Τα «έσπασαν» για τα καλά Σπαλιάρας και Αγγελόπουλος - Τι συνέβη

Αυτός είναι ο λόγος

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Τα «έσπασαν» για τα καλά Σπαλιάρας και Αγγελόπουλος - Τι συνέβη

Ο Γιάννης Σπαλιάρας παραχώρησε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» και τη Μαρία Σοφιανού και μέσα σε όλα αναφέρθηκε στους πρώην συμπαίκτες του στο Survivor, που μάλιστα φημολογείται ότι θα μπει στον επόμενο κύκλο.

Ο ίδιος αποκάλυψε πως πλέον με τους περισσότερους έχει χάσει κάθε επαφή ενώ αναφέρθηκε και στην πιο δυνατή στιγμή του στο παιχνίδι

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάννη Σπαλιάρα

Θα ξαναπήγαινες στο παιχνίδι, αν σου δινόταν η ευκαιρία;

Θα το συζητούσα να ξαναπάω στο “Survivor” σίγουρα. Ανάλογα και με το τι θα έκανα επαγγελματικά εκείνη τη δεδομένη στιγμή που θα ερχόταν η πρόταση.

Μέσα από αυτό το παιχνίδι ο κόσμος σε γνώρισε πιο καλά και σε αγάπησε. Είσαι αυτό που βλέπαμε εκεί;

Δεν μπορώ να κρίνω τον εαυτό μου. Ωστόσο νομίζω πως κάπως έτσι θα είμαι λογικά (γελάει).

Κρατάς επαφή με τα παιδιά που ήσασταν μαζί;

Η αλήθεια είναι πως χάθηκα με τα παιδιά μετά το παιχνίδι. Νομίζω μας έφαγε η καθημερινότητα. Τρέχουμε όλοι με δουλειές, μένουμε και σε μεγάλες αποστάσεις. Εγώ μένω Νότια, ενώ τα περισσότερα παιδιά βόρεια. Επίσης τα τελευταία χρόνια έχω μείνει πολύ καιρό στο εξωτερικό, οπότε μοιραία χάνεσαι. Να σκεφτείς ότι γενικότερα έχω απομακρυνθεί με τις παρέες μου γι’ αυτόν τον λόγο.

Ούτε με τον Γιώργο Αγγελόπουλο κρατήσατε επαφή;

Όχι δυστυχώς λείπω πολύ! Χαθήκαμε…

Πες μου μια στιγμή που θυμάσαι πάντα από την περίοδο εκείνη

Η πιο δυνατή στιγμή για εμένα στο “Survivor” ήταν, όταν από τους διάσημους πήγα στους μαχητές και έπαιξα τον πρώτο αγώνα κόντρα στην πρώην ομάδα μου. Ένιωθα ότι ήταν όλα τα βλέμματα στραμμένα πάνω μου και ήθελα αυτή τη νίκη όσο τίποτα. Για εμένα ήταν το πιο σημαντικό παιχνίδι και ευτυχώς κατάφερα και το κέρδισα με αντίπαλο τον Κοκκινάκη.

Γιάννης Σπαλιάρας αποκάλυψη για Γιώργο Αγγελόπουλο

«Στο Survivor έκανα ηλιοθεραπεία γυμνός»

Το πρωί της Παρασκευής, ο Γιάννης Σπαλιάρας μίλησε στην κάμερα της Φωλιάς των Κου Κου και στον Αρτ και μέσα σε όλα αναφέρθηκε στη συμμετοχή του στο Survivor.

Ο ηθοποιός απασχόλησε εκείνο το διάστημα αρκετά και από τις πρώτες κιόλας μέρες στο παιχνίδι κατάφερε και έγινε πολύ αγαπητός από το κοινό ενώ πολλές φορές έχει αναφερθεί και στο φετινό Survivor.

«Το φετινό Survivor δεν έχει σχέση με τα προηγούμενα νομίζω. Έχουμε δει πάρα πολύ ίντριγκα, πολλούς τσακωμούς και νομίζω είναι κάτι διαφορετικό από ό,τι είχαμε δει τα προηγούμενα χρόνια.

Αυτά τα μυστικά θα μείνουν στον Άγιο Δομίνικο για πάντα. Δεν κυκλοφορούσα γυμνός. Αυτό που έγινε ήταν να πάω σε κάποια γωνία να κάνω ηλιοθεραπεία γυμνός. Άμα βρεθώ σε μια ερημική παραλία μόνος μου, μπορεί να κάνω γυμνός ηλιοθεραπεία για ένα τέταρτο. Νομίζω δεν κάνει παραπάνω».