Η Φάρμα: Αποκαλύφθηκε το ειδύλλιο ανάμεσα στον «Ντούπη» και την Κυριακή Κατσογρεσάκη

Έχουν έρθει πολύ κοντά και έχουν δημιουργήσει προϋποθέσεις σχέσης

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Η Φάρμα: Αποκαλύφθηκε το ειδύλλιο ανάμεσα στον «Ντούπη» και την Κυριακή Κατσογρεσάκη

Το πρωί της Παρασκευής, ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε στον αέρα του Πρωινού πως μέσα στη Φάρμα έχει αρχίσει σιγά σιγά να δημιουργείται ένα ειδύλλιο ανάμεσα στον Ντούπη και την Κυριακή Κατσογρεσάκη, οι οποίοι φαίνεται πως έχουν έρθει πολύ κοντά.

H εκπομπή έδειξε ένα στιγμιότυπο από το σημερινό επεισόδιο της Φάρμας, στο οποίο φαίνονται οι δυο τους να κάθονται μαζί και να συζητούν, ενώ είναι σίγουρο πως ο διάλογός τους θα βάλει σε σκέψεις τους τηλεθεατές.

Ο Γιώργος Λιάγκας βέβαια ξεκαθάρισε πως κανένας από τους δύο δεν έχει σχέση και έτσι το μεταξύ τους μπορεί να εξελιχθεί ανενόχλητα.

Το ειδύλλιο του Ντούπη και της Κυριακής στη Φάρμα

Αυτό ζήτησε ο Σάκης Τανιμανίδης να έχει από την παραγωγή

Ο Σάκης Τανιμανίδης αποκάλυψε και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους το μοναδικό πράγμα που ζήτησε από την παραγωγή της Φάρμας.

Ο ίδιος έχει αναλάβει να βρίσκεται στο τιμόνι της παρουσίασης του νέου ριάλιτι περιπέτειας του ΑΝΤ1, στο οποίο οι παίκτες μεταμορφώνονται σε αγρότες και στο οποίο πρόκειται να αντιμετωπίσουν δύσκολες συνθήκες.

Ο Σάκης πολύ πριν αρχίσει η Φάρμα, μοιράζεται μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο instagram, αρκετά στιγμιότυπα από τις εγκαταστάσεις. Αυτήν την φόρα ωστόσο, ήθελε να αποκαλύψει και τι ήταν αυτό που ζήτησε από την παραγωγή!

Έτσι λοιπόν είπε χαρακτηριστικά: “Δεν χρειάζομαι πολλά για να είμαι χαρούμενος, ακόμα και στο χώρο που εργάζομαι. Το μόνο πράγμα που ζήτησα από την παραγωγή είναι….ένα μονόζυγο! Το οποίο τοποθέτησα ακριβώς πάνω από την Φάρμα για να βλέπω και τους παίκτες”.

Η Φάρμα Σάκης Τανιμανίδης μονόζυγο

Η Φάρμα Σάκης Τανιμανίδης