Αλέσια Ντέμετζ: Οι πρώτες της δηλώσεις μετά τον χωρισμό με τον Αλέξη Παππά - Ο λόγος

"Είμαι ερωτευμένη μαζί του, δεν μπορώ να το αλλάξω αυτό αλλά..."

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αλέσια Ντέμετζ: Οι πρώτες της δηλώσεις μετά τον χωρισμό με τον Αλέξη Παππά - Ο λόγος

Εδώ και λίγες ημέρες φημολογούνταν πως ο έρωτας του Αλέξη Παππά με την Αλέσια τελείωσε! Κανείς δεν το είχε διαψεύσει ή επιβεβαιώσει. Κανείς μέχρι το πρωί της Δευτέρας.

Η εκπομπή Ευτυχείτε έπαιξε στον αέρα αποκλειστικές δηλώσεις της πρώην - πια - συντρόφου του Αλέξη Παππά που όχι μόνο μίλησε αλλά... αποκάλυψε και τον λόγο που η σχέση αυτή αντί για γάμο - της είχε πάρει και μονόπετρο - κατέληξε σε χωρισμό.

Η αποκάλυψη της Αλέσια για τον χωρισμό της με τον Αλέξη Παππά

«Είναι αλήθεια, εγώ και ο Αλέξης χωρίσαμε. Συνέβη γιατί είχαμε διαφορετικά ενδιαφέροντα. Είναι λίγο δύσκολο να είσαι μακριά. Είχαμε διαφορετική αντίληψη για τον έρωτα. Εάν είχε το κουράγιο να χωρίσει σωστά θα έπρεπε να με καλέσει, όχι να μου στείλει αυτό το μακροσκελές μήνυμα λέγοντας ότι με αγαπά, αλλά δεν είναι αλήθεια. Η αγάπη είναι…πως αγαπάς κάποιος με λέξεις; Το μήνυμα του ήταν πολύ μακρύ και πολύ λογικό. Αλλά στον έρωτα δεν χρησιμοποιείς το μυαλό σου, δεν χρησιμοποιείς αυτού του είδους την λογική. Είμαι ερωτευμένη μαζί του, δεν μπορώ να το αλλάξω αυτό. Και αυτός είναι ερωτευμένος μαζί μου και αυτό δεν μπορεί να αλλάξει. Ο λόγος που έσβησα την φωτογραφία είναι γιατί ο έρωτας δεν δίνεται, κερδίζεται», είπε η Αλέσια Ντέμετζ.

Στο Bachelor τελικά ο Αλέξης Παππάς μετά το Survivor

Mέσα από ρεπορτάζ της εκπομπής Πρωινό έγινε γνωστό πως τα γυρίσματα του Bachelor 2 σταμάτησαν ξαφνικά καθώς η παραγωγή δεν έμεινε ευχαριστημένη με τις αποδόσεις του Χάρη Συντζάκη.

Το ίδιο ρεπορτάζ ανέφερε πως πρώτος στη λίστα με τους υποψηφίους βρίσκεται το όνομα του Αλέξη Παππά. Μετά την επιστροφή του από το Survivor ο ηθοποιός τσακώθηκε από κάμερες να συζητά στα γραφεία του ALPHA για ενδεχόμενη συνεργασία οπότε.. καθόλου αδύνατο δεν φαίνεται το σενάριο αυτό!

Το μόνο που δεν κολλούσε μέχρι πρότινος στο σενάριο αυτό ήταν πως ο Αλέξης Παππάς έχει σχέση αλλά... τώρα πια είναι ελεύθερο πουλί οπότε... τίποτα δεν τον εμποδίζει.