Αφροδίτη Λιάντου: Η αφοπλιστική απάντηση για το αν την ενοχλεί η σύγκριση με την μητέρα της, Εβελίνα Παπούλια

«Εγώ θέλω να πω ότι θέλω να...»

Μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό Down Town της Κύπρου παραχώρησε η πρωταγωνίστρια της Γης της Ελιάς, Αφροδίτη Λιάντου. Η ίδια αναφέρθηκε στην μητέρα της, Εβελίνα Παπούλια και μέσα σε όλα απάντησε στο αν την ενοχλεί η σύγκριση μαζί της.

Οι δηλώσεις της Αφροδίτης Λιάντου

Η μαμά σου έπαιξε καθοριστικό ρόλο για να πάρεις την απόφαση να ασχοληθείς με την υποκριτική;

Όχι, καθόλου. Το συζητήσαμε σαφώς, αλλά ποτέ δεν ήταν παρεμβατική. Μου είπε ότι εμπιστεύεται πολύ τον Αντρέα, πως εκείνος ξέρει τη δουλειά και μου είπε ακόμα πως θα ήταν ένα ωραίο ξεκίνημα. Την τελική απόφαση την πήρα μόνη μου, χωρίς να το σκεφτώ ιδιαίτερα.Ζήτησες κάποια συμβουλή από την μητέρα σου;Ναι, κυρίως τεχνικές συμβουλές, πριν αρχίσουν τα γυρίσματα. Δεν ήξερα πώς να παίξω τις σκηνές που έχουν μέσα κλάμα. Δεν ήξερα πώς να το βγάλω. Οπότε απευθύνθηκα στην μητέρα μου, που είναι πολύ έμπειρη και μου εξήγησε. Πιο πολύ για τέτοια την ρωτάω, για τα τεχνικά που χρειάζομαι κάποιες οδηγίες.

Expand player

Η σχέση σου με την μητέρα σου σήμερα πώς είναι;

Πλέον είμαστε κυρίως φίλες και δεν έχουμε την τυπική σχέση μητέρας-παιδιού, που είχαμε κάποτε. Από τότε που έφυγα για το Λονδίνο είμαστε φίλες καλές και δεν ίσχυσε τόσο ο κανόνας μαμά-κόρη.

Δεδομένου ότι με την μητέρα σου είστε σχεδόν ίδιες, περιμένεις το να σε συγκρίνουν μαζί της;

Μα, το κάνουν ήδη. Εγώ θέλω να πω ότι θέλω να της μοιάσω έστω και στο ελάχιστο. Θαυμάζω που είναι τόσο γενναιόδωρη, τόσο δοτική με τους ανθρώπους και τόσο εκφραστική. Η μητέρα μου είναι ο άνθρωπος που θα έρθει ξαφνικά και θα σου κάνει μία μεγάλη αγκαλιά. Εγώ δεν το έχω αυτό, δεν εκφράζομαι τόσο πολύ, είμαι πιο συγκρατημένη. Αν σε δει στεναχωρημένο θα έρθει, θα ασχοληθεί με το πρόβλημά σου και θα είναι δίπλα σου. Τη θαυμάζω πάρα πολύ και δεν με στεναχωρεί καθόλου που μας συγκρίνουν.

Αυτός είναι ο σύντροφος της Αφροδίτης Λιάντου

Στη νέα παραγωγή του Mega που υπογράφει ο Ανδρέας Γεωργίου «Η Γη της Ελιάς» σε σενάριο της Βάνας Δημητρίου πρωταγωνιστεί η κόρη της Εβελίνας Παπούλια, Αφροδίτη Λιάντου. Η νεαρή ηθοποιός που θα ενσαρκώσει την ηρωίδα Μυρτάλη Βρεττάκου στη σειρά που κάνει πρεμιέρα την Τετάρτη 1/9, μιλά στο okmag.gr για το νέο της επαγγελματικό βήμα και τον έρωτα.

Η Αφροδίτη Λιάντου υποδύεται τη μοναχοκόρη του γεωπόνου Ιπποκράτη Βρεττάκου. Είναι ένα κορίτσι με τσαγανό και πείσμα. Μετά τον θάνατο του πατέρα της συνειδητοποιεί πως κάποιος επιδιώκει να τη σκοτώσει. Θα διεκδικήσει την περιουσία που της έκλεψαν. Μοναδικές της αδυναμίες ο έρωτάς της για τον Στέφανο Καπερνάρο και η θεία της, η Ιουλία, που τη μεγάλωσε σαν δεύτερη μάνα.

Δείτε εδώ αποκλειστικά κοινή τους φωτογραφία.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Θρήνος για την Εβελίνα Παπούλια

Εβελίνα Παπούλια: "Όταν έπαιρνες για ένα επεισόδιο εκατομμύρια όπως..."