Σταματόπουλος για Βασάλο: «Όταν μου έκανε τη χειρονομία εκνευρίστηκα, δεν μου το έχει κάνει κανένας».

Έλυσαν τις διαφορές τους

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σταματόπουλος για Βασάλο: «Όταν μου έκανε τη χειρονομία εκνευρίστηκα, δεν μου το έχει κάνει κανένας».

Η κάμερα της εκπομπής Στην φωλιά των Κου Κου, συνάντησε τον Κωνσταντίνο Βασάλο και τον Παύλο Σταματόπουλο. Οι δυο παρουσιαστές, μίλησαν για την χειρονομία που έγινε στον αέρα του Έλα Χαμογέλα.

«Έχει φτιάξει το πράγμα, εδώ και δύο εβδομάδες μια χαρά μιλάω. Είμαι λίγο γκρινιάρης σαν άνθρωπος, αλλά φέτος τον τελευταίο μήνα δεν έχω πρόβλημα. Κάποιες φορές δεν μπορώ να στηρίξω τη θεματολογία, τώρα που έχω τη δική μου ενότητα για το Survivor, είμαι μια χαρά.

Έχω μια ελευθερία που δυστυχώς δεν νομίζω ότι θα βρω πουθενά αλλού. Έχω άγχος να παίξουν όλα τα θέματα στην ενότητα που έχω, οπότε προσπαθώ να τους μαζέψω, άκομψα τις περισσότερες φορές», είπε αρχικά ο Κωνσταντίνος Βασάλος, που σχολιάζει και στα social media το Survivor 4.

Η απάντηση του Σταματόπουλου στον Βασάλο

Ενώ, ο Παύλος Σταματόπουλος σχολίασε: «Ο Κωνσταντίνος μιλάει περισσότερο στην εκπομπή φυσικά. Ο Κωνσταντίνος έχει δύο στήλες με δύο ενότητες, εγώ τίποτα, παρακατιανός. Όταν μου έκανε τη χειρονομία για ησυχία ένιωσα εκνευρισμό, δεν μου το έχει κάνει κανένας».

Ακολουθείστε την Ελένη Ζουγανέλη στο Instagram

Η αποκάλυψη Βασάλου για την Βαλαβάνη και το Survivor 4

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος ήταν καλεσμένοι σε ένα ακόμα βίντεο του Αλέξανδρου Κοψιάλη στο Youtube και μίλησαν για τη σχέση τους, αλλά και το Survivor, όπου είχαν συμμετάσχει και οι ίδιοι το 2017.

Μάλιστα, δεν δίστασαν να δώσουν λεπτομέρειες για την γνωριμία τους, αλλά και για την αρχή της σχέσης τους η οποία έγιναν πολύ μετά το τέλος του ριάλιτι.

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος αποκάλυψε από την πλευρά του, πως είχε δει την Ευρυδίκη Βαλαβάνη στην τηλεόραση όταν ήταν αθλητική δημοσιογράφος και την έψαξε στο Facebook. Ωστόσο, την γνώρισε για πρώτη φορά πριν πετάξουν για Άγιο Δομίνικο.

Κωνσταντίνος Βασάλος Ευρυδίκη Βαλαβάνη σχέση Survivor

Συγκεκριμένα, πριν μπουν στο παιχνίδι αψήφισε τις οδηγίες που ήθελαν τους Μαχητές να κάνουν τεστ το μεσημέρι και εμφανίστηκε νωρίς το πρωί στο σημείο συνάντησης μαζί με τους Διάσημους.

Ωστόσο, αυτό που ήθελε το κατάφερε, καθώς η Ευρυδίκη Βαλαβάνη άρχισε να κάνει τηλέφωνα σε γνωστούς της για να μάθει ποιος είναι ο άντρας με τα πράσινα μάτια και την φόρμα του Παναθηναϊκού.

Όσον αφορά την μεταξύ τους σχέση μέσα στο παιχνίδι, δεν έγινε τίποτα ανάμεσα τους. Ζευγάρι έγιναν στις κοινές τους διακοπές στη Ρόδο.

Nα σημειώσουμε πως και οι δυο είναι φανατικοί τηλεθεατές του Survivor 4 και δεν διστάζουν να πάρουν θέση δημόσια στα όσα γίνονται.