Ασύλληπτο το τρέιλερ του Καλό Μεσημεράκι - Το ρίξε στο τραγούδι ξανά ο Νίκος Μουτσινάς

Επιστρέφει πιο ανανεωμένος από ποτέ

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ασύλληπτο το τρέιλερ του Καλό Μεσημεράκι - Το ρίξε στο τραγούδι ξανά ο Νίκος Μουτσινάς

Πρεμιέρα πρόκειται να κάνει ο Νίκος Μουτσινάς και το Καλό Μεσημεράκι την Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου στις 15:00, μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ. Μάλιστα, πριν από λίγη ώρα κυκλοφόρησε και το τρέιλερ της εκπομπής.

Μπορεί η πρώτη εκπομπή να είχε προγραμματιστεί για λίγο αργότερα, ωστόσο ο αγαπημένος παρουσιαστής θα επιστρέψει νωρίτερα στις οθόνες μας.

Ο σταθμός έβγαλε στον αέρα και το τρέιλερ, το οποίο είναι άκρως απολαυστικό. Συγκεκριμένα, τόσο ο ίδιος όσο και η Βάνια και οι Alcatrash χορεύουν σε ξέφρενους ρυθμούς, τραγουδώντας μια διαφορετική version του «Παλιόπαιδου» της Ζόζεφιν.

Το τρέιλερ του Καλό Μεσημεράκι με τον Νίκο Μουτσινά

Με ξανθιά καλλονή στην εκπομπή του ο Νίκος Μουτσινάς

Και πάλι στις οθόνες μας επιστρέφει ο Νίκος Μουτσινάς και καθημερινά μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ θα μας λέει "Καλό Μεσημεράκι" μαζί με τους συνεργάτες τους - δείτε τους όλους εδώ. Όλοι μας περιμένουμε την μεγάλη πρεμιέρα η οποία όπως φαίνεται θα είναι απολαυστική.

Μάλιστα, στην πρώτη εκπομπή του μάλιστα, θα βρεθεί και μια ξανθιά καλλονή τραγουδίστρια η οποία βλέπει τεράστια επιτυχία με τα κομμάτια της τα οποία έχουν γίνει viral στα social media.

Ο λόγος για την Ζόζεφιν! Το βράδυ της Τρίτης βρέθηκαν στο Panik Room, το studio που βρίσκεται στα γραφεία της Panik Records και μαζί με τον συνθέτη και παραγωγό Μάριο Ψιμόπουλο ετοίμασαν τη συνεργασία τους.

Οπότε λογικά αναμένουμε μα τραγουδήσουν μαζί στο πλατό!

Στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά πρώην παίκτης του Survivor

Η νέα τηλεοπτική σεζόν ξεκινά και τις τελευταίες ετοιμασίες για την μεγάλη του πρεμιέρα κάνει και ο Νίκος Μουτσινάς. Με την Ιωάννα Μαλέσκου να ανοίγει το ψυχαγωγικό πρόγραμμα του ΣΚΑΙ σήμερα, στη συνέχεια θα ακολουθήσει και ο παρουσιαστής, έχοντας στο πλευρό του έναν πρώην παίκτη του Survivor.

Έναν πρώην παίκτη μάλιστα, που θα βάλει "φωτιά" στην τηλεθέαση. Ο ίδιος έχε συζητηθεί πάρα πολύ τόσο λόγω της προσωπικής του ζωής, όσο και λόγω του χαρακτήρα που είχε μέσα στο ριάλιτι.

Ο λόγος για τον Σάκη Κατσούλη! Όπως διάφορα δημοσιεύματα αναφέρουν θα είναι ο καλεσμένος της πρεμιέρας του που θα πραγματοποιηθεί στις 20 Σεπτεμβρίου. Μπορεί στην Ιωάννα Μαλέσκου σαν συνεργάτης να μην πήγε, αφού ούτε που τον ενημέρωσαν, ωστόσο, όπως φαίνεται στον ΣΚΑΙ θα πάει.

Ο Νίκος Μουτσινάς τις προηγούμενες μέρες απόλαυσε τις διακοπές του στη Σαμοθράκη μαζί με την καλή του φίλη, Ζέτα Μακρυπούλια και τώρα πια έχει επιστρέψει στην Αθήνα για να αναλάβει σιγά σιγά τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις.