Μάνος Βακούσης για Me Too: «Αυτοί οι άνθρωποι δεν ήταν μόνο κτήνη...»

«Κόλαφος» ο ηθοποιός μετά τις καταγγελίες

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα έκανε το πρωί της Παρασκευής (22/10) ο Μάνος Βακούσης, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις καταγγελίες που έγιναν στον χώρο του θεάτρου, και στους ανθρώπους που κατηγορήθηκαν.

Ο κορυφαίος ηθοποιός μίλησε για ακόμα μία φορά και για τη δική του εμπειρία, όταν στα 12 του κάποιος προσπάθησε να τον αρπάξει για να τον κακοποιήσει.

Expand player

Οι δηλώσεις του Μάνου Βακούση

«Όλοι αυτοί οι άνθρωποι δεν ήταν άγιοι, ήταν και άγιοι. Ήταν κτήνη. Αλλά δεν ήταν μόνο κτήνη, ήταν και καλοί άνθρωποι. Ήταν και Ορθόδοξοι, ήταν και άθεοι. Δεν ήταν δηλαδή ότι σήμερα συμβαίνουν αυτά τα πράγματα. Συνέβαιναν πάντα και πολύ χειρότερα.

Όταν πούλαγα μαξιλαράκια στα γήπεδα, 7 χρονών, έφευγα, δεν άφησα ποτέ να με παραβιάσουν. Βεβαίως, κάποιοι μας παραβιάζουν χωρίς τη θέλησή μας και αυτό συνέβη και σε μένα. Αυτό όμως, όταν είσαι 12 χρονών παιδί και σε βουτάνε… Ο βιασμός έχει πολλά πλοκάμια. Τυχερός ήμουν τότε, ένα λεπτό λέω και εξαφανίστηκα και τρέχω ακόμα», είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Λίγα λόγια για τον Μάνο Βακούση

Ο Μάνος Βακούσης είναι ηθοποιός.

Δείγμα της δουλειάς του στο θέατρο είναι οι παραστάσεις Αύγουστος (2017), Πλούτος (2018), Ο αμπιγιέρ (2017), Ριχάρδος Γ' (2015).

Στον κινηματογράφο συμμετείχε στις ταινίες Η Δεξιά τσέπη του Ράσου (2018), Έτερος Εγώ (2016), Άλυτη/Entwined (2019). Στην τηλεόραση συμμετείχε στις σειρές Έτερος Εγώ: Χαμένες Ψυχές (2019), Έτερος Εγώ: Κάθαρσις (2020).

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Μάνος Βακούσης: «Είχα κάνει μια ερωτική σκηνή με τη Ματσούκα! Τυχερός!»

Μάνος Βακούσης: «Δεν καθαρίζει το τοπίο επειδή βάλαμε στην φυλακή τον Πέτρο Φιλιππίδη»