Γιάννης Σπαλιάρας: Η απίστευτη αντίδρασή όταν ρωτήθηκε για τον Αλέξη Παππά

«Έμεινε» η δημοσιογράφος

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Γιάννης Σπαλιάρας: Η απίστευτη αντίδρασή όταν ρωτήθηκε για τον Αλέξη Παππά

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Ευτυχείτε έκανε το πρωί της Πέμπτης ο Γιάννης Σπαλιάρας ο οποίος κλήθηκε να μιλήσει και για την αντικατάσταση του Αλέξη Παππά στις 8 λέξεις με τον ηθοποιό να έχει μία πραγματικά επική αντίδραση on air.

Η αντίδραση του Γιάννη Σπαλιάρα στην ερώτηση για τον Αλέξη Παππά

«Δεν έχω δεχτεί πρόταση για το All Star Survivor αλλά νομίζω ότι είναι νωρίς για να υπάρξει κάτι τέτοιο, αφού ακόμα τρέχει το ριάλιτι. Είμαι ανοιχτός σε μια συνεργασία. Και στην δική μας επιστροφή είχε γίνει χαμός κι από τον πρώτο κύκλο είχαμε να δούμε τέτοιο φανατισμό. Τα προγράμματα που τα αγκαλιάζει ο κόσμος, βλέπουμε πολλές φορές υπερβολές. Η έλλειψη ερωτικής διάθεσης στο Survivor, δεν έχει να κάνει με την απομόνωση αλλά με την έλλειψη φαγητού» ανέφερε αρχικά ο Γιάννης Σπαλιάρας.

Όταν όμως έφτασε η ώρα για την ερώτηση για τον Αλέξη Παππά, ο Γιάννης Σπαλιάρας σηκώθηκε και έφυγε από το πλάνο δείχνοντας έτσι πως δεν θέλει να συνεχίσει τη συνέντευξη.

«Στο Survivor έκανα ηλιοθεραπεία γυμνός»

Το πρωί της Παρασκευής, ο Γιάννης Σπαλιάρας μίλησε στην κάμερα της Φωλιάς των Κου Κου και στον Αρτ και μέσα σε όλα αναφέρθηκε στη συμμετοχή του στο Survivor.

Ο ηθοποιός απασχόλησε εκείνο το διάστημα αρκετά και από τις πρώτες κιόλας μέρες στο παιχνίδι κατάφερε και έγινε πολύ αγαπητός από το κοινό ενώ πολλές φορές έχει αναφερθεί και στο φετινό Survivor.

«Το φετινό Survivor δεν έχει σχέση με τα προηγούμενα νομίζω. Έχουμε δει πάρα πολύ ίντριγκα, πολλούς τσακωμούς και νομίζω είναι κάτι διαφορετικό από ό,τι είχαμε δει τα προηγούμενα χρόνια.

Αυτά τα μυστικά θα μείνουν στον Άγιο Δομίνικο για πάντα. Δεν κυκλοφορούσα γυμνός. Αυτό που έγινε ήταν να πάω σε κάποια γωνία να κάνω ηλιοθεραπεία γυμνός. Άμα βρεθώ σε μια ερημική παραλία μόνος μου, μπορεί να κάνω γυμνός ηλιοθεραπεία για ένα τέταρτο. Νομίζω δεν κάνει παραπάνω».