Survivor 4 highlights 17/3: Ο τσακωμός στη Μπλε ομάδα, οι νέες εντάσεις με τον Ντάφυ και η αποχώρηση

Πανηγυρική επιβεβαίωση σε όλα τα spoils για το Youweekly.gr!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4 highlights 17/3: Ο τσακωμός στη Μπλε ομάδα, οι νέες εντάσεις με τον Ντάφυ και η αποχώρηση

Τετάρτης εχθές, 17/3, τελευταία ημέρα αυτής της εβδομάδας για το Survivor και εννοείται πως στο επεισόδιο της αποχώρησης πάντα γίνονται τα καλύτερα... ευτράπελα!

Το Youweekly.gr έχει συγκεντρώσει παρακάτω τις καλύτερες στιγμές του επεισοδίου, με κάθε λεπτομέρεια, για όποιον το έχασε ή για όποιον θέλει να τα ξανά θυμηθεί.

Όσα έγιναν στο χθεσινό 17/3 επεισόδιο του Survivor

«Βγάζω το καπέλο στον Κοψιδά, δεν είναι αρχηγός, είναι ηγέτης!»

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor, ο Τζέιμς δήλωσε τον ιδιαίτερο θαυμασμό του προς τον Γιώργο Κοψιδά και συγκεκριμένα την κίνηση του στο συμβούλιο του νησιού της Τρίτης.

Ο αρχηγός των Κόκκινων που βγήκε υποψήφιος προς αποχώρηση, έδωσε τον εαυτό του στον τάκο, καθώς και ο ίδιος καταλαβαίνει πως πλέον έχει πέσει πολύ αγωνιστικά.

Ο Τζέιμς έσπευσε λοιπόν να τονίσει πόσο σωστός και ηθικός ήταν χθες, δηλώνοντας χαρακτηριστικά πως του βγάζει το καπέλο και πως δεν είναι απλά αρχηγός, είναι ηγέτης!

Ο Σάκης Κατσούλης από την άλλη, είχε αντίθεση άποψη.

«Όταν πάω να μιλήσω ο Κόρο συνεχώς φωνάζει και υψώνει την φωνή του»

Από την άλλη η Μαριάνθη, ούσα υποψήφια προς αποχώρηση, προχώρησε σε ένα έντονο ξέσπασμα αναφορικά με τον Γιώργο Κόρομι.

Σε συζήτηση που είχε με τον Τριαντάφυλλο, η παίκτρια των Κόκκινων δήλωσε πως νιώθει πολύ αδικημένη που είναι υποψήφια, ενώ βλέπει ξεκάθαρα μια αντιπάθεια στο πρόσωπο της από τον Κόρο και την Καρολίνα.

Μάλιστα, η Μαριάνθη αποκάλυψε πως μια φορά η ίδια είχε πάρει το ψαροντούφακο και είχε πιάσει έναν αστακό, τον οποίο έσπευσε να μοιραστεί με τους συμπαίκτες της.

Τότε όμως ο Κόρο φαίνεται να ενοχλήθηκε που η Μαριάνθη πήρε την πρωτοβουλία να ψαρέψει, ζητώντας την με αυστηρό ύφος να της επιστρέψει το ψαροντούφεκο.

Παράλληλα, η Μαριάνθη τόνισε πως κάθε φορά που πάει να μιλήσει, ο Κόρο συνεχώς της φωνάζει και δεν την αφήνει να εκφράσει την γνώμη της.

«Δεν γίνεται να σηκώνεται μετά από 3 μήνες να πει ότι θα προσφέρει»

Δεν άργησαν και πολύ για να επανέλθουν οι εντάσεις και οι καυγάδες στην καλύβα των Μπλε, με το μαγείρεμα να αποτελεί την αφορμή να γίνει ξανά άνω κάτω η ομάδα.

Ειδικότερα, ο Τζέιμς ανακοίνωσε πως ο ίδιος και η Άννα Μαρία θα αρχίζουν να μαγειρεύουν από αύριο, χωρίς να μπουν στην διαδικασία πρώτα να το συζητήσουν, μιας και τον ρόλο του φαγητού τον είχε η Ελευθερία.

Σύμφωνα με τους υπόλοιπους παίκτες, ο Τζέιμς, ο οποίος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Γιώργο Κοψιδά, απαίτησε να φτιάχνει αυτός το φαγητό, κάτι που έκανε έξαλλη την τραγουδίστρια, η οποία δήλωσε πως δεν γίνεται η τριάδα μετά από τρεις μήνες να σηκώνεται και να θυμάται ότι πρέπει να προσφέρει στην ομάδα.

Οργισμένος φάνηκε να ήταν και ο Αλέξης Παππάς, ο οποίος σημείωσε ο Τζέιμς διέταξε και απαίτησε να μαγειρέψει, ενώ μάλιστα ανέφερε πως οι συνεχόμενες νίκες του δεν του δίνουν το δικαίωμα να αποφασίζει αυτός τι θα γίνεται και τι δεν θα γίνεται στην ομάδα.

«Χαίρομαι που θα είμαστε υποψήφιοι μαζί με τον Γιώργο Κοψιδά, ο κόσμος θα μας κρίνει»

Σε μια επίθεση εναντίον του Γιώργου Κοψιδά μπροστά στην κάμερα προχώρησε ο Τριαντάφυλλος, ο οποίος αναφέρθηκε στο γεγονός, ότι είναι συνυποψήφιοι, χαιρόμενος που θα έχει την ευκαιρία να τον διώξει.

Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε στην κίνηση του ηθοποιού να ζητήσει από την Νικολέτα να τον υποδείξει η ίδια ως υποψήφιο προς αποχώρηση, με το δεύτερο να αναφέρει χαρακτηριστικά, ότι εκτός του αγωνιστικού του θέματος, ένας λόγος που επιθυμούσε να βρεθεί στον τάκο ήταν να «καθαρίσει» την «κόκκινη» παραλία από τον «Ντάφι».

«Χαίρομαι που θα είμαστε υποψήφιοι μαζί με τον Γιώργο Κοψιδά, ο κόσμος θα μας κρίνει», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τριαντάφυλλος, θεωρώντας το γεγονός αυτό μια καλή ευκαιρία, για να τον διώξει.

Νικητές οι Κόκκινοι με σκορ 10-8

Ο χθεσινός αγώνας επάθλου του Survivor 4 ήταν αρκετά δύσκολος και κουραστικός, με τους παίκτες όμως να μπαίνουν πιο αποφασιστικοί από ποτέ.

Το έπαθλο ήταν επικοινωνίας, κάτι που έχει μέγιστη σημασία για όλους τους παίκτες, καθώς είναι αρκετά μήνες μακριά από τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Αυτήν την φορά, η Μπλε Ομάδα θα είχε την ευκαιρία να μιλήσει live με μηνύματα ενώ η Κόκκινη να λάβει μηνύματα από την οικογένεια.

Μετά από δύο συνεχόμενες ωστόσο ήττες της Κόκκινης Ομάδας, σήμερα φαίνεται να έκαναν ένα δυναμικό comeback, καθώς κατάφεραν να αναδειχθούν νικητές, σημειώνοντας το σκορ 10-8, ακριβώς όπως σας είχαμε αποκαλύψει εμείς από το πρωί της Τετάρτης.

«Το πιο δίκαιο είναι να αποχωρήσω εγώ απόψε»

Με αφορμή τη νίκη της Κόκκινης ομάδας και την συγκλονιστική επίδοση του Γιώργου Κοψιδά, ο Τριαντάφυλλος προχώρησε σε μια αξιοσημείωτη δήλωση.

Οι δυο παίκτες τον τελευταίο καιρό βρίσκονται σε μια συνεχή κόντρα και οι μπηχτές και τα καρφιά που ανταλλάσσουν μεταξύ τους δεν έχουν τελειωμό.

Μπορεί στην αρχή του επεισοδίου ο Ντάφι να δήλωσε πως χαίρεται πως είναι μαζί με τον Κοψιδά υποψήφιοι προς αποχώρηση, γιατί είναι ευκαιρία να τον διώξει από το παιχνίδι, ωστόσο μετά την νίκη τους φαίνεται να άλλαξε γνώμη.

Ο Γιώργος Κοψιδάς σημείωσε άριστη επίδοση αγωνιστικά και αυτό τονίστηκε από όλους τους συμπαίκτες του, ακόμα και από τον Τριαντάφυλλο, ο οποίος έδωσε τα συγχαρητήρια του στον ηθοποιό της ομάδας ενώ μάλιστα επισήμανε πως θα ήταν δίκαιο να αποχωρίσει ο ίδιος και όχι ο Γιώργος Κοψιδάς.

«Ενοχλήθηκα πάρα πολύ με τον Τζέιμς»

Οργισμένη φάνηκε η Ελευθερία μετά την ήττα τους στον αγώνα επικοινωνίας, με την ίδια να τα βάζει ξανά με την τριάδα φωτιά.

Η τραγουδίστρια της παρέας δήλωσε χαρακτηριστικά πως δεν της άρεσε καθόλου που ο Αλέξης, που έπαιξε για τον τελευταίο πόντο, δεν ενθαρρύνθηκε καθόλου από τους υπόλοιπους και αντιθέτως υποτιμήθηκε που έχασε.

Μάλιστα, η ίδια έκανε λόγο συγκεκριμένα για τον Τζέιμς, ο οποίος δεν του έδωσε καν το χέρι για να τον συγχαρεί για την επίδοση του ενώ παράλληλα τον έκραξε που ξαφνικά ζήτησε να μαγειρέψει.

Ο Κόρο προσέφερε φαγητό στον Τριαντάφυλλο και αυτός το αρνήθηκε

Το φαγητό για ακόμη μια φορά αποτέλεσε την αφορμή για να καυγαδίσουν οι παίκτες της Κόκκινης ομάδας, με τον Τριαντάφυλλο και τον Κόρο να είναι οι πρωταγωνιστές.

Τον τελευταίο καιρό ο Κόρο μπορεί συνεχώς να ψαρεύει, όμως έχει αρνηθεί κατηγορηματικά να δώσει φαγητό στον Τριαντάφυλλο, κάτι που έχει δημιουργήσει αμέτρητους καυγάδες.

Ωστόσο στο χθεσινό επεισόδιο, λίγο πριν την αποχώρηση ενός Κόκκινου, ο Κόρο ξανά ψάρεψε και αποφάσισε να μοιραστεί με όλους το φαγητό, μιας και κάποιος θα αποχαιρετήσει το παιχνίδι.

Ο Τριαντάφυλλος όμως αρνήθηκε να φάει, καθώς θεώρησε ότι ήταν μια αρκετά ψεύτικη κίνηση και πως δεν σήμαινε τίποτα για τον Κόρο, ενώ ο Ντάφι θα το δεχόταν μόνο αν συμφωνούσαν να συμφιλιωθούν.

«Μου έχεις φάει τα καλύτερα χρόνια»

Ένα επικό σκηνικό έλαβε τόπο στο συμβούλιο αποχώρησης του Survivor, με τον Τριαντάφυλλο και τον Γιώργο Ασημακόπουλο να τσακώνονται για ακόμη μια φορά, για να έρθει ο… διαιτητής Γιώργος Λιανός να κάνει άπαντες να γελάσουν με μια απίστευτη ατάκα του.

Οι δύο παίκτες προχώρησαν σε έναν νέο καβγά, με τον Ασημακόπουλο να αναφέρει, ότι ο «Ντάφι» έχει τελειώσει για αυτόν σαν άνθρωπος, με αφορμή τις κατηγορίες του τραγουδιστή για τη στάση απέναντί του, με αφορμή το φαγητό που θέλησε να δώσει ο Γιώργος Κόρομι.

Ο «Ασημακό» ήταν πολύ παραστατικός στις κινήσεις του για τις εντάσεις, που φέρνει ο συμπαίκτης του, για να παρέμβει εκεί ο Λιανός, που γελούσε. «Σε αυτά που λες μια ατάκα λείπει, το “μου έχεις φάει τα καλύτερα χρόνια”», ανέφερε ο παρουσιαστής, σε μια ατάκα που έκανε τους παίκτες των δύο ομάδων να «λιώσουν» στα γέλια.

Ο τσακωμός, φυσικά, συνεχίστηκε κανονικά και ο «Ντάφι» συνέχισε, μιλώντας για τις αμφισβητήσεις του Ασημακόπουλου αναφορικά με τον τραυματισμό του.

Αποχώρησε ο Γιώργος Κοψιδάς

Μετά από ένα έντονο και γεμάτο καυγάδες συμβούλιο του νησιού, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε τον παίκτη που συγκέντρωσε τις λιγότερους ψήφους και τελικά αποχωρεί από το Survivor.

Οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση, Τριαντάφυλλος, Γιώργος Κοψιδάς και Μαριάνθη είναι σε γενικές γραμμές οι πρωταγωνιστές των τσακωμών που επικρατούν συνεχώς στην καλύβα των Κόκκινων.

Μετά από μια πανηγυρική νίκη ωστόσο της ομάδας, για πολύ λίγο τα πνεύματα ηρέμησαν, με τον Κόρο μάλιστα να κάνει ένα βήμα πίσω και να προσφέρει φαγητό στον Ντάφι, με τον ίδιο βέβαια να το αρνείται.

Η κόντρα του τελευταίου με την υπόλοιπη ομάδα συνεχίστηκε και στο συμβούλιο, με τον Γιώργο Λιανό να βάζει μια τελεία προκειμένου να ανακοινώσει το αποτέλεσμα.

Τελικά, ο παίκτης που αποχωρεί από το Survivor, είναι ο Γιώργος Κοψιδάς, όπως ακριβώς σας είχαμε ήδη αποκαλύψει από το πρωί της Τετάρτης.