Ελένη Μενεγάκη: Αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής το ρομαντικό ταξίδι που είχε κάνει στην Ιταλία

«Μην πάτε ποτέ...»

Στην σημερινή εκπομπή 7/10 «Ελένη» στην κουζίνα ως "καλεσμένη" ήρθε η Φλορίντα Πετρουτσέλι . Έτσι λοιπόν η Ελένη Μενεγάκη δεν δίστασε να αποκαλύψει λεπτομέρειες στην καλεσμένη της αλλά και στους τηλεθεατές για το ταξίδι που είχε κάνει στην Ιταλία με τον αγαπημένο της.

Αφορμή στάθηκε το γεγονός πως η καταγωγή της Φλορίντας είναι από την Ιταλία. Να θυμίσουμε πως το ζευγάρι όταν ήταν στην αρχή του έρωτά του είχαν ταξιδέψει στην Ιταλία με το αυτοκίνητο. Δείτε επίσης εδώ το τεράστιο σπίτι του ζευγαριού.

Expand player

Η γνωστή παρουσιάστρια μεταξύ άλλων ανέφερε χαρακτηριστικά: «Έχω πάει στην Νότια Ιταλία με τον άντρα μου στα πρώτα μας… με το αυτοκίνητο. Ήταν ωραία, πήγαμε και στο Βεζούβιο, πήγαμε παντού, πήγαμε σε όλες τις παραλίες, πολύς κόσμος. Μην πάτε ποτέ Αύγουστο! Δεν θα βρείτε παραλία εκεί πουθενά…».

Οι δηλώσεις της Ελένης Μενεγάκη

Ελένη Μενεγάκη: Αποκάλυψε on air τι της ζητάει ο Μάκης Παντζόπουλος να κάνουν μαζί - «Εγώ δεν είμαι ο άνθρωπος που θα...»

Την δική της άποψη θέλησε να πει η Ελένη Μενεγάκη με αφορμή ένα θέμα που προβλήθηκε στην σημερινή εκπομπή 5/10 «Ελένη». Πιο συγκεκριμένα, ένα ζευγάρι Ελλήνων κάνουν ταξίδι σε όλο τον κόσμο με τα παιδιά τους.

Έτσι, η γνωστή παρουσιάστρια εξομολογήθηκε πως παρόλο που της αρέσουν αρκετά τα ταξίδια, δεν μπορεί να σκεφτεί τον εαυτό της να ταξιδεύει για 20 μέρες ακόμα και αν είναι με τον άνθρωπο που αγαπάει, δηλαδή τον Μάκη Παντζόπουλο.

Όπως είπε άλλωστε η Ελένη Μενεγάκη, ο σύζυγός της της ζητάει να κάνουν κάτι τέτοιο από την πρώτη μέρα που είναι μαζί αλλά εκείνη δεν το σκέφτεται καν. Η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά: «Εγώ δεν είμαι ο άνθρωπος που θα κάνει ακόμα και οι δυο μας μεγάλο ταξίδι με αυτοκίνητο.

Εμένα ο δικός μου ο άντρας μου το ζητούσε αυτό και μου το ζητάει όλα τα χρόνια που είμαστε μαζί, Να πάμε ένα ταξίδι, να πάρουμε το αυτοκίνητο και να ταξιδέψουμε 20 μέρες. Εγώ και μόνο που το σκέφτομαι, 20 μέρες μέσα σε ένα αυτοκίνητο, αρχίζω και δε νιώθω καλά.

Πέραν των παιδιών, οι δυο μας, δεν… Δεν είναι για όλους τους ανθρώπους αυτό…. Δε μπορώ… Με έναν άνθρωπο μαζί που τον λατρεύω, δε μπορώ…»

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Αγωνιά σαν μητέρα η Ελένη Μενεγάκη: Τι συμβαίνει με το σχολείο της μικρής Μαρίνας

Ελένη Μενεγάκη: Αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής το παράπονο που της έκανε η Μαρίνα