Συγκινεί ο Γιάννης Σπαλιάρας: «Δεν είμαι ο πρώτος που χάνω έναν από τους δύο γονείς μου»

«Πραγματικά το νιώθω σαν να έγινε χτες»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Συγκινεί ο Γιάννης Σπαλιάρας: «Δεν είμαι ο πρώτος που χάνω έναν από τους δύο γονείς μου»

Μια εξομολόγηση από καρδιάς έκανε ο Γιάννης Σπαλιάρας, μιλώντας για την απώλεια του πατέρα του. Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στις δύσκολες στιγμές που έζησε και συνεχίζει να ζει, αφού όπως δήλωσε του λείπει πάρα πολύ.

Ο ίδιος παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν και στην Μαρία Σοφιανού, αποκαλύπτοντας πως ο θάνατος του, τον έχει στιγματίσει.

Η εξομολόγηση του Γιάννη Σπαλιάρα για τον θάνατο του πατέρα του

«Σίγουρα η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής μου. Μου λείπουν τα πάντα από τον πατέρα μου. Παρότι σε λίγο μπαίνουμε στην πέμπτη χρόνια που τον έχω χάσει, πραγματικά το νιώθω σαν να έγινε χτες. Μόνο όσοι έχουν ζήσει κάποια τέτοια απώλεια μπορούν να καταλάβουνε, καλώς ή κακώς. Δεν είμαι ο πρώτος που χάνω έναν από τους δύο γονείς μου, πολλοί άνθρωποι έχουν βιώσει τέτοια απώλεια. Ωστόσο ήταν κάτι που με συγκλόνισε. Η αλήθεια είναι πως κάθε φορά που κλείνω μια συμφωνία ή μου έρχεται μια επαγγελματική επιτυχία, είναι πάντα η πρώτη σκέψη στο μυαλό μου. Μου λείπει πάρα πολύ. Ευτυχώς πρόλαβα και του τα είπα όλα πριν «φύγει». Ελπίζω να καμαρώνει για εμένα, έστω κι από μακριά», ανέφερε χαρακτηριστικά, λίγες ημέρες μετά τον "τσακωμό" του με τον Αγγελόπουλο.

Η αποκάλυψη του Σπαλιάρα για το Survivor

Ο Γιάννης Σπαλιάρας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Dot και μεταξύ άλλων δεν γινόταν αν μην αναφερθεί στην συμμετοχή του στο Survivor και σε πράγματα που είχαν συμβεί στο παιχνίδι τα οποία και δεν μάθαμε ποτέ.

«Θεωρώ ότι ο κόσμος με έμαθε καλύτερα και με συμπάθησε στο Survivor. Στην Ελλάδα με γνωρίζανε, αλλά δεν ξέρανε… ποιος είμαι, δεν ξέρανε τον χαρακτήρα μου. Το Survivor για μένα ήταν μια ευλογία, έχουν περάσει τέσσερα χρόνια και περπατάω έξω και με σταματάνε και μου ζητάνε φωτογραφίες, αυτό δεν αγοράζεται με τίποτα.

Η αγάπη του κόσμου είναι ότι πιο όμορφο συνέβη στη ζωή μου. Νομίζω ότι παγιδευόμαστε στα στερεότυπα και μέσα από το Survivor μου δόθηκε η ευκαιρία να αναδείξω ποιος είμαι και μάλλον αυτό άρεσε στον κόσμο», είπε αρχικά ο Γιάννης Σπαλιάρας.

«Έχουν συμβεί πράγματα στο Survivor που δεν τα μάθατε ποτέ. Νομίζω ότι κανείς δεν θέλει να εκθέσει κάποιον μετά από τόσο καιρό. Αν τα βλέπατε η γνώμη σας για κάποιους, αρκετά αγαπητούς, θα άλλαζε». Να σας κάνουμε και μια αποκάλυψη Σοκ! Ο Σπαλιάρας έχει ανιψιό που βρίσκεται μέσα στο Survivor 4.