Αγωνιά σαν μητέρα η Ελένη Μενεγάκη: Τι συμβαίνει με το σχολείο της μικρής Μαρίνας

Από τις πρώτες ημέρες της χρονιάς κιόλας...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αγωνιά σαν μητέρα η Ελένη Μενεγάκη: Τι συμβαίνει με το σχολείο της μικρής Μαρίνας

Δεν είναι μόνο παρουσιάστρια πρώτης γραμμής είναι πάνω από όλα μαμά... Πέρασε αρκετός καιρός από την τελευταία φορά που η Ελένη Μενεγάκη συνόδευσε την κόρη της Λάουρα Λάτσιου στην Α' Δημοτικού και τώρα ήρθε η σειρά της Μαρίνας Παντζοπούλου.

Πλέον τα άλλα τρία της παιδιά μεγάλωσαν και ρυθμίζουν μόνα τους τη ζωή τους, η Μαρίνα είναι το στερνοπούλι της, που αγωνιά και θέλει να ενημερώνεται καθημερινά -αν μη τι άλλο- για τις επιδόσεις της στο σχολείο, για τη συμπεριφορά της αλλά και για το πόσο επιμελής είναι στα νέα της καθήκοντα. Πολλές φορές στα breaks της εκπομπής μιλά με τις δασκάλες της και μαθαίνει για το πρόγραμμά της.

Από την Τζώρτζια Συρίχα

Οι πρώτες ημέρες της μικρής Μαρίνας στο σχολείο

Μαρίνα Παντζοπούλου Ελένη Μενεγάκη

Όπως πέρυσι έτσι και φέτος η 6χρονη Μαρίνα φοιτά στο Βρετανικό Σχολείο στη Λυκόβρυση (δείτε εδώ εξωπραγματικές φωτογραφίες από το σχολείο), εκεί όπου φοίτησαν -και φοιτούν- και τα άλλα τρία παιδιά της Λάουρα, Βαλέρια και Άγγελος. Σημειωτέον στο συγκεκριμένο σχολείο όλα τα μαθήματα είναι στα Αγγλικά και τα Ελληνικά διδάσκονται ως ξεχωριστή γλώσσα.

Η μικρή, που δείχνει μεγάλη έφεση στα γράμματα και αγωνιά για να είναι τυπική και επιμελής, έχει κάνει πολλές φορές τη μαμά και τον μπαμπά της περήφανους για τα δεκάρια που φέρνει στο σπίτι, καθώς είναι μελετηρή και της αρέσει να την επιβραβεύουν οι γονείς της και οι δάσκαλοί της.

Η λατρεία για τον Σούμο...

“Είναι σαν ψεύτικος, ένα ήσυχο σκυλί σπιτιού, κοιμάται με τις ώρες, παίζει με τη μικρή μου κόρη και μας δίνει χαρά. Το pug μου είναι η ιδανική συντροφιά για την οικογένειά μου”, έχει πει η Ελένη Μενεγάκη για το πανέμορφο σκυλάκι της, που του έχουν τρελή αδυναμία εκείνη και η Μαρίνα. Ο “Σούμο”, όπως είναι το όνομά του, τους έχει πάρει τα μυαλά, τους ακολουθεί παντού πιστά και οι δυο τους λατρεύουν να φωτογραφίζονται μαζί του. Με αφορμή μάλιστα την Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων στις 4 του μήνα, η παρουσιάστρια τον ανέφερε στην εκπομπή της, τονίζοντας πόσο τους λείπει από το σπίτι, αφού για την ώρα κάνει ακόμα διακοπές στα Άχλα...

Περισσότερα στο νέο τεύχος του YOU που κυκλοφορεί από σήμερα και κάθε Τετάρτη σε όλα τα περίπτερα μόνο με 1,5 ευρώ