Survivor 4 - Λιανός: "Ο Κοψιδάς πήγε έπιασε τη Νικολέτα και της είπε δώσε εμένα για να..."

"Έπαθε σοκ με το αποτέλεσμα"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4 - Λιανός:

Μετά το συγκλονιστικό χθεσινό επεισόδιο του Survivor με την αποχώρηση του Γιώργου Κοψιδά, ο Γιώργος Λιανός το πρωί της Πέμπτης σχολίασε όσα έγιναν στην ραδιοφωνική εκπομπή που συμμετέχει και μεταξύ άλλων αποκάλυψε και πράγματα που δεν γνωρίζαμε γιατί δεν είδαμε ποτέ.

Οι αποκαλύψεις του Γιώργου Λιανού για τα παρασκήνια στο Survivor 4

"Δεν το περίμενε ο Γιώργος Κοψιδάς ότι θα αποχωρήσει, ρίσκαρε. Πήγε στη Νικολέτα που δεν ήξερε ποιον θα δώσει με την ατομική ασυλία και της είπε αν το σκέφτεσαι δώσε εμένα για να γίνω εγώ η αιτία να φύγει ή ο Τριαντάφυλλος ή η Μαριάνθη για να ηρεμήσουμε. Έπαθε σοκ με το αποτέλεσμα, δεν το περίμενε.

Στην αποχώρηση εκεί έβγαλε κάτι που δεν έπρεπε, γιατί προσβλήθηκαν και οι υπόλοιποι. Η Νικολέτα ήταν ανάμεσα σε δυο κι απλά έβγαλε στον τάκο τον Κοψιδά."

Ο Λιανός άφησε να εννοηθεί ποιος φταίει στην κόντρα Τριαντάφυλλου - Κόκκινης ομάδας

Ο Γιώργος Λιανός μιλώντας τις προηγούμενες μέρες μέσω τηλεφωνικής σύνδεσης στην ραδιοφωνική εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, δήλωσε πως οι παίκτες έχουν νευριάσει με τον Τριαντάφυλλο για κάτι το οποίο δεν έχει καταγραφεί από τις κάμερες, ενώ αυτός σφυρίζει αδιάφορα.

«Η κουβέντα που είπα στα παιδιά είναι "παλέψατε όλοι μαζί σε έναν αγώνα για να κερδίσετε το ψαρευτικό κιτ. Αυτό δεν είναι μόνο για αυτούς που ξέρουν να ψαρεύουν. Όλοι η ομάδα πήγε και έπαιξε», ανέφερε, ενώ συνέχισε «Δεν παραδέχτηκαν ανοιχτά πως είναι λάθος. Στο συμβούλιο τους πήγα από δω τους πήγα από κει... Φύγανε λίγο πικραμένοι. Αλλά την άλλη ημέρα το πρωί ήρθαν οκ».