Το σπίτι Σάκη Ρουβά - Κάτιας Ζυγούλη είναι ολόκληρη βίλα! Με τεράστια κουζίνα και κήπο με πισίνα

Θα την ζηλέψεις

Η Κάτια Ζυγούλη και ο Σάκης Ρουβάς έχουν δημιουργήσει μια πανέμορφη οικογένεια, την οποία στεγάζουν σε ένα πανέμορφο σπίτι λίγο πιο έξω από την Αθήνα και συγκεκριμένα στο Νέο Βουτζά. Αρκετά συχνά και οι δυο δημοσιεύουν κυρίως στο Instagram, φωτογραφίες από την πανέμορφη οικία τους, δίνοντας μια γεύση στους διαδικτυακούς τους φίλους από την καθημερινότητα στο σπίτι.

Ο εσωτερικός του χώρος είναι πολύ φωτεινός σε ροζ σομόν χρώμα, ενώ διαθέτει δυο ορόφους. Το σαλόνι τους έχει τεράστιο τζάκι, αλλά και μια μεγάλη βιβλιοθήκη. Τις εντυπώσεις ωστόσο "κλέβει" η κουζίνα η οποία είναι τεράστια και μοιάζει σαν αυτές στα πλούσια αρχοντικά.

Expand player

Το οικόπεδο διαθέτει κήπο με πολλά λουλούδια και γκαζόν, κοτέτσι, μποστάνι, θερμοκήπιο, πισίνα, αλλά και γυμναστήριο. Με λίγα λόγια το σπίτι τους μοιάζε πιο πολύ με εξοχικό, δηλαδή είναι τελείως διαφορετικό με αυτό της Βίκυς Καγιά.

Φωτογραφίες από το σπίτι Ρουβά - Ζυγούλη

Αποκαλύψεις για Ρουβά - Ζυγούλη

“Η Κάτια ξέρει πόσο τη λατρεύω και την αγαπάω. Δεν τίθεται θέμα ανταγωνισμού με τους θαυμαστές μου” είπε ο Σάκης Ρουβάς και στη συνέχεια μίλησε για τον λόγο που άργησαν να παντρευτούν.

“Πρέπει να ρωτήσεις την Κάτια γιατί μου είπε τόσες φορές όχι. Απλά ήθελε να της κάνω πρόταση γάμου συνέχεια. Το επαναλάμβανα κάθε χρόνο. Το “ναι” προέκυψε όταν πάτησε πόδι ο κουμπάρος μου και είπε “φτάνει”… Ήταν κάτι τυπικό στη δική μας περίπτωση… Για πάρα πολλά χρόνια το κομμάτι γάμος το εξόριζα. Φοβόμουν μήπως αποτύχω όπως η γονείς μου ή δε σταθώ ικανός να κάνω οικογένεια. Στα πρώτα χρόνια της καριέρας μου δεν ήθελα να φαίνομαι δεσμευμένος. Αυτό άλλαξε όταν ήρθε η Κάτια” είπε και συνέχισε,

“Υπήρξε κεραυνοβόλος έρωτας. Μόλις συναντήθηκαν τα βλέμματά μας έγινε κάτι μαγικό. Σαν να διάβασα όλο τον ψυχισμό της. Ένιωσα αμέσως ότι ήταν η γυναίκα της ζωής μου… Στην αρχή υπήρξαν σκαμπανεβάσματα μέχρι να δεθούμε… Η Κάτια δεν ήθελε παιδιά. Εγώ είχα δηλώσει ότι θέλω πέντε. Μετά από τέσσερις καισαρικές δε θα διακινδυνεύαμε κάτι τέτοιο. Είμαι τυχερός και ευγνώμων”.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Κάτια Ζυγούλη: "Αν ο Σάκης ήταν ζώο θα ήταν..."

Σάκης Ρουβάς: Το χειρουργείο που παραλίγο να βάλει τέλος στην καριέρα του