Αλέσια Ντέμεζ: "Δεν θα μπω στο Bachelor να διεκδικήσω τον Αλέξη! Δεν του αξίζει"

"Χωρίσαμε γιατί δεν είχε την αυτοπεποίθηση! Αλέξη σου εύχομαι... "

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αλέσια Ντέμεζ:

Μπορεί η Αλέσια να έχει πάρει σβάρνα τις εκπομπές μετά τον χωρισμό της με τον Αλέξη Παππά κι εχθές άδειασε τον ηθοποιό στον αέρα του Πρωινό, αλλά σήμερα, βγήκε μέσω skype στο Ευτυχείτε και επιβεβαίωσε ουσιαστικά το σενάριο που θέλει τον Αλέξη να γίνεται ο νέος εργένης του The Bachelor.

Οι νέες δηλώσεις της Αλέσια για τον Αλέξη Παππά

"Συναντάω πολλούς ανθρώπους, έχω πολύ προσοχή από πολλούς κι όταν είμαι σε σχέση κι αυτό το άτομο δεν έχει αυτοπεποίθηση και ζηλεύει δεν νιώθει άνετα να είναι δίπλα μου, προσπαθεί να με κοντρολάρει κι αυτό πάει πολύ. Χρειάζεται να με αγαπάει όχι να μου λέει τι να κάνω. Δεν πάλεψε για την σχέση μας, νομίζω έψαχνε κάτι άλλο.

Δεν του αξίζει σε καμία περίπτωση να μπω στο Bachelor για να τον διεκδικήσω. Του αξίζει ένας άνθρωπος έτσι όπως τον θέλει. Ο καθένας θα συνεχίσει την ζωή του... ", είπε μεταξύ άλλων η Αλέσια ενώ προς το τέλος έστειλε στον αέρα ένα μήνυμα σε αυτόν αλλά και στην οικογένειά του που, όπως είπε, δεν πρόλαβε να γνωρίσει.

Η αμοιβή του για το The Bachelor

Μπορεί τα γυρίσματα να είχαν ξεκινήσει με τον Χάρη Συντζάκη ως τον δεύτερο εργένη μετά τον Βασιλάκο αλλά σταμάτησαν και την θέση αυτού σύμφωνα με το ρεπορτάζ που παρουσίασε ο Αλέξης Μίχας την Δευτέρα στο Πρωινό είναι σιγουράκι πια πως παίρνει ο πρώην παίκτης του Survivor.

"Είναι στην τελική ευθεία οι συζητήσεις. Μαθαίνω πως τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν στο τέλος αυτής της εβδομάδας και να σας πω ότι έκλεισε μια νέα συμφωνία ο Αλέξης Παππάς. Θα έχει λόγο στις δοκιμασίες που θα δούμε στο ριάλιτι προκειμένου να μην επαναληφθούν τα παρατράγουδα που είδαμε πέρυσι. 100.000 ευρώ θα είναι η αμοιβή του Αλέξη Παππά για να είναι ο δεύτερος εργένης.", είπε μεταξύ άλλων ο δημοσιογράφος.