Φωτογραφία της Δούκισσας Νομικού με μαγιό χωρίς ρετούς - Έτσι είναι το κορμί της

Θα μείνετε με το στόμα ανοιχτό

Η Δούκισσα Νομικού είναι από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες της ελληνικής showbiz, καθώς διαθέτει "όλο το πακέτο". Το πρώην μοντέλο εκτός από συγκλονιστική ομορφιά, διαθέτει και απίστευτα καλλίγραμμο κορμί και αν την δει κανείς με μαγιό, ούτε που θα καταλάβει πως έχει φέρει στον κόσμο δυο παιδιά.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έχει μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους πολλές φωτογραφίες της με μαγιό, όπου μας δείχνει πως είναι το σώμα της μετά την γέννηση των δυο της παιδιών.

Expand player

Λίγο η καλή διατροφή και η γυμναστική που κάνει καθημερινά, λίγο και τα γονίδια, η Δούκισσα Νομικού διαθέτει ένα απίστευτο σώμα με τέλειες αναλογίες τις οποίες θα ζήλευαν πολλές.

Βέβαια, να σημειώσουμε πως η ίδια έχει κάνει μια μικρή πλαστική στο σώμα της και μάλιστα το έχει παραδεχτεί.

Αυτή είναι η αρετουσάριστη φωτογραφία της Δούκισσας Νομικού με μαγιό

Αυτό είναι το μυστικό της Δούκισσας Νομικού για τη διατροφή της

H super μαμά του Σάββα και της Αναστασίας Θεοδωρίδη, μας δείχνει στιγμιότυπα από τις καλοκαιρινές της διακοπές ενώ μοιράζεται και λίγα από τα μυστικά της διατροφής της.

Όπως εξηγεί η ίδια, αγαπά ιδιαίτερα μία σαλάτα δικής της έμπνευσης με ψιλοκομμένο μήλο, ένα μικρό αβοκάντο, διάφορους ξηρούς καρπούς και μία σος με μία κουταλιά ελαιόλαδο, τον χυμό από μισό λεμόνι και ελάχιστη μουστάρδα.

Η Δούκισσα Νομικού πυο βρίσκεται στην Μύκονο όπου διαθέτει σπίτι η οικογένεια του συζύγου της, Δημήτρη Θεοδωρίδη, μετά λοιπόν από τις εντυπωσιακές φωτογραφίες της με μαγιό, θέλησε να αποκαλύψει το ρόφημα που πίνει για να κάνει αποτοξίνωση.

«Ξέρεις τι μου αρέσει να πίνω για αποτοξίνωση; Τζίντζερ (το βράζω από το βράδυ σε μια κατσαρόλα με νερό και το αφήνω να κρυώσει), με λεμόνι και λίγο μέλι», αποκάλυψε σε ανάρτηση της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Συγκίνησε η Δούκισσα Νομικού - Η ανάρτηση με τα παιδιά της αγκαλιασμένα

Δείτε την Δούκισσα Νομικού πριν την πλαστική και τον γάμο με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη