΟΑΚΑ

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ο Μάριο Χεζόνια ξεκίνησε τα likes στο instagram της Ιωάννα Μαλέσκου

Ήταν το απόλυτο «μπαμ» της φετινής σεζόν στην Ευρωλίγκα- και να μας συμπαθά ο τεράστιος Πάου Γκασόλ, όμως πλέον βαδίζει στα 41 του χρόνια: ο… τρελαμένος με τον Παναθηναϊκό Μαρίο Χεζόνια πήρε απόφαση καρδιάς, καθώς άφησε πίσω του το λαμπερό ΝΒΑ για να έρθει στο Τριφύλλι, με λίγα- για την τεράστια αξία του- λεφτά.

Ο κόσμος των Πράσινων, όπως ήταν αναμενόμενο, έπαθε αμόκ στο άκουσμα της είδησης, μιας και πέραν του πρωτοφανούς (και προφανούς) δεσίματος κερκίδας-Χεζόνια, υπάρχουν και τα όσα θα προσφέρει εντός των 4 γραμμών του παρκέ ο πρώην σούπερ στσρ των Μπλέιζερς.

Ωστόσο, εκτός από το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό ο «Σούπερ Μάριο» φρόντισε από πάρα πολύ νωρίς να κάνει αισθητή την παρουσία του στην Ελλάδα, παίζοντας… μεγάλη μπάλα και εκτός ΟΑΚΑ.

Σε τι αναφερόμαστε; Στο πρώτο «ηχηρό» like του Χεζόνια σε Ελληνίδα θεά, η οποία βλέπει τις μετοχές της να ανεβαίνουν ολοένα και περισσότερο με κάθε μέρα που περνάει από τότε που ξεκίνησε εκπομπή στον ΣΚΑΪ.

Ο λόγος για την Ιωάννα Μαλέσκου. Η παρουσιάστρια του “Love it” μαγνητίζει συχνά το βλέμμα των αθλητών και πλέον στους θαυμαστές της είναι και ο Χεζόνια, ο οποίος της χάρισε την πρώτη… καρδούλα.

Η φωτογραφία της Μαλέσκου που εντυπωσίασε τον Χεζόνια

Μάριο Χεζόνια like instagram της Μαλέσκου

Βέβαια, να υπενθυμίσουμε πως η λαμπερή παρουσιάστρια βρίσκεται εδώ και καιρό σε σχέση...

Ποιος είναι ο Μάριο Χεζόνια

Ο Μάριο Χεζόνια είναι Κροάτης επαγγελματίας διεθνής καλαθοσφαιριστής. Με ύψος 2.03μ. αγωνίζεται στη θέση του Σμολ φόργουορντ / Σούτινγκ γκαρντ για την ομάδα του Παναθηναϊκού στην Ευρωλίγκα και το Πρωτάθλημα Ελλάδας. Επιλέχθηκε το 2015 στην πέμπτη θέση του ντραφτ από τους Ορλάντο Μάτζικ. Μπασκετικό του πρότυπο αποτελεί ο Δημήτρης Διαμαντίδης.

Ο Χεζόνια αγωνίστηκε για πρώτη φορά σε ηλικία 12 και 13 ετών, στην πατρίδα του στην Κροατία, στην ομάδα του Ντουμπρόβνικ. Το 2010, ο Χεζόνια υπέγραψε συμβόλαιο με τον κροατικό σύλλογο Ζάγκρεμπ. Το 2011, κέρδισε το Nike International Junior Tournament με την ομάδα του. Ονομάστηκε επίσης μέλος στην ομάδα All-Tournament, μαζί με τον τότε συμπαίκτη του Ντάριο Σάριτς. Αναγκάστηκε να μείνει εκτός δράσης την σεζόν 2011–12 λόγω της μονοπυρήνωσης από την οποία έπασχε.

Στις 22 Φεβρουαρίου 2021, συμφώνησε με τον Παναθηναϊκό, για συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν 2020-21. Ο Χεζόνια έχει πολλάκις αναφερθεί στους πράσινους, λέγοντας πως είναι η αγαπημένη του ομάδα.