Φάρμα - Τάσος Ξιαρχό: «Δεν ήταν επιλογή μου να αποχωρήσω, έπρεπε να φύγω, δεν μπορώ να σας πω πολλά»

Άφησε να εννοηθεί ότι υπάρχουν κι άλλα ζευγάρια μέσα στο παιχνίδι, εκτός από Ντούπη - Κυριακή

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Φάρμα - Τάσος Ξιαρχό: «Δεν ήταν επιλογή μου να αποχωρήσω, έπρεπε να φύγω, δεν μπορώ να σας πω πολλά»

Το πρωί της Δευτέρας, ο Τάσος Ξιαρχό βρέθηκε καλεσμένος στο Πρωινό, με αφορμή την οικειοθελή αποχώρηση του από την Φάρμα.

Ο γνωστός χορευτής και χορογράφος αποκάλυψε πως δεν ήταν δική του επιλογή να φύγει, ενώ άφησε να εννοηθεί ότι υπάρχουν κι άλλα ζευγάρια μέσα στο παιχνίδι, εκτός από την Κυριακή και τον Ντούπη, των οποίων το ειδύλλιο έχει αποκαλυφθεί εδώ και καιρό.

Οι δηλώσεις του Τάσου Ξιαρχό για την Φάρμα

«Δεν ήταν επιλογή μου να αποχωρήσω. Απλά έπρεπε να φύγω, δεν μπορώ να σας πω πολλά. Δεν έφυγα γιατί ήταν η ώρα μου να φύγω. Δυο μέρες ήθελα να φύγω οικειοθελώς για κάποια θεματάκια και τελικά την τρίτη μέρα έπρεπε να φύγω. Ο λόγος που ζήτησα από τον κόσμο να με ψηφίσει για να επιστρέψω ήταν γιατί ήθελα να δείξω ότι έχω κόσμο, γιατί είχαμε ένα εσωτερικό θέμα.

 Φάρμα - Τάσος Ξιαρχό

Ήταν ένα παιχνίδι που μου έδωσε πολλά αλλά δεν έφυγα για δικό μου λόγο αλλά για άλλου. Για εμένα ωστόσο τελικά καλά που έφυγα. Δεν είμαι σε ηλικία να ξεπουλήσω τον εαυτό μου για τα χρήματα. Μπορεί να το είπα πολύ χοντρά, αλλά για εμένα και για τη δική μου πορεία δεν… ».

Αναφορικά με την πρόταση που δέχτηκε από το Survivor είπε: «Είναι μια εποχή που δεν κάνουμε τίποτα και είπα να το δοκιμάσω. Όμως έπρεπε να περιμένουμε 10 μέρες σε ένα ξενοδοχείο. Πιστεύω ότι έπαιξε ρόλο και αυτό. Η αναμονή ήταν χειρότερη. Με τα παιδιά είχαμε τρομερή σχέση. απλά δεν είχα καλή συνεννόηση από πριν. Κάτι που έπρεπε να συμβεί δεν συνέβη. Δεν μπορώ να πω πολλά. Ήμουν 7 ώρες εκτός φάρμας και συζητούσα. Αυτό που είχα ζητήσει δεν μπορούσε να γίνει.

Κάθε βράδυ έκανα μπάνιο εγώ και η Κατσογρεσάκη. Ο Στράτος δεν πλένεται. Κάνει μπάνιο κάθε 3 μέρες. Οι μόνοι που πλενόμασταν κάθε μέρα ήταν η Κυριακή, εγώ και όποιος ήταν αρχηγός. Οι άλλοι κάθε 3-4 μέρες.

Ο Ντούπης θέλει να τα έχει με την Κατσογρεσάκη. Εκείνη τον βρίζει κι εκείνος είναι ερωτευμένος. Η Κυριακή έχει γυρίσει όλο τον κόσμο θα κοιτάξει τον Ντούπη; Της αρέσει να αρέσει. Παίζει το παιχνίδι της και μέσα και έξω από τον στίβο μάχης».

Για το αν υπάρχουν και άλλα ζευγάρια μέσα στην Φάρμα, ανέφερε πως «Κάποιος δεν κάνει καλό μοντάζ», ενώ χαρακτήρισε και την Μαρία Μιχαλοπούλου «τεμπέλα».

Η πρώτη ανάρτηση του Τάσου Ξιαρχό μετά την αποχώρηση από τη Φάρμα

Ο art director εξήγησε πως έχουν συμβεί ορισμένα πράγματα που δεν του επιτρέπουν να παραμείνει στο παιχνίδι και έτσι, τη βδομάδα που επιλέχθηκε ως υπηρέτης αποφάσισε να αποχωρήσει.

Ο ίδιος στο βίντεο που ανέβασε εξήγησε πως συγκινήθηκε που είδε την αποχώρησή του και το «αντίο» των συμπαικτών του.

«Μπορώ να πω πως συγκινήθηκα τώρα που είδα τα παιδιά να με χαιρετάνε, να με αγκαλιάζουν», είπε ο Τάσος Ξιαρχό.