Ξεκίνησε τα γυρίσματα για το Bachelor ο Αλέξης Παππάς

Γι΄αυτό το λόγο απουσίαζε από το πάρτι του Τριαντάφυλλου

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ξεκίνησε τα γυρίσματα για το Bachelor ο Αλέξης Παππάς

Μεγάλη απουσία από το πάρτι που έκανε χθες για τα γενέθλια του ο Τριαντάφυλλος, ήταν αυτή του Αλέξη Παππά. Ο ηθοποιός, έλειπε καθώς είχε υποχρεώσεις με τα γυρίσματα του The Bachelor.

O Αλέξης Παππάς, χώρισε με την σύντροφό του λίγο πριν ξεκινήσει το Bachelor και έπιασε δουλειά κατευθείαν. Σύμφωνα με την εκπομπή Ευτυχείτε, η νέος «εργένης», έχει ήδη πραγματοποιήσει το πρώτο ραντεβού με μία από τις υποψήφιες... νύφες.

H αποκάλυψη για τον Αλέξη Παππά και το Bachelor

Ο Παππάς βγήκε σήμερα από το έκτο γύρισμα του “The Bachelor”. 7:30 η ώρα το πρωί τελειώσανε. Έχουν ξεκινήσει και πρέπει να έχει γίνει και το πρώτο ραντεβού νομίζω. Για αυτό δεν ήταν ο Παππάς, αν και ήταν πολύ κοντά γιατί στο Πόρτο Ράφτη έγινε το πάρτι. Μέχρι τελευταία στιγμή έπαιζε να πάει, αλλά τελικά δεν…», ανέφερε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος.

Η αμοιβή του για το The Bachelor είναι όσα λεφτά χρειάζεται κανείς για να πάρει σπίτι!

Μετά τον χωρισμό του με την Αλέσια - δείτε εδώ τις πρώτες της δηλώσεις - μονόδρομος φαίνεται για τον Αλέξη Παππά η συμφωνία με τον ALPHA όσον αφορά το The Bachelor!

Μπορεί τα γυρίσματα να είχαν ξεκινήσει με τον Χάρη Συντζάκη ως τον δεύτερο εργένη μετά τον Βασιλάκο αλλά σταμάτησαν και την θέση αυτού σύμφωνα με το ρεπορτάζ που παρουσίασε ο Αλέξης Μίχας την Δευτέρα στο Πρωινό είναι σιγουράκι πια πως παίρνει ο πρώην παίκτης του Survivor.

"Είναι στην τελική ευθεία οι συζητήσεις. Μαθαίνω πως τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν στο τέλος αυτής της εβδομάδας και να σας πω ότι έκλεισε μια νέα συμφωνία ο Αλέξης Παππάς. Θα έχει λόγο στις δοκιμασίες που θα δούμε στο ριάλιτι προκειμένου να μην επαναληφθούν τα παρατράγουδα που είδαμε πέρυσι. 100.000 ευρώ θα είναι η αμοιβή του Αλέξη Παππά για να είναι ο δεύτερος εργένης.", είπε μεταξύ άλλων ο δημοσιογράφος.