Η άγνωστη κόντρα Σταματόπουλου και Πούμπουρα - «Είχαμε να μιλήσουμε χρόνια»

Το αποκάλυψαν για πρώτη φορά στον αέρα του MEGA

Ο Παύλος Σταματόπουλος και ο Κωνσταντίνος Βασάλος βρέθηκαν καλεσμένοι στην σημερινή (28/9) εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Μάλιστα, ο πρώτος αναφέρθηκε και στην άγνωστη κόντρα που είχε με τον Σάββα Πούμπουρα.

Οι δύο συνεργάτες της Σίσσυς Χρηστίδου μίλησαν για τη μετακόμισή τους στο MEGA -δείτε εδώ την πρεμιέρα της εκπομπής-, με τον Σάββα Πούμπουρα ξαφνικά να αποκαλύπτει πως στο παρελθόν είχε έρθει σε ρήξη με τον δημοσιογράφο.

Expand player

«Είχαμε να μιλήσουμε για χρόνια» τόνισε ο Παύλος ενώ ο Σάββας αμέσως μετά εξήγησε πως τα ξανά βρήκα, καθώς ο πρώτος πήρε την απόφαση να του τηλεφωνήσει. «Mετά από χρόνια με πήρες τηλέφωνο και ξαναβρεθήκαμε ασχέτως από τη σχέση που είχαμε» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η άγνωστη κόντρα Σταματόπουλου - Πούμπουρα

Ο Παύλος Σταματόπουλος πριν μερικές μέρες μίλησε και για την κόντρα του με τον Στηβ Μιλάτο

Ο Παύλος Σταματόπουλος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής του Alpha «Super Κατερίνα» και μέσα σε όλα ο ίδιος αναφέρθηκε και στην κόντρα που είχε με τον Στηβ Μιλάτο.

Μάλιστα δεν στάθηκε μόνο εκεί αφού αποκάλυψε και ποιος ήταν ο λόγος που υπήρξε αυτή η ρήξη ανάμεσά τους. Ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ήταν έκπληξη για μένα που η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ανέλαβε το Κάτι Ξαναψήνεται.

Δεν μαγειρεύει, αλλά της αρέσει το φαγητό. Δεν μου ταιριάζει η Κωνσταντίνα σε αυτό, νομίζω δεν είναι το δυνατό της σημείο. Δεν έχω καταλάβει ακόμη τους χαρακτήρες του Big Brother.

Ο Στηβ Μιλάτος είχε παράπονο με το πόσο συμμετείχε στην εκπομπή, αλλά αυτό ξέρεις ότι στις περισσότερες δουλειές δεν σε παρακαλούν να πάρεις μέρος, πιέζεις για να συμμετέχουν οι συνεργάτες σου».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ασύλληπτο περιστατικό στο Πάμε Δανάη - Έμεινε «παγωτό» ο Σάββας Πουμπουρας με τη φάρσα που του έκαναν

Σταματόπουλος για Βασάλο: «Όταν μου έκανε τη χειρονομία εκνευρίστηκα, δεν μου το έχει κάνει κανένας».