Η Ναταλία Γερμανού "άδειασε" τον νέο Bachelor: "Δεν είναι σαν τον Παναγιώτη, είναι..."

Ξεκίνησαν τα όργανα για τον Αλέξη Παππά!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Ναταλία Γερμανού

Όπως ήδη σας έχουμε αποκαλύψει στο Youweekly.gr ο Αλέξης Παππάς θα είναι ο νέος Bachelor! Γι' αυτό τον λόγο, μάλιστα, δεν παρευρέθηκε σε ημιτελικό και τελικό Survivor.

Η Ναταλία Γερμανού, λοιπόν, το πρωί του Σαββάτου μέσα από την εκπομπή της στον ALPHA, Καλύτερα δεν γίνεται, έδωσε κάποιες πληροφορίες για τον νέο εργένη συγκρίνοντας τον με τον παλιό, τον Παναγιώτη Βασιλάκο φυσικά.

Οι δηλώσεις της Ναταλίας Γερμανού

«Για τον νέο Bachelor να σας πούμε ότι ξέροντας ποιος είναι, όντως θα γνωρίσει την κάθε κοπέλα, θα την αφήσει να είναι ο εαυτός της, θα της δώσει τον καλύτερό του εαυτό και θα την ωθήσει να δώσει και εκείνη τον καλύτερό της εαυτό επίσης. Δεν είναι τόσο ευαίσθητος όσο ο Παναγιώτης. Είναι πιο… Πιο ρεαλιστής. Ο Παναγιώτης ήταν πιο ρομαντικός. Ο καινούργιος είναι ένας πιο ρεαλιστής άντρας, αλλά θα έχει και αυτός τις ρομαντικές του στιγμές. Δύο λεπτά φτάνουν για να ερωτευτεί. Είναι πολύ διαφορετικοί. Δεν μοιάζουν καθόλου. Δεν επιτρέπεται να πούμε άλλα πριν την επίσημη ανακοίνωση» σχολίασε, μεταξύ άλλων, η Ναταλία Γερμανού.

Η αμοιβή του για το The Bachelor είναι όσα λεφτά χρειάζεται κανείς για να πάρει σπίτι!

Μετά τον χωρισμό του με την Αλέσια - δείτε εδώ τις πρώτες της δηλώσεις - μονόδρομος φαίνεται για τον Αλέξη Παππά η συμφωνία με τον ALPHA όσον αφορά το The Bachelor!

Μπορεί τα γυρίσματα να είχαν ξεκινήσει με τον Χάρη Συντζάκη ως τον δεύτερο εργένη μετά τον Βασιλάκο αλλά σταμάτησαν και την θέση αυτού σύμφωνα με το ρεπορτάζ που παρουσίασε ο Αλέξης Μίχας την Δευτέρα στο Πρωινό είναι σιγουράκι πια πως παίρνει ο πρώην παίκτης του Survivor.

"Είναι στην τελική ευθεία οι συζητήσεις. Μαθαίνω πως τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν στο τέλος αυτής της εβδομάδας και να σας πω ότι έκλεισε μια νέα συμφωνία ο Αλέξης Παππάς. Θα έχει λόγο στις δοκιμασίες που θα δούμε στο ριάλιτι προκειμένου να μην επαναληφθούν τα παρατράγουδα που είδαμε πέρυσι. 100.000 ευρώ θα είναι η αμοιβή του Αλέξη Παππά για να είναι ο δεύτερος εργένης.", είπε μεταξύ άλλων ο δημοσιογράφος.