Τετάρτη, 22 Σεπτεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Εβελίνα Παπούλια: "Όταν έπαιρνες για ένα επεισόδιο εκατομμύρια όπως..."

Η αποκάλυψη για το κασέ της μετά τους Δυο ξένους

Εβελίνα Παπούλια:
News 10.07.2021 16:50
Από Youweekly Team

Μετά το άδειασμα της Γερμανού στον νέο Bachelor στον αέρα του Καλύτερα δεν γίνεται προβλήθηκαν στα “κομμένα” αποσπάσματα από τις συνεντεύξεις του Κώστα Τσουρού, δηλώσεις της Εβελίνας Παπούλια να μιλάει για τους Δύο Ξένους.

Συγκεκριμένα η γνωστή ηθοποιός μίλησε για το κασέ της, το οποίο εκτοξεύτηκε μετά τη συμμετοχή της στην επιτυχημένη σειρά του Mega.

Το κασέ της Εβελίνας

«Δεν είχα καταλάβει την επιτυχία των Δύο Ξένων. Το κασέ μου μετά ανέβηκε πάρα πολύ, καμία σχέση, η μέρα με τη νύχτα. Και μάλιστα στην επόμενη δουλειά είχα πάει να ζητήσω λιγότερα χρήματα. Δεν ήξερα τι παίζει στην αγορά. Και τους λέω “πείτε μου εσείς, δεν ξέρω”.

Μου λέει ένα ποσό και λέω “αν νομίζεις ότι αξίζω τόσα, εντάξει, τι να σου πω”. Και μου λέει “εντάξει, πάρτα καθαρά”. Ήταν τεράστια η διαφορά, καμία σχέση, τα διπλάσια λεφτά», είπε αρχικά η Εβελίνα Παπούλια.

Η Εβελίνα Παπούλια πρόσθεσε επίσης: «Δεν είναι η αναλογία του τώρα. Όταν έπαιρνες τότε ένα εκατομμύριο που η αναλογία είναι 3000 ευρώ, δεν είναι το ίδιο. Και όταν έπαιρνες ένα εκατομμύριο το επεισόδιο ήταν πολλά λεφτά».

«Είμαι πολύ ερωτευμένη! Αυτή η σχέση είναι καρμική! Είμαστε μαζί από μωρά»

Η Εβελίνα Παπούλια βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Μεσάνυχτα και κάνοντας μια σπάνια εξομολόγηση για την προσωπική της ζωή, αποκάλυψε ότι είναι ερωτευμένη με έναν παιδικό της φίλο.

Συγκεκριμένα, έχοντας αναφερθεί αρχικά στους δύο προηγούμενους γάμους της και στους λόγους που απέτυχαν γρήγορα, μίλησε για τη νέα της σχέση δηλώνοντας ερωτευμένη.

«Είμαι καλά, νιώθω ότι έχω αλλάξει στον τρόπο που βλέπω τα πράγματα. Επειδή αυτή τη στιγμή είμαι σε σχέση, είμαι πολύ ερωτευμένη και τον λατρεύω δεν το έχω στο μυαλό μου να ξαναπαντρευτώ. Βιώνω ένα πράγμα που αυτή τη στιγμή με αφορά.

Αυτή η σχέση είναι καρμική παρόλο που δεν πιστεύω καθόλου στο κάρμα. Είμαστε μαζί από μωρά. Η μαμά του με τη μαμά μου ήταν φίλες. Η αδελφή του είναι κολλητή μου. Δεν κάναμε παρέα. Ήταν μια πολύ ωραία σχέση αλλά ήταν πιο μεγάλος από μένα.

Υπήρχε ένας θαυμασμός και από τις δύο πλευρές. Έσκασε τελείως περίεργα. Δεν θα γινόταν νωρίτερα γιατί δεν θα μπορούσα να είμαι με τον Σταύρο πιο μικρή. Είναι πιο κλασικός άντρας. Εγώ είμαι πολύ φευγάτη. Πολύ εγωιστές και οι δύο, δεν θα μπορούσαμε να δέσουμε. Τώρα είναι αλλιώς» είπε μεταξύ άλλων.

«Αυτή η σχέση μου αρέσει γιατί δεν υπάρχει η δέσμευση, αν θέλω να βγω το βράδυ δεν θα υπάρχει γιατί. Είναι έξι χρόνια και κάτι μήνες αυτή η σχέση. Για μένα δεν έχει κανένα ελάττωμα. Είναι πολύ ιδιαίτερος. Είναι my super hero. Νιώθω μεγάλη ασφάλεια πλάι του και μεγάλη εμπιστοσύνη που δεν το είχα ποτέ.

Είναι ένας αυτόφωτος άνθρωπος, τα έχει καταφέρει μόνος του στη ζωή του και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Οι προηγούμενες σχέσεις μου δεν ήταν έτσι. Ήμουν εγώ ο άντρας του σπιτιού και μου δημιουργούσε ένα έξτρα άγχος, ακόμη και για την επιβίωσή μας. Δεν το έχω πια. Και είναι και πάρα πολύ δοτικός. Για μένα είναι η απόλυτη σχέση. Έχω καλυφθεί απόλυτα», εξομολογήθηκε.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Εβελίνα Παπούλια: «Πρέπει να είσαι ανόητος ή βλαξ για να μην είσαι με τα θύματα»

Εβελίνα Παπούλια για Μαρκουλάκη: «Ήταν ατόπημα σοβαρό του ΣΕΗ να σκιαγραφεί έναν ηθοποιό»

Share