Τάσος Ξιαρχό: "Ο πατέρας μου μας κυνήγανε με τη μητέρα μου με μια καραμπίνα για να μας σκοτώσει"

Συγκλονίζουν τα όλα όσα έζησε σε μικρή ηλικία

Καλεσμένος στην εκπομπή t-live βρέθηκε ο Τάσος Ξιαρχό το μεσημέρι της Παρασκευής (8/10). Ο γνωστός χορογράφος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην ενδοοικογενειακή βία που έζησε σε μικρότερη ηλικία.

Η συγκλονιστική εξομολόγηση του Τάσου Ξιαρχό

«Έχω βιώσει πολύ σκληρές στιγμές. Ερχόμενος μετά από είκοσι χρόνια από όταν ήμουν παιδάκι, βλέπω ότι έχουν αποκατασταθεί οι σχέσεις με τον πατέρα μου, με την μητέρα μου και είναι όλα καλά. Όταν κάνεις νέος παιδιά, βλέπεις ότι η ζωή σου παίρνει άλλη τροπή, ξαφνικά μαντρώνεσαι μέσα στο σπίτι και μπορεί να σου βγουν κάποια χαρακτηριστικά βίαια. Βλέπω τι έγινε, δεν τον δικαιολογώ.

Expand player

Πολλή βία στα παιδικά μου χρόνια. Όταν ένα παιδάκι έχει ως πρώτη ανάμνηση αίμα, είναι σκληρό. Από τους ξυλοδαρμούς. Έχω πολλές ιστορίες. Μπορεί να ήταν μεθυσμένος ο μπαμπάς μου και να μας κυνηγάει με τη μητέρα μου με μια καραμπίνα να μας σκοτώσει. Την επόμενη ημέρα μας ζητούσε συγγνώμη. Μόνο τη μητέρα μου χτυπούσε, για αυτό μεγάλωσα με αγάπη προς τις γυναίκες.

Πολλές φορές, το μυαλό μου απωθούσε αυτές τις μνήμες. Όσο περνούν τα χρόνια, θυμάμαι πράγματα. Είναι κομμάτι επιβίωσης. Ο οργανισμός μου το έφερνε μπροστά… Συμβαίνει πολύ τώρα. Έχω αναμνήσεις που είναι τρόμος. Βλέπω ταινίες και σήριαλ στον ύπνο μου. Είδαμε πολλά που δεν μπορούν να ειπωθούν τηλεοπτικά» είπε χαρακτηριστικά ενώ πριν λίγο καιρό είχε αποκαλύψει και τους λόγους που τον οδήγησαν να αποχωρήσει οικειοθελώς από την Φάρμα.

«Πέρασα σοβαρά θέματα υγείας αυτούς τους μήνες»

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Τάσος Ξιαρχό θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους μερικές σκέψεις που έκανε για τα σχόλια που δέχεται για το σώμα του και την εμφάνισή του γενικότερα.

Με την ανάρτηση αυτή θέλησε να στείλει ένα ηχηρό μήνυμα σε όλους του τους followers για να βλέπουν τα πράγματα πιο θετικά και να μην είναι αυστηροί με τους άλλους. Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Τάσος Ξιαρχό συγκινεί με μία ανάρτησή του.

"«Αδυνάτησες Τάσο» «αυτός κάνει πολλά ναρκωτικά» «ποπό εχεις χάσει πολλά κιλά» «αδυνάτησες ε?» «Είσαι άρρωστος» «έχει σίγουρα AIDS” ••• και πολλά ακόμη, μα εγώ δεν θα πάψω να ποζάρω και να χαίρομαι για το σώμα μου. Υπάρχουν μέρες που με κοιτάω και όλα αυτά με επηρεάζουν, με αποτέλεσμα να μην έχω όρεξη να βγω από το σπίτι μου.

Όταν βγαίνω και ξεπερνάω αυτά τα σχόλια, πηγαίνοντας στη δουλειά, θα υπάρξει κάποιος που θα πρέπει να δικαιολογηθώ. (Όχι ρε ίδιος είμαι) αυτό λέω και αλλάζω πορεία.

Πέρασα σοβαρά θέματα υγείας και σκοτεινές μέρες αυτούς τους μήνες. Το να λες κάποιον «χοντρό» είναι το ίδιο με το να λες σε κάποιον «ποοοο έχεις αδυνατίσει πολύ» Εύχομαι πάντα να μένουμε θετικοί", έγραψε χαρακτηριστικά ο Τάσος Ξιαρχό στην ανάρτησή του.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Τάσος Ξιαρχό: «Με την Κόνι Μεταξά πλακωθήκαμε λίγο στις βρισιές και τις μπουνιές αλλά...»

Τάσος Ξιαρχό: «Τη χορογραφία του Señorita την έκανα στο κρεβάτι μου γιατί βαριόμουν να σηκωθώ»