Survivor 4: Βασάλος για Κοψιδά - «Ρίσκαρε το εβδομαδιάτικο του για το καλό της ομάδας»

«Αξιοπρεπής»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4: Βασάλος για Κοψιδά -  «Ρίσκαρε το εβδομαδιάτικο του για το καλό της ομάδας»

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Κωνσταντίνος Βασάλος θέλησε να σχολιάσει τη στάση που κράτησε όλους αυτούς τους μήνες μέχρι και την αποχώρησή του από το Survivor 4, ο Γιώργος Κοψιδάς.

Ο παρουσιαστής αναφέρθηκε στο ήθος του Γιώργου Κοψιδά και τόνισε πως ζήτησε από την Νικολέττα να τον ψηφίσει και έτσι ρίσκαρε τη θέση του στο παιχνίδι προκειμένου να βοηθήσει την ομάδα του να επανέλθει και να επιστρέψει στις νίκες.

H ανάρτηση του Κωνσταντίνου Βασάλου για τον Γιώργο Κοψιδά στο Survivor 4

«Αξιοπρεπής, καλύτερος παίχτης βάση στατιστικής από τους άλλους δύο, ενεργός και βοηθητικός στον πάγκο με τους συμπαίκτες του και στο τέλος είχε τα κότσια να αυτοπροταθεί και να ρισκάρει το εβδομαδιάτικο του για το καλό της ομάδας! Στο τέλος τα είπε όλα, ωραίος», έγραψε χαρακτηριστικά ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Κωνσταντίνος Βασάλος Γιώργος Κοψιδάς

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram

«Έφυγε ο "μπαμπάς" της κόκκινης ομάδας»

Ο Περικλής Κονδυλάτος μπορεί να έχει φύγει από το Survivor 4, ωστόσο είναι φανατικός τηλεθεατής και ειδικά το χθεσινό επεισόδιο δεν γινόταν να το χάσει. Μάλιστα, όταν ανακοινώθηκε πως ο Γιώργος Κοψιδάς αποχώρησε από το παιχνίδι έκανε μια μακροσκελή ανάρτηση.

Ο σχεδιαστής κοσμημάτων λίγο πριν γυρίσει στην Ελλάδα έλυσε ότι διαφορές είχε με τον ηθοποιό συμπαίκτη του , ενώ ζήτησε συγγνώμη για τα όσα είπε και μπορεί να στεναχώρησαν.

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Περικλής Κονδυλάτος δημοσίευσε δυο φωτογραφία. Μια από την αρχική Κόκκινη ομάδα (Παλιοί διάσημοι) και μια από την ομάδα που έχει μείνει σήμερα και έγραψε:

«Με την έξοδο του Γιώργου από το παιχνίδι, νομίζω ότι κλείνει ένας μεγάλος κύκλος για την κόκκινη ομάδα, αφήνοντας τον Τριαντάφυλλο να είναι ο μοναδικός παίχτης που έχει μείνει στην θέση του αμετακίνητος από την αρχή του παιχνιδιού!!! . Παραθέτω τρεις φωτογραφίες από τα συμβούλια, 2 για τις δύο φάσεις της ομάδας ως Διασημοι και μετά ως Κόκκινοι.

Με τον Γιώργο είχαμε πολλές διαφωνίες, και πολεμησαμε ο ένας τον άλλο με πολύ μανία, εγώ πάντα φανερά, ο Γιώργος νιώθω πως το έκανε πιο κρυφά αλλά το σημαντικό είναι πως πριν φύγω χωρισαμε σαν φίλοι. Θεωρώ πως έκανε κάποια σωστά πράγματα και κάποια λιγότερα σωστά, όπως όλοι μας άλλωστε.

Δεν ξέρω εάν θα ξαναβρεθούμε, όμως σίγουρα για μένα αποτελεί ένα τεράστιο κεφάλαιο σε αυτή την ιστορία, και του αναγνωρίζω την συνεισφορα του στο παιχνίδι, ως ένας παίχτης από τις "μεγάλες" ηλικίες (μαζί με εμένα και τον Τριαντάφυλλο) που τα βάλαμε και αγωνίστηκαμε ενάντια σε εικοσαχρονα παιδιά, και αυτό για μένα είναι μια νίκη για όλους μας, το να καταφέρουμε να μεγαλώνουμε χωρίς να χάνουμε την δύναμη μας και την αγωνιστικοτητα μας, και αυτό μας ενώνει. Και αυτό είναι μια δεύτερη νικη:

Το να βρεις πράγματα που να σε ενώνουν ακόμα και με τον άνθρωπο που νιώθεις ότι δεν έχεις τίποτα κοινό. Ιστορική νύχτα για μένα, και αυτή η ανατροπή, το ότι έφυγε ο "μπαμπάς" της κόκκινης ομάδας είναι ένα από τα στοιχεία που έκανε το φετινό @survivorgreece τόσο ΤΕΡΆΣΤΙΑ επιτυχία».

Survivor 4 αποχώρηση Κοψιδά

Survivor 4 ανάρτηση Κονδυλάτου για αποχώρηση Κοψιδά