Σάββατο, 06 Μαρτίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Ελένη Μενεγάκη: Εξωπραγματικό το ιδιωτικό σχολείο που φοιτά η κόρη της, Μαρίνα! Δείτε φωτογραφίες από το εσωτερικό...

Είναι Βρετανικό και... σίγουρα πανάκριβο!

Ελένη Μενεγάκη: Εξωπραγματικό το ιδιωτικό σχολείο που φοιτά η κόρη της, Μαρίνα! Δείτε φωτογραφίες από το εσωτερικό...
News 15.09.2020 07:30
Από Youweekly Team

Πρώτη ημέρα που άνοιξαν τα σχολεία εχθές και κάποιοι από τους διάσημους μοιράστηκαν στο διαδίκτυο το πρώτο στιγμιότυπο των παιδιών τους με την σχολική τσάντα! Μια από αυτούς τους διάσημους ήταν και η Ελένη Μενεγάκη που ανέβασε μια φωτογραφία της μικρής Μαρίνας (δείτε την εδώ). Με αφορμή, λοιπόν, την φωτογραφία αυτή το Youweekly.gr έψαξε, βρήκε και σας παρουσιάζει φωτογραφίες από το εξωπραγματικό ιδιωτικό σχολείο που φοιτά η μικρή...

Η μικρή Μαρίνα φοιτά στο Βρετανικό σχολείο Saint Catherine στη Λυκόβρυσση. Πρόκειται για ένα αγγλόφωνο σχολείο όπου όλα τα μαθήματα τόσο του Δημοτικού όσο και του Γυμνασίου και του Λυκείου, διδάσκονται στα αγγλικά και τα ελληνικά διδάσκονται ως ξένη γλώσσα. Μάλιστα η Ελένη παλαιότερα έχει σε φίλες της ότι δυσκολευόταν να συνεννοηθεί με τις δασκάλες που οι περισσότερες είναι Αγγλίδες και πως οι κόρες της, Λάουρα και η Βαλέρια που φοιτούν στο ίδιο σχολείο, ήταν οι καλύτερες μεταφράστριες!

Η φοίτηση σε αυτό το σχολείο δίνει τη δυνατότητα στο μαθητή εκτός από την άριστη εκμάθηση της αγγλικής γλώσσας, τη δυνατότητα της φοίτησης σε Βρετανικό πανεπιστήμιο.

Αυτές είναι οι φωτογραφίες μέσα από το ιδιωτικό σχολείο που φοιτά η κόρη της Ελένης Μενεγάκη, Μαρίνα

σχολείο μικρής Μαρίνας Παντζοπούλου

σε ποιο σχολείο πηγαίνουν τα παιδιά της Ελένης Μενεγάκη

St. Catherine's British School

Μαρίνα Παντζοπούλου

Φωτογραφίες από το σχολείο St.Catherine's British School

ελένη μενεγάκη ματέο παντζόπουλος

Ματέο Παντζόπουλος: Η απόφαση που πήρε με την Ελένη Μενεγάκη για την μικρή Μαρινούλα

Η Ελένη Μενεγάκη έχει τεράστια αδυναμία στα 4 παιδιά της και τους κάνει όλα τα χατίρια. Ωστόσο, με τον σύζυγό της, Ματέο Παντζόπουλο έχει πάρει μια κοινή απόφαση για την μικρή Μαρινούλα εδώ και πολλά χρόνια την οποία ακολουθούν μέχρι και σήμερα.

Η παρουσιάστρια από τα πρώτα χρόνια της καριέρας της ήθελε να κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και το είχε καταφέρει. Μπορεί κατά καιρούς να έβγαιναν πολλές φήμες, ωστόσο εκείνη ήταν που αν ίσχυε τις επιβεβαίωνε με τον δικό της μοναδικό τρόπο.

Τα παιδιά της ήθελε να τα κρατά μακριά από τα media, για αυτό και οι κοινές δημόσιες εμφανίσεις ήταν πολύ σπάνιες, ενώ δεν ήθελε να δείχνει ούτε τα πρόσωπα τους.

Ωστόσο, πριν από λίγους μήνες στην τελευταία της εκπομπή στον ALPHA, επέλεξε να τους αφήσει όλους άφωνους και να δείξει τα πρόσωπα και των 4 της παιδιών, αλλά και να δώσει ένα τρυφερό φιλί στο σύζυγό της, Ματέο Παντζόπουλο.

Στη στιγμή αυτή ωστόσο εντύπωση έκανε πως η μικρή Μαρίνα, ήταν αφοσιωμένη στο κινητό της και δεν κοίταξε καθόλου τις κάμερες την ώρα που την τραβούσαν, ακόμη και όταν η μαμά της πήγε να αγκαλιάσει τα κορίτσια της. Με αφορμή το γεγονός λοιπόν, αυτό θα σας μεταφέρω μέσα από το Vanda's blog του Youweekly.gr μια απόφαση που έχει πάρει η Ελένη Μενεγάκη και ο Ματέο Παντζόπουλος για την κορούλα τους.

Αυτή είναι η απόφαση που έχει πάρει Ελένη Μενεγάκη και Ματέο Παντζόπουλος για την μικρή Μαρινούλα

Ματέο Παντζόπουλος Ελένη Μενεγάκη Μαρίνα

Συγκεκριμένα, το ζευγάρι θέλει η Μαρίνα να μην είναι "εθισμένη" όπως πολλά παιδιά της ηλικία της στο κινητό και για το λόγο αυτό όσο βρίσκονται κυρίως στα Άχλα της Άνδρου, έχει συγκεκριμένες ώρες την ημέρα για να κάθεται και να παίζει παιχνίδια, καθώς τις υπόλοιπες κάνει διάφορες δραστηριότητες με την μαμά της και τις αδερφές της.

«Μια εβδομάδα διακοπές σε ένα μικρό κτήμα- συγκρότημα, με 8 σπίτια σαν καλοκρυμμένο μυστικό, πάνω από μία παραλία ονειρική με τριμμένο βότσαλο. Τα παιδιά τρελάθηκαν εκεί», είχε πει η Ελένη Μενεγάκη σε παλαιότερη συνέντευξη της και είχε συνεχίσει «Ήταν ελεύθερα να πηγαίνουν παντού, να παίζουν όλη μέρα. Κινητό δεν έπιανε, δεν υπήρχε τηλεόραση, εφημερίδες, περιοδικά, ο έξω κόσμος. Αυτές ήταν μέρες πραγματικής χαλάρωσης». Κάτι που αποδεικνύει πόσο λατρεύει η παρουσιάστρια το νησί και θέλει καθημερινά με την οικογένεια της να περνούν τις ημέρες τους όσο πιο κοντά γίνεται στη φύση.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ελένη Μενεγάκη: "Πονοκέφαλος" οι σπουδές του Άγγελου Λάτσιου στην Αμερική - Τι συμβαίνει

Ελένη Μενεγάκη: Τι συμβαίνει με την κόρη της, Βαλέρια; Μυστήριο με την φωτογραφία που δημοσιεύθηκε

Share