Survivor 4 - Σπαλιάρας: «Είναι άδικο που μπήκαν τόσοι παίκτες μετά στο παιχνίδι»

«Πριν μπει ο Κοψιδάς με πήρε και μιλήσαμε για τρεις ώρες»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4 - Σπαλιάρας: «Είναι άδικο που μπήκαν τόσοι παίκτες μετά στο παιχνίδι»

Το πρωί της Τρίτης, ο Γιάννης Σπαλιάρας μίλησε στην εκπομπή Ευτυχείτε και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον νέο κύκλο του Survivor 4, τονίζοντας πως δεν του αρέσει και τόσο, το γεγονός πως μπήκαν αρκετοί παίκτες μετά την έναρξη του παιχνιδιού.

Την ίδια στιγμή ο ηθοποιός μίλησε για τη σχέση του με τον Παύλο Γαλακτερό ο οποίος είναι ανιψιός του καθώς και για τον συνεργάτη του, Γιώργο Κοψιδά με τον οποίο μίλησε αρκετά πριν μπει στο παιχνίδι.

Οι δηλώσεις του Γιάννη Σπαλιάρα για το Survivor 4

«Δεν μπορώ να πω ότι μου λείπει το Survivor, αλλά το παρακολουθώ. Είναι ένα πρόγραμμα που μου έκανε πάρα πολύ καλό, κέρδισα την αγάπη του κόσμου μέσα από αυτό οπότε δεν θα μπορούσα να του γυρίσω την πλάτη μου. Φέτος είναι λιγότερο αγωνιστικό και περισσότερο ριάλιτι.

Ο κόσμος δεν ασχολείται τόσο με το ποιος είναι καλός στα αγωνίσματα αλλά με την καθημερινότητα και όλα αυτά που δημιουργούνται στη συμβίωση. Δεν μπορώ να πω ότι έχω ξεχωρίσει κάποιον παίκτη, ούτε κάποια ομάδα. Επίσης το γεγονός ότι αλλάζουν τόσο συχνά οι ομάδες εμένα δεν μου αρέσει και τόσο. Είναι άδικο που μπήκαν τόσοι παίκτες, κυρίως γι΄αυτούς που έχουν ήδη πεινάσει κάποιους μήνες. Και ποιος μου λέει ότι δεν μεταφέρει πληροφορίες;

Ο Παύλος είναι μία πολύ αξιοπρεπής παρουσία στο φετινό Survivor. Έχει ξεχωρίσει με τον χαρακτήρα του. Ντρεπόταν να με πάρει, είναι μαζεμένο παιδί. Μίλησα λίγο με τη Νάνσυ και τον Παύλο πριν μπει μέσα. Αυτός που με πήρε τηλέφωνο και μιλήσαμε πριν μπει στο Survivor ήταν ο Γιώργος Κοψιδάς με τον οποίο είχαμε δουλέψει μαζί στο "Μίλα μου Βρώμικα". Μιλήσαμε 3 ώρες και του εξήγησα.

Ήταν λίγο υπερβολικός ο τρόπος με τον οποίο έφυγε, γιατί όλοι ξέρουμε από πριν πού πηγαίνουμε», είπε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Σπαλιάρας.

«Αν βλέπατε τι έχει συμβεί στο Survivor θα άλλαζε η γνώμη σας για αγαπητούς παίκτες»

Ο Γιάννης Σπαλιάρας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Dot και μεταξύ άλλων δεν γινόταν αν μην αναφερθεί στην συμμετοχή του στο Survivor και σε πράγματα που είχαν συμβεί στο παιχνίδι τα οποία και δεν μάθαμε ποτέ.

«Θεωρώ ότι ο κόσμος με έμαθε καλύτερα και με συμπάθησε στο Survivor. Στην Ελλάδα με γνωρίζανε, αλλά δεν ξέρανε… ποιος είμαι, δεν ξέρανε τον χαρακτήρα μου. Το Survivor για μένα ήταν μια ευλογία, έχουν περάσει τέσσερα χρόνια και περπατάω έξω και με σταματάνε και μου ζητάνε φωτογραφίες, αυτό δεν αγοράζεται με τίποτα.

Η αγάπη του κόσμου είναι ότι πιο όμορφο συνέβη στη ζωή μου. Νομίζω ότι παγιδευόμαστε στα στερεότυπα και μέσα από το Survivor μου δόθηκε η ευκαιρία να αναδείξω ποιος είμαι και μάλλον αυτό άρεσε στον κόσμο», είπε αρχικά ο Γιάννης Σπαλιάρας.

«Έχουν συμβεί πράγματα στο Survivor που δεν τα μάθατε ποτέ. Νομίζω ότι κανείς δεν θέλει να εκθέσει κάποιον μετά από τόσο καιρό. Αν τα βλέπατε η γνώμη σας για κάποιους, αρκετά αγαπητούς, θα άλλαζε».