Τρίτη, 06 Δεκεμβρίου 2022 | Επικοινωνία

Φωτογραφίες από το τεράστιο σπίτι Μενεγάκη - Παντζόπουλου! Ο κήπος παιδική χαρά και η κουζινάρα

Έτσι είναι μέσα και έξω! Η πισίνα το δεύτερο ακίνητο εντός του οικοπέδου και τα.. αποδυτήρια

Φωτογραφίες από το τεράστιο σπίτι Μενεγάκη - Παντζόπουλου! Ο κήπος παιδική χαρά και η κουζινάρα
News 30.08.2021 12:24
Από Ελένη Ζουγανέλη

Φανταστικό είναι το σπίτι της Ελένης Μενεγάκη και του Ματέο Παντζόπουλου στα Μελίσσια. Η παρουσιάστρια και ο σύζυγος της, έχουν στεγάσει τον έρωτα και το γάμο του σε μια τεράστια μονοκατοικία λίγο πιο έξω από το κέντρο της Αθήνας.

Μέσα από αρκετές αναρτήσεις της η "ωραία Ελένης" όπως την αποκαλούν πολλοί, μας έχει δείξει φωτογραφίες από το εσωτερικό του, αλλά και από την αυλή - παιδική χαρά που διαθέτει.

Η "βασίλισσα της ελληνικής τηλεόρασης», μπορεί να επιστρέφει και πάλι στην μικρή οθόνη μέσα από τη συχνότητα του MEGA, ωστόσο, πάντα κύρια προτεραιότητα της είναι η οικογένεια της. Δείτε και φωτογραφίες από το χλιδάτο ξενοδοχείο του Ματέο.

Φωτογραφίες από το σπίτι Μενεγάκη - Παντζόπουλου

Σχετικά με τη διακόσμηση η Ελένη Μενεγάκη εμπνέεται από τη φύση και την παράδοση. Ξύλο, πίνακες, χαλιά είναι μόνο κάποια από τα στοιχεία που θα εντοπίσεις κι εσύ.

Πρόκειται για ένα οίκημα 1.000 περίπου τ.μ το οποίο αποτελείται από από ένα ενιαίο συγκρότημα δύο κατοικιών σε οικόπεδο έκτασης 2.500 τ.μ. που η Μενεγάκη είχε αποκτήσει το 2004 με τον πρώην σύζυγό της Γιάννη Λάτσιο, του ο οποίου η μητέρα έχει μια επιθυμία και μόνο μετά το χωρισμό τους.

Συγκεκριμένα αποτελείται από μία μεζονέτα και ένα ισόγειο, όπου η μεζονέτα περιλαμβάνει υπόγειο 208 τ.μ. Εκεί υπάρχουν 6 τεράστιες αποθήκες, κλιμακοστάσιο και 2 χώροι στάθμευσης, όπως επίσης και ένα ισόγειο 270 τμ το οποίο αποτελείται από καθιστικό, τραπεζαρία, καθημερινό δωμάτιο, γραφείο, αποθήκη, W.C., κουζίνα, εξώστες, εσωτερικό κλιμακοστάσιο.

Ο πρώτος όρος είναι 208 τ.μ. και αποτελείται από 5 υπνοδωμάτια, 3 λουτρά, γκαρνταρόμπα, αποθήκη, διάδρομος, εσωτερικό κλιμακοστάσιο, φωταγωγός, υπαίθριος χώρος, εξώστες. Το δεύτερο ακίνητο εντός του οικοπέδου σε τμήμα 313,50 τ.μ. είναι μια αυτοτελής και ανεξάρτητη κάθετη ιδιοκτησία και περιλαμβάνει ένα δωμάτιο, κουζίνα-καθιστικό, ημιυπαίθριο χώρο, πισίνα, αποδυτήρια και λουτρό, συνολικής επιφάνειας 115,40 τ.μ.

σπίτι Μενεγάκη Μελίσσια

Φωτογραφίες από το τεράστιο σπίτι Μενεγάκη - Παντζόπουλου

Φωτογραφίες από το τεράστιο σπίτι Μενεγάκη

σπίτι Μενεγάκη Μελίσσια φωτογραφίες

σπίτι Μενεγάκη - Παντζόπουλου

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ασύλληπτες φωτογραφίες του Άγγελου Λάτσιου - Έτσι όπως δεν τον έχετε ξαναδεί

Έγινε γνωστή η είδηση που περίμεναν όλοι για την Ελένη Μενεγάκη

Share