Γέννησε η αδερφή της Δήμητρας Ματσούκα, Μαρία

Η πρώτη φωτογραφία του νεογέννητου από το μαιευτήριο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γέννησε η αδερφή της Δήμητρας Ματσούκα, Μαρία

Μητέρα για πρώτη φορά έγινε η αδερφή της Δήμητρας Ματσούκα, Μαρία. Μάλιστα, η είδηση της γέννας, "έσκασε" σαν έκπληξη, καθώς η εγκυμοσύνη της δεν είχε γίνει γνωστή.

Η Μαρία Ματσούκα το Σάββατο, έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, καρπό του έρωτά της με τον αγαπημένο σύζυγό της Θέμη Γιαννιτσά.

Την είδηση της γέννας έκανε η ίδια γνωστή, αναρτώντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, την πρώτη φωτογραφία του νεογέννητου μέσα από το μαιευτήριο.

«Εχθές γεννήθηκε ο γιος μας. Καλώς ήρθες μπεμπάκο μας, σε αγαπάμε! Μετά από 9 μήνες αναμονής, επιτέλους σε κρατήσαμε στην αγκαλιά μας! Σε λατρεύουμε! Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους – και από τα media – που στήριξαν και σεβάστηκαν την επιλογή μας να κρατήσουμε αυτούς τους 9 υπέροχους μήνες προσωπική υπόθεση! Να είστε καλά όλοι σας με υγεία και αγάπη! Σας ευχόμαστε κάθε ευτυχία. Μαρία & Θέμης», έγραψε στην ανάρτηση τη, η αδερφή της Δήμητρας Ματσούκα που είχε ατύχημα.

Μαρία Ματσούκα μαμά

Πριν λίγες ημέρες η Μαρία Ματσούκα είχε τα γενέθλια της

Η Μαρία Ματσούκα πριν από λίγες ημέρες, είχε τα γενέθλιά της και τα γιόρτασε με την αγαπημένη της αδελφή, Δήμητρα.

Οι δυο τους είναι πολύ δεμένες και η Δήμητρα είναι πάντα στο πλευρό της μικρότερης αδελφής της σε ό,τι κι αν κάνει για αυτό και δεν θα μπορούσε να λείπει από την ξεχωριστή αυτή ημέρα.

Η Δήμητρα Ματσούκα μάλιστα, ανέβασε δύο φωτογραφίες στα insta stories, όπου την αγκαλιάζει και της εύχεται χρόνια πολλά. «Birthday girl» και «Sister time» σημείωσε πάνω στις φωτογραφίες τους και δέχτηκε πολλές ευχές από τους διαδικτυακούς της φίλους.

Οι δυο αδελφές, πολύ άνετες και χαλαρές, φορούν τις φόρμες τους και ο φωτογραφικός φακός τις απαθανατίζει στις πιο τρυφερές στιγμές τους, αγκαλιασμένες και αγαπημένες.

Δήμητρα Μαρία Ματσούκα