Καλό Μεσημεράκι: Κυκλοφόρησε το νέο trailer του Μουτσινά και είναι επικό - Ονομάζεται... "σκασμός"

Το πιο τοπ trailer μέχρι σήμερα!

Ο Νίκος Μουτσινάς και η εκπομπή Καλό Μεσημεράκι επιστρέφουν και θα είναι άκρως... απολαυστικοί. Αυτό αποδεικνύεται από το νέο trailer που κυκλοφόρησε με την ονομασία "Σ(κ)ασμός", ένα χιουμοριστικό τίτλο από την επιτυχημένη σειρά Σασμός που προβάλλεται στον ALPHA.

Στο νέο αυτό λοιπόν trailer βλέπουμε τον παρουσιαστή σε ρόλο Μαρίας Τζομπανάκη και την υπόλοιπη ομάδα να σατιρίζει τη νέα τηλεοπτική “εμμονή” των τηλεθεατών.

Expand player

Το πιο... τοπ σημείο, είναι όταν ο Νίκος Μουτσινάς στο τέλος φωνάζει αθόρυβα για εμάς "σκασμός"

Αυτό είναι το νέο trailer για το Καλό Μεσημεράκι

Η επίσημη ανακοίνωση του ΣΚΑΙ για την πρεμιέρα του Νίκου Μουτσινά

Το Καλό Μεσημεράκι επιστρέφει στον ΣΚΑΪ τη Δευτέρα 13/9 στις 15.00 και για δύο ώρες καθημερινά έχουμε πάρτι!

Ο Νίκος Μουτσινάς έρχεται με φόρα και με τη γνωστή παρέα στο πλευρό του, στην πιο «theatrale» εκπομπή της τηλεόρασης! Stand up, Χρυσή Τηλεόραση και επιπλέον ενότητες που μας παίρνουν τα μυαλά!

Η Βάνια ετοιμάζεται να κάνει πρεμιέρα… πιο τρελαμένη από ποτέ, η αγαπημένη μας μπάντα, οι Alcatrash, θα μας ξεσηκώσουν με τις «πειραγμένες» διασκευές τους, ενώ το… κομμωτήριο θα βρίσκεται όπως πάντα στις επάλξεις!

Χορός, τραγούδι, ατάκες και σχόλια που μας κάνουν να δούμε τη ζωή με άλλο μάτι. «Γυρίζουμε Σεπτέμβριο στις 13 στις 15.00» και δεν θα λείψει κανείς!

Ο πρώτος καλεσμένος του Μουτσινά

Ο λόγος για τον Σάκη Κατσούλη! Όπως διάφορα δημοσιεύματα αναφέρουν θα είναι ο καλεσμένος της πρεμιέρας του που θα πραγματοποιηθεί στις 20 Σεπτεμβρίου. Μπορεί στην Ιωάννα Μαλέσκου σαν συνεργάτης να μην πήγε, αφού ούτε που τον ενημέρωσαν, ωστόσο, όπως φαίνεται στον ΣΚΑΙ θα πάει.

Ο Νίκος Μουτσινάς τις προηγούμενες μέρες απόλαυσε τις διακοπές του στη Σαμοθράκη μαζί με την καλή του φίλη, Ζέτα Μακρυπούλια και τώρα πια έχει επιστρέψει στην Αθήνα για να αναλάβει σιγά σιγά τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Καλό Μεσημεράκι: Φωτογραφίες από τα γυρίσματα της νέας σεζόν - Είναι απολαυστικές

Ασύλληπτο το τρέιλερ του Καλό Μεσημεράκι - Το ρίξε στο τραγούδι ξανά ο Νίκος Μουτσινάς