«Είχα κάνει μια ερωτική σκηνή με τη Ματσούκα! Τυχερός!»

Δήλωση από επιτυχημένο ηθοποιό!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Είχα κάνει μια ερωτική σκηνή με τη Ματσούκα! Τυχερός!»

Αγαπημένος και επιτυχημένος ηθοποιός, ανέφερε στις κάμερες πόσο τυχερός είναι που έχει γυρίσει ερωτική σκηνή με την Δήμητρα Ματσούκα, με αφορμή ερώτηση που του έκανε δημοσιογράφος εκπομπής.

Ο λόγος για τον Μάνο Βακούση, ο οποίος έκανε δηλώσεις στις κάμερες. Ο ηθοποιός είναι εκτός από συνάδελφος αλλά και φίλοι με την Δήμητρα Ματσούκα, που έγινε πρόσφατα θεία.

Οι δηλώσεις του Βακούση για την Δήμητρα Ματσούκα

«Είχα κάνει μια ερωτική σκηνή με τη Ματσούκα. Τυχερός… Επειδή έχω κάνει πολλές σεξουαλικές σκηνές σε ό,τι έχει να κάνει τη σκηνή την “κινηματογραφικό-θεατρικό-τηλεοπτικό-ραδιοφωνική, δεν την πέφτω ποτέ σε γυναίκα. Όλο είναι μια αισθητική προσέγγισης. Αν θέλω να σε φιλήσω στο στόμα, θα φανεί ότι το έχω κάνει, χωρίς να γίνει. Είναι μια τεχνική που έχω εκπαιδευτεί».

Μάνος Βακούσης για Δήμητρα Ματσούκα

Φωτογραφίες της Δήμητρας Ματσούκα με μαγιό

Όσα χρόνια κι αν περάσουν, όσες Ελληνίδες κι αν προσπαθήσουν να τη συναγωνιστούν στην ομορφιά και το σεξαπίλ, η Δήμητρα Ματσούκα θα παραμένει για όλους μας μια διαχρονική αξία θηλυκότητας και στυλ. Και το απέδειξε για μία ακόμη φορά στην πρόσφατη εξόρμηση της στην παραλία πριν από λίγες μέρες, με μικροσκοπικό μαγιό! Δείτε στιγμιότυπα κατευθείαν από τους φωτογράφους μας.

Η πρώτη φορά, ωστόσο, που είχε επιχειρήσει να κάνει μπάνιο στη θάλασσα ήταν στις αρχές Φεβρουαρίου, δηλώνοντας μάλιστα στα social media πως έγινε και χειμερινή κολυμβήτρια! Η Δήμητρα Ματσούκα με τη συντροφιά καλών της φίλων το Σάββατο το μεσημέρι αποφάσισε να πάει μια μίνι ημερήσια διαδρομή στην παραλία της Βουλιαγμένης, στην πρώτη μετά την καραντίνα μεγάλη της έξοδο. Φορώντας ένα αποκαλυπτικό ροζ μπικίνι και με τις αναλογίες της να κόβουν την ανάσα των λουομένων, έκανε τις πρώτες της βουτιές.

Από την Κατερίνα Μπούσιου για το περιοδικό You

Δεν παρέμεινε, ωστόσο, για αρκετή ώρα μέσα στη θάλασσα και προτίμησε να περάσει τον περισσότερο χρόνο κάνοντας ηλιοθεραπεία και πίνοντας τον αγαπημένο της καφέ δίπλα στο κύμα. Η ηθοποιός έδειχνε να απολαμβάνει την κάθε στιγμή της χαλάρωσης της μαζί με τους καλούς της φίλους και λίγο πριν δύσει ο ήλιος πήρε τον δρόμο της επιστροφής για το σπίτι. Δείτε επίσης και ποιος είναι ο λόγος που δεν έκανε ποτέ παιδί!

Δήμητρα Ματσούκα καυτές φωτογραφίες μαγιό

Δήμητρα Ματσούκα χωρίς φίλτρα φωτογραφίες