Ατύχημα για την Δήμητρα Ματσούκα - Το δημόσιο μήνυμα και η φωτογραφία

Τι συνέβη;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ατύχημα για την Δήμητρα Ματσούκα - Το δημόσιο μήνυμα και η φωτογραφία

Με μια φωτογραφία και ένα δημόσιο μήνυμα η Δήμητρα Ματσούκα αποκάλυψε πως είχε ένα μικρό ατύχημα. Η ηθοποιός χτύπησε με αποτέλεσμα να πάθει διάστρεμμα δευτέρου βαθμού και τα τελευταία 24ωρα περνάει δύσκολες στιγμές.

H ηθοποιός το βράδυ που έπαθε το ατύχημα, είχε ζητήσει την βοήθεια των διαδικτυακών της φίλων μέσα από το Instagram και λίγες ημέρες αργότερα, θέλησε να ευχαριστήσει όλους όσους της έστειλαν μήνυμα για συμβουλές αλλά και περαστικά.

«Το προχθεσινό μου μεταμεσονύκτιο παραλήρημα από διάστρεμμα 2ου βαθμού,βλακώδες και οδυνηρό,έφερε αποτέλεσμα.Ζήτησα καμία συμβουλή,πήρα 313(!) μηνύματα(κάποια πολύ βοηθητικά) και πολλή αγάπη», έγραψε κάτω από την λεζάντα της τελευταίας της ανάρτησης.

Ατύχημα στο πόδι

Να σημειώσουμε πως πριν από λίγες ημέρες, είχε κάνει μια αποκάλυψη «βόμβα». Ποιος είναι ο λόγος που δεν έκανε ποτέ παιδί;

Εβδομάδες πριν το ατύχημα ο φακός είχε απαθανατίσει την Δήμητρα Ματσούκα στο κέντρο

Πιο εντυπωσιακή από ποτέ στο κέντρο της Αθήνας απαθανατίστηκε η Δήμητρα Ματσούκα. Οι αναλογίες της ηθοποιού, είναι άψογες και αυτό είναι εμφανές.

Η ίδια θέλει να κρατάει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και το έχει καταφέρει, αφού απασχολεί μόνο με την δουλειά της.

Σε μια σπάνια εμφάνιση που την "τσάκωσε" ο φωτογραφικός φακός, ήταν στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στην Βουκουρεστίου.

Η Δήμητρα Ματσούκα με μαύρο παντελόνι και σατέν μπλούζα δεν γινόταν να περάσει απαρατήρητη από τους περαστικούς κατά την είσοδο της στο θέατρο Παλλάς στην συνέντευξη τύπου της θεατρικής παράστασης «Ωνάσης - Τα θέλω όλα».

Δήμητρα Ματσούκα εμφάνιση

Οι φωτογραφίες αυτές είναι πριν την λαμπερή πρεμιέρα «Ωνάσης: Τα θέλω όλα» που πραγματοποιήθηκε το θέατρο Παλλάς και η ηθοποιός είχε «μαγέψει» με τις υποκριτικές της ικανότητες. Ποιοι είχαν δώσει το παρών και την είχαν απολαύσει;

Δήμητρα Ματσούκα εμφάνιση

Δήμητρα Ματσούκα εμφάνιση

Δήμητρα Ματσούκα εμφάνιση