«Έχω να κάνω σχέση εδώ και...» - Αποκαλυπτικός ο Γιάννης Σπαλιάρας

Όλα όσα ανέφερε για την προσωπική του ζωή

Στην εκπομπή Τι λες τώρα συνδέθηκε μέσω skype το μεσημέρι της Κυριακής (3/10) ο Γιάννης Σπαλιάρας. Ο ηθοποιός μέσα σε όλα αποκάλυψε πόσα χρόνια έχει να κάνει σχέση ενώ πριν λίγο καιρό συγκίνησε με τις δηλώσεις του για την απώλεια των γονιών του.

Οι δηλώσεις του Γιάννη Σπαλιάρα

«Η γυμναστική είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μου. Είναι κάτι που μου αρέσει και απολαμβάνω. Η γυμναστική μας βοηθάει σε πολλά επίπεδα».

Expand player

Αναφορικά με το Survivor είπε: «Η ιστορία της τηλεόρασης μας έχει δείξει ότι πάντα το πρώτο κλέβει την παράσταση. Ίσως ο κόσμος να κουράστηκε… ίσως και να φταίνε οι χαρακτήρες. Εμείς στην πρώτη χρονιά ήμασταν πιο αυθόρμητοι, στη δεύτερη χρονιά ήταν πιο υποψιασμένοι» αποκαλύπτονας πως δεν έχει λάβει πρόταση για το All Star Survivor.

«Οι σχέσεις μου που έχουν βγει προς τα έξω είναι εκείνες που έχουν διάρκεια» αναφέροντας πως τα τελευταία τρία χρόνια το φόρτο εργασίας είναι μεγάλο και συνεχώς ταξιδεύει για αυτό και δεν έχει κάνει κάποια σχέση. «Εκτός και αν την γνωρίσω σε αεροπλάνο!».

«Τα έσοδά μου μειώθηκαν πολύ! Είναι δύσκολο να τρως από...»

Ο Γιάννης Σπαλιάρας παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «ΕΓΩ» και μέσα σε όλα μίλησε για την περίοδο της καραντίνας αλλά πως την βίωσε ο ίδιος.

Πώς ήταν για εσάς αυτός ο χειμώνας;

Παράξενος και δύσκολος, όπως και για τους περισσότερους Έλληνες. Εκτός από τους ιδιοκτήτες σούπερ μάρκετ και τους φαρμακοποιούς, όλοι οι άλλοι δυσκολευτήκαμε.

Εσείς βιώσατε τον εγκλεισμό ή είχατε ελευθερία κινήσεων, λόγω της δουλειάς σας;

Όχι, βίωσα κανονικά τον εγκλεισμό και ήταν πάρα πολύ δύσκολα.

Αναφέρεστε στις δυσκολίες της καραντίνας. Ήσασταν μόνος σας εκείνη την περίοδο ή είχατε κάποια συντροφιά;

Το βίωσα μόνος μου δυστυχώς.

Ο εγκλεισμός σας δημιούργησε σκέψεις ή σας βοήθησε να καταλάβετε ποιοι είναι όντως οι κοντινοί σας άνθρωποι;

Νομίζω, ναι. Έγινε ένα ξεκαθάρισμα φίλων και γενικά με τα θέλω μας. Είχαμε όλοι πολύ χρόνο να σκεφτούμε και να ξεκαθαρίσουμε πράγματα.

Βιοποριστικά σας άγχωσε;

Ναι, με άγχωσε, γιατί τα έσοδά μου μειώθηκαν πολύ. Εκτός από το ψυχολογικό κομμάτι, ήταν δύσκολο και το οικονομικό. Είναι δύσκολο να κάθεσαι και να τρως από τα έτοιμα. Η απραξία δυσκολεύει ψυχολογικά έναν άνθρωπο που του αρέσει να είναι δραστήριος. Δεν είναι ωραίο να έχεις μαζέψει χρήματα με πολύ κόπο και μετά να τα ξοδεύεις αναγκαστικά, γιατί δεν μπορείς να δουλέψεις. Αυτά τα λεφτά δεν ήταν γι’ αυτή τη χρήση, ήταν για κάποια αγορά, για κάποια επένδυση ίσως.

Είχατε διαχειριστεί καλά τα οικονομικά σας όλα αυτά τα χρόνια ή σας έπιασε απροετοίμαστο αυτό που συνέβη;

Νομίζω όλους μας έπιασε απροετοίμαστους αυτό που συνέβη. Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιος που φανταζόταν ότι θα συμβεί αυτό.

Τώρα έχει επέλθει η κανονικότητα στη ζωή σας;

Έχει έρθει σχεδόν η κανονικότητα. Δεν είμαστε όπως ήμασταν πριν, ούτε η δουλειά μας ούτε η ζωή μας έχουν φτάσει στο επίπεδο που βρίσκονταν πριν. Εξακολουθούμε να έχουμε κάποιους περιορισμούς και πολλά μαγαζιά δεν λειτουργούν όπως λειτουργούσαν.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Γιάννης Σπαλιάρας: Η απίστευτη αντίδρασή όταν ρωτήθηκε για τον Αλέξη Παππά

Κρατηθείτε: Ο Γιάννης Σπαλιάρας στο Survivor 5